Yine eşimin telefonu

Babama da güvenmiyorum zaten
Çünkü o da başkasıyla evlenmişti

Erkeklere güven olmaz
Güven olmadan da evlilik olmaz

Dengeyi nasıl Kurucam
Neden Facebook açıyor
Neden ihtiyaç duyuyor
Şimdi çok mu iyi oldu güvenim sarsıldı

Valla eşimin Facebooku var ben kullanmıyorum ama 1 gün bile elime alıp bakma ihtiyacı duymadım. İnsan önce kendine güvenmeli. Olay eşiniz değil bence sizin kendinize güveniniz yok ne üzücü

Ablacım erkeklere güvenmemek için babanın başkasıyla evlenmesinden daha fazlası gerekir. Ha aldatıp evlendiyse tamam ama onun dışındaki durum pek güven sarsıcı değil.
Seni suçlamak icin değil ama, belki de sana söylememe sebebi böyle tepki vereceğini bildiği için olabilir. Ha doğru mu yapmış hayır ama benim aklıma ilk bu geldi.

Valla eşimin Facebooku var ben kullanmıyorum ama 1 gün bile elime alıp bakma ihtiyacı duymadım. İnsan önce kendine güvenmeli. Olay eşiniz değil bence sizin kendinize güveniniz yok ne üzücü
Ama karşılıklı işte
Eşimin adına daha önce Facebook adresi gördüm daha önce

Üstüne bir de böyle birşey olunca güvenemiyorum

Herşey onu mu buluyor
SiZ bakma ihtiyacı duymamışsınız
Böyle birşey yaşamamışınız
Yaşasaydınız bence benim gibi hissedersiniz

Yahu insanlık hali yanlış çevirmiş olabilirler numarayı

Ne demek istiyorsun hasta ruhlusunuz derken
Birkaç konunuza denk geldim .
Adamın telefonuna takmış durumdasınız.
Adam da size uyup gecenin bir vakti bir bayanı zır zır arayıp duruyor . İkiniz de normal değilsiniz .
Bu kadar şüpheleniyorsan telefonla falan bir şey de bulamazsın .afedersin eşin salak mı , telefona taktığınızı bile bile kendini ele versin . Ne siye hayatı kendine zindan ediyorsun . Tedavi ol sende kurtul bizde

9 senedir adamı yedin valla ya bu gereksiz kıskançlıklarınla
ben erkek olsam bunalırdım aldatmayacağım varsa da aldatırdım yani
ne de olsa senin gözünde adam hep şüpheli
yaparsa boş yere suçlanmaz bari.

Birincisi eşim gece aramadı
Gece telefonunu bayan aradı
Eşim sabah kimsiniz diye aradı

Eğer bir aldatması varsa telini karıştırsam da elbet ele verir
Hiç bir şey gizli kalmaz

İkincisi de yazmak zorunda değilsiniz ki kurtulalım diyorsunuz

e taaaa 2010 da konun var bence evli erkekler facebook açmamalı diye
adama izin vermezsen ne olur gizlice yapar
bundan doğal sonuç mu var?
şimdi de gizli facebook açmış diyosun

Herkese açık paylaşım yorumu mu yaparım .cevap vermezsiniz o ayrı .
Ne güzel söylediniz hiç birşey gizli kalmaz diye
.bırakın varsa ortaya çıkar zaten .bu paylaşımı yaparak insanların size hak vermesini mi bekliyorsun . Herkesin ortak fikri bana göre tedavi olmanız . Saygılar sağlıklı günler efenim

Aldatıyorsa elbet Allah bir şekilde karşına çıkarır emin ol. Bu kadar didikleyip küçük düşmenin anlamı var mı? Ben evlendiğimde eşim senin yaptıklarını bana yapsa vallahi o kapıdan içeri girip eşimin yüzüne bakmak istemem çok açık söylüyorum. Biraz rahat ol, bırak akışına..Sen kontrol ediyorsun veya sıkıyorsun diye mi aldatmayacak yani, çok gurur kırıcı bir durum bu senin için. Sen huzur vermediğinde eşini farklı düşüncelere itebilirsin. Tabi ki aldatmanın asla asla bir bahanesi olamaz ama erkeklerin düşüncesi bizden çok farklı. İçinde aldatma düşüncesi olan bir adam işe gidiyorum diye çıkar başka bir kadınla görüşür ruhun duymaz. Veya faturaları ödeyip geliyorum der aldatmaya gider. Telefon karıştırmakla bitmiyor yani.. Güvenmen şart. Lütfen kendine saygın olsun ve biraz rahatla. Adamı da rahat bırak, ki kendinden daha da uzaklaştırma. Elbet öyle bir durumda öğrenirsin zaten bunu düşün...

bu kadar da şüpheci olunmazki. nasıl yaşıyorsunuz bu kadar takıntıya şüpheyle. yada derdiniz yok kendinize dert arıyorsunuz

Bak canım kuruntuların normal kim olsa senin gibi yapar kıskancssın belli ama bu kadar kafaya takma derim gerekirse takıp et

Bence asla normal değil telefon ev telefonları Yen'i çıktığında hatlar karışabiliyordu cep telefonlarınla ne alaka hat karışması bence eşiniz aldatıyor sizi ve bayanda onu rahat bırakmıyor gizliden çaktırmadan takipte olun derim naçizane

Kuzum esine degil kendine guven. Kendine guvenirsen ona guvenmeden de iliski surdurulur ogrenirsin

Ben sana değil de eşine şaşıyorum. Helal olsun adama valla seni iyi cekiyor. Başkası olsa yapmadığım bir sey için bu kadar eziyet çekeceğine yapar çekerim eziyetimi der ve pasa pasa aldatir.

ironik değilmi ,buda sizin geçmişte açtığınız bir konu. Şöyle bir baktım doktor şart bence, eşinizin telefonuyla ilgilendiğiniz kadar kendiniz ve eşinizle ilgilenip öz güvenini yükseltin biraz

Hat dökümüne baktım internetten
Daha önce hiç böyle bir numarayla görüşülmemiş
Mesaj yazılmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…