Belki de 2. Çocuğu düşünmüyor?Birincisi evlenirken güvenim vardı
Güvenerek evlendim diye başıma böyle birşey gelmicek anlamına gelmiyor
İkincisi ikinci çocuğum yok
İyi okuduysan ikinci çoçuğumu görmek nasip olmasın dedi
Nasıl olucak anlamadımnoktaların arasındaki boslukları silln deneyin aklınızda suphe kalmasın
Bugün eşimin online dökümüne baktımBel
Belki de 2. Çocuğu düşünmüyor?ayrıca Ben yemine falan inanmıyorum artık. Gözle görülen kanıt gibisi yoktur. Sen de casus falan yuklemissin bir şey çıkmamış, peşine dedektif taksan, acaba anladı da adama para mı verdi diye düşüneceksin. Hayır adam daha önce aldattı mı ne yaptı da böylesin? Allah eşine de kolaylık versin ama, önce sana. Senin işin daha zor gerçekten bu şekilde kendini kemiriyorsun
Nasıl olucak anlamadım
Facebook u yokbu facesine ulasabilmen icindi.gerek kalmayıysa sorun yok :))
Allah size şifa, eşinize de sabır versin kardeş.Paranoya olarak görüyor olabilirsiniz
Fakat devir o kadar kötü ki
Bir de burda o kadar çok benzer hikayeler var ki şüphelenmekte haklıyım
Bir de yanı niye hiç benim başıma gelmiyor
Benim telefonumu gecenin bir yarısı niye bir adam aramıyor
Facebook a bakmıştım herhangi bir görüşme yakalamadımBen sizin eski konularınıza baktım biraz da. Eşinizin yalan söyleme alışkanlığı var gibi geldi. 5 dakika önce dediği şeyi söylemedim demiş. Face aç demişsiniz, açmam diyip, sizden gizli iki tane birden açmış.
Bu telefon mevzusunun altında belki bir şey yoktur; ama eşiniz sanalda birileri ile görüşüyor olabilir.
Sizin de güven probleminizin olduğunu düşünüyorum; ama eşinizin de tüm hareketlerine bakınca pek normal davranmadığı aşikar.
Kendinizden biliyorsanız nasıl zor birşey olduğunu biliyorsunuzdurGüzel kardeşim ,psikoterapi.cok yorulursun böyle bak demedi deme,takıntılı olmak zor iş yani kendimden biliyorum
Acaba ben de anlatım bozukluğu mu var da siz beni haksız görüyorsunuzTedavi olmalisin normal degilsin.
Canim bak adamlar cok sikmaya gelmez. Kus gibi kacar elinden. Facebook gunumuzde herkesin kullandigi bir sosyal.medya araci. Tmm senden hbrsiz acmis olabilir. Ama sunu bil hayatta babana dahi guvenme. Bende guvenmem esime ama yaparda kendi.kaybeder salla gitsinAcaba ben de anlatım bozukluğu mu var da siz beni haksız görüyorsunuz
Ben evlenirken böyle değildim ki
Eşimin benden habersiz Facebook u olması bütün güvenimi yıktı
Şimdi birşey olsa herşeyden şüphe duyuyorum
Telefonunu eline almasını bile istemiyorum
Zor olduğunu bildiğim için çok yorulursun dedim zaten bi an önce tedavi diyorum basit gibi görünse de bu bi tür takıntı yani bi psikolojik rahatsızlık hayatı kendine zehir etmeKendinizden biliyorsanız nasıl zor birşey olduğunu biliyorsunuzdur
Ben de istemiyorum ama elimde değil
Birşeyler ters gidiyor gibi
Yani eşim bana yalan söylüyor gibi hissediyorum
Ama net birşey bulamıyorum
Benden habersiz Facebook hesabı olması ona olan güvenimi azalttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?