YINE ESKI ES, YINE SORUN, COCUKLARI DOLDURMA.

bence çocuklar bahane siz gurur yapıyorsunuz farkında değilsiniz..
durumu çocuklara açıklayabilirsiniz mesela. buseferlik söz verdim ama para kayboldugu için babanızın almasına müsade edeceğim gibi.
Arkadasim ne gururu? Nafakamizi aliyoruz, babasi yapmak isterse baska seyler yapabilir, alabilir diyorum. Gurur yapsam hic bir seyini kabul etmem. Ama bu kez durum farkli. Bu durumu bana karsi kullaniyor. Acik net

çok haklısınız ama parayı kaybeden çocuğunuz.onun içindeki suçluluk duygusuda siz oyuncak almadığınız için her gün artacak.belki bu durum psikolojisini kötü yönde etkileyecek.

bu durumlara izin verebilrsiniz ya. ne bilim. çocuklara üzülüyorum işte

Adam iyi niyetli olsa siz boşanmazdınız ki zaten.
Çocuğu olup da boşanmak isteyen kadınların kesinlikle haklı olduğuna, kesinlikle uzun süre sabrettiğine, kesinlikle bardağın son damlasına kadar dolup artık taştığına inanıyorum.

Çocuğunuzun haberi olmadan size ekstra para verebilirdi eğer gerçekten çocuğunun mutlu olmasını isteseydi.

Benim eski eşim de boşanma davasını açan ben olduğum için beni yuvamızı yıkmakla suçlamıştı hep. Çocuklarımıza da hep böyle söyledi. Annenin yüzünden yuvamız yıkıldı, annenize söyleyin benimle barışsın, anneniz anneniz vs vs.

Çok zor durumunuz. Bazen ben keşke bir kaza geçirse de ölse diyorum. Çocuklarım için babasız kalmak daha az yıpratıcı olacak eminim.

Ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz!
ben çok iyi anladım.. ama siz anlamıyosunuz..
adam kötü koca olabilir durumu kullanmaya çalışıyor olabilir.
o çocukları bu durum altında ezmeye hakkınız yok..
babaları tabiki ondan isteyecekler isteklerini bazı zamanlarda..
el adamı değil ki babalarıııı...
kendi ihtiyaçlarınız için düşünün bu düşüncelerinizi ama çocuklar için değil..

Cocuklarima kukreyen bir anne degilim. Onunla konustum ve bana biraz zaman vermesini istedim :) Alacagim elbet ama azcik daha zaman gerekli ben onlarin boyunlarini bukmem, bukemem. Makul olculerde hersey yaparim.

Ah arkadasim sana da gecmis olsun. Damdan dusenin halini damdan dusen anlar.

Cocuklarimi ezmek mi? :) Arkadasim ben de diyorum elbet babalari alacak ama su duruma mudahil edemem. Baska sekilde hersey yapabilir ama kullanacagi bir duruma musade edememem. Zamani gelince ben cocuguma zaten alacagim. O da babasi baska zaman ne aliyorsa alsin mesele yok

Resmen bela oldu adam basiniza.. Eski konulari da biliyorum..
Allah kolaylik versin... Pislik,kotu bi adam bu.. Cocuklarina da iyi niyetle yaklasmadigi gayet acik..
Bence hicbi sikayetinizden vazgecmeyin.. Mustehakini bulur elbet..

doğru diyosun tabi... ama tüm sorumluğu üstüne alma... yoksa bir süre sonra adam umursamamaya başla öyle de üzülürsün.... biraz ona da nazlansınlar... nafakayı verdim kurtuldum olmasın yani :)

çocukların mutlulugu sizin takıntılarından sonra geliyorsa hiçbirşey demiyorum başka..

Resmen bela oldu adam basiniza.. Eski konulari da biliyorum..
Allah kolaylik versin... Pislik,kotu bi adam bu.. Cocuklarina da iyi niyetle yaklasmadigi gayet acik..
Bence hicbi sikayetinizden vazgecmeyin.. Mustehakini bulur elbet..
Vazgecmeyecegim zaten. Onun tek istedigi benim cocuk falan umrunda degil.

Arkadasim mumkunse kendi fikrini kendine sakla istersen. Allah korusun basiniza boyle bir durum gelirse. Siz uygularsiniz artik bunlari.
neden eleştiriye kapalı insanlar buraya konu açar ki?
takdir edilmek için mi?
siizn bencilliğiniz burada tasdikleniyor.
başkada bişey yazmıyorum..
hadi selametle

doğru diyosun tabi... ama tüm sorumluğu üstüne alma... yoksa bir süre sonra adam umursamamaya başla öyle de üzülürsün.... biraz ona da nazlansınlar... nafakayı verdim kurtuldum olmasın yani :)
Inan cocuklarini seven ve dusunen bir baba olsa hic mesele yok. Cocuklarina bagiran, cagiran, kufreden bir baba. Simdi kesinlikle rol yapiyor. Hani esi ile anlasamaz ama cocuklarini sever o ayri. Ama bu adam oyle biri degil. Su an da tribune oynuyor.

neden eleştiriye kapalı insanlar buraya konu açar ki?
takdir edilmek için mi?
siizn bencilliğiniz burada tasdikleniyor.
başkada bişey yazmıyorum..
hadi selametle
Farkinda misiniz ama diger arkadaslarin elestiri ya da fikirlerine saygi cercevesinde cevap verdim ve veriyorum. Ama sizin uslup hataniz cok fazla. Elbette elestiren, farkli dusunen olacak. Duzgun bir uslupla geleni muhakkak dikkate alirim merak etmeyin

söyleyeceğim şeyleri okşayarak mı söyleyecektim acaba?
süslü kelimeler mi kuracaktım?
ikiside aynı sonuca çıkmayacak mı?

Inan cocuklarini seven ve dusunen bir baba olsa hic mesele yok. Cocuklarina bagiran, cagiran, kufreden bir baba. Simdi kesinlikle rol yapiyor. Hani esi ile anlasamaz ama cocuklarini sever o ayri. Ama bu adam oyle biri degil. Su an da tribune oynuyor.

eee işte değerlendir bunu ... bu bir dönem.... tribünü coştur sende :) adamların çoğu böyle değil mi... akıllı geçinsin boşver... yarın bir gün hayatına bir kadın girer bu ilgisi de gider.... hazır ilgi varken işte aaa babanız mı alcakmış yaşasıın dee geç :) bakalım kaç kere yapçak çocukların isteklerini :) iktisatçı olarak söylüyorum insan ihtiyaçları sınırsızdır....

Oğlunun kaç yaşında olduğunu söyledi mi konu sahibi acaba?
İkinci bir konu da çocukların babası sonuçta.. Neden almasın ki oyuncak?
Böyle izole ederek aslında kendisi hata yapıyor bence.

bence de bırak alsın sen kendi düşüncende kendince haklı olsan bile çocukların bunu anlamayabilir ve o oyuncaklar alınınca onlardaki mutluluk seni de mutlu edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…