Yine eşimin telefonu

Bel
Birincisi evlenirken güvenim vardı
Güvenerek evlendim diye başıma böyle birşey gelmicek anlamına gelmiyor
İkincisi ikinci çocuğum yok
İyi okuduysan ikinci çoçuğumu görmek nasip olmasın dedi
Belki de 2. Çocuğu düşünmüyor? ayrıca Ben yemine falan inanmıyorum artık. Gözle görülen kanıt gibisi yoktur. Sen de casus falan yuklemissin bir şey çıkmamış, peşine dedektif taksan, acaba anladı da adama para mı verdi diye düşüneceksin. Hayır adam daha önce aldattı mı ne yaptı da böylesin? Allah eşine de kolaylık versin ama, önce sana. Senin işin daha zor gerçekten bu şekilde kendini kemiriyorsun

noktaların arasındaki boslukları silln deneyin aklınızda suphe kalmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün eşimin online dökümüne baktım
O numara var mı diye
O numara çıkmadı

Güzel kardeşim ,psikoterapi.cok yorulursun böyle bak demedi deme,takıntılı olmak zor iş yani kendimden biliyorum

Ben sizin eski konularınıza baktım biraz da. Eşinizin yalan söyleme alışkanlığı var gibi geldi. 5 dakika önce dediği şeyi söylemedim demiş. Face aç demişsiniz, açmam diyip, sizden gizli iki tane birden açmış.
Bu telefon mevzusunun altında belki bir şey yoktur; ama eşiniz sanalda birileri ile görüşüyor olabilir.
Sizin de güven probleminizin olduğunu düşünüyorum; ama eşinizin de tüm hareketlerine bakınca pek normal davranmadığı aşikar.

Allah size şifa, eşinize de sabır versin kardeş.
Ben olsam çoktan koymuştum sizi kapıya.
Yallah babanın evine diyerek.
İnsaflı adammış vesselam.

Facebook a bakmıştım herhangi bir görüşme yakalamadım
Açılmış kullanılmamış

Ama bu bile benim içimde kuşku yaratıyor
Sıkıldım artım bu durumda olmaktan
Elimde net birşeyim olsa kararını verilem ama
Casus programı yükledim
Güvensizliğimden
Orda da birşey göremedim

Güzel kardeşim ,psikoterapi.cok yorulursun böyle bak demedi deme,takıntılı olmak zor iş yani kendimden biliyorum
Kendinizden biliyorsanız nasıl zor birşey olduğunu biliyorsunuzdur
Ben de istemiyorum ama elimde değil

Birşeyler ters gidiyor gibi
Yani eşim bana yalan söylüyor gibi hissediyorum
Ama net birşey bulamıyorum

Benden habersiz Facebook hesabı olması ona olan güvenimi azalttı

Tedavi olmalisin normal degilsin.
Acaba ben de anlatım bozukluğu mu var da siz beni haksız görüyorsunuz

Ben evlenirken böyle değildim ki
Eşimin benden habersiz Facebook u olması bütün güvenimi yıktı
Şimdi birşey olsa herşeyden şüphe duyuyorum
Telefonunu eline almasını bile istemiyorum

Canim bak adamlar cok sikmaya gelmez. Kus gibi kacar elinden. Facebook gunumuzde herkesin kullandigi bir sosyal.medya araci. Tmm senden hbrsiz acmis olabilir. Ama sunu bil hayatta babana dahi guvenme. Bende guvenmem esime ama yaparda kendi.kaybeder salla gitsin
Ozguvenli olmalisin. Ona da bunu hissettirmelisin
Bu sekilde baskicilir erkekleri kacirtir ki

Zor olduğunu bildiğim için çok yorulursun dedim zaten bi an önce tedavi diyorum basit gibi görünse de bu bi tür takıntı yani bi psikolojik rahatsızlık hayatı kendine zehir etme

karşıdaki kadın için üzüldüm ben. yanlışlıkla birini arıyosun ve adam alacaklı gibi sapık gibi 10 kere geri arıyor seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…