Yine eşimin telefonu

Yani olabilir ne var ki bunda. Esini neden o kadar bunaltip da kadını defalarca arattin ki?
Benim esimi de hep geceleri bu dolandirici yurt disi numaralari arar caldirip kapatir ama hic de dertlenmem yani niye beni degil de onu ariyorlar diye.

Paranoya yapıyorsun. Beni uzun bir süre Vedat adında biri aradı ve beni sevgilisinin ablası sanıyordu. Ablası onları ayırmış ve ben sandığı için içip içip beni arayıp hem de ayrıca mesaj atıp rahatsız ediyodu. Aklınca intikam alıyodu. En sonunda savcılığa verdim inanmadı sevgilisinin ablası olmadığıma ki kesinlikle tanımam etmem. Savcılıkta anca beni görünce anladı çok alakasız birini aradığını :))) Demekki eşinin başına bu gelse cinayet çıkacak

Yanlış anlamayın ama, bence siz içten içe eşinizin sizi aldatmasını istiyorsunuz. Bu kadar çağırmaya başınıza gelir, çok yanlış sinyaller veriyorsunuz evrene.

zavallı adamı nasıl sindirmişsin.

sen tedavi olsana.

O nasıl bahtsızlık geçmiş olsun

O nasıl bahtsızlık geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Valla epey bi gerilimdi benim için. Açmam diye farklı numaralardan arardı. Sonrası da komik oldu savcılıkta beni görünce yanlış kişiyi aradığını anladı binbir özür falan sonra da oturdu baştan sona olayı anlattı ben de teselli ettim falan. Çok acı çekmiş

Telefon dökümlerine bakmak,casus program yüklemek ...
Allahtan bir şüpheniz yokmuş bir de olsa adamın peşine dedektif takacaksınız sanırım.
Özgüveniniz mi yok sizin nedir bu kadar abartılı paranoya halleri? Bu şekilde evliliğinizi zedelersiniz
Karpuz kabuğu düşürmeyin aklına eşinizin.

Ya ama ayni minvalde açtığınız kaçıncı konu bu... Arada bir rast gelse de cok büyüttüğünüz icin boyle oluyor biliyorsunuz degil mi.. Allah askina casus program, dokumlere bakmak vs. bi durum olsaydi muhakkak cikardi karşınıza.. Gercekten hayati kendinize cehennem ediyorsunuz. Tabi esinize de... Yazik cok yazik

Paranoya olarak görüyor olabilirsiniz
Fakat devir o kadar kötü ki
Bir de burda o kadar çok benzer hikayeler var ki şüphelenmekte haklıyım

Bir de yanı niye hiç benim başıma gelmiyor
Benim telefonumu gecenin bir yarısı niye bir adam aramıyor

Bu adam yakinda ya seni aldatir ya da bosar
Diyim ben sana
Ciddi anlamda psikolojik destek alman gerekiyor.
Actigin butun konular esine guvensizliginle alakali
Vallahi helal olsun esine, katlanabiliyor sana.

Eşşeinnn aklına karpuz kabuğu sokma die bi laf vardır bizim oralarda hani yanlış anlaslmsn eşinize değil yani sözüm anlayan anladı amaa .....

Eşinin de azimle araması
Teli açtırana kadar zorlaması falan bi enteresan geldi bana..

Adam ne çabalamış kafan rahatlasın diye.

Dikkat et, bıkmasın.

Güvensizlik hissi insanı soğutur çünkü..

Niye benim basima gelmiyor vs. bakis aciniz o kadar sakat ki. Yasadiginiz her olayda bunu sorguluyor musunuz? Evet benim basima da geliyor ozaman dogrudur degilse yalandir.
Esinizin sabrina hayran kaldim. Ben esimden boyle suphelensem numarayi arayip kendini ispatlamayi birak suratima bakmaz bidaha. Ben de ayni sekilde hakarete ugramis hissederim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…