- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Arkadasim ne gururu? Nafakamizi aliyoruz, babasi yapmak isterse baska seyler yapabilir, alabilir diyorum. Gurur yapsam hic bir seyini kabul etmem. Ama bu kez durum farkli. Bu durumu bana karsi kullaniyor. Acik netbence çocuklar bahane siz gurur yapıyorsunuz farkında değilsiniz..
durumu çocuklara açıklayabilirsiniz mesela. buseferlik söz verdim ama para kayboldugu için babanızın almasına müsade edeceğim gibi.
Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki
Ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz!biraz bencilsiniz !! oda onların babası tabiki isteyecekler babalarından. el adamı terbiyesi vermeye çalışıyorsunuz.. siz bilirsiniz...
ben çok iyi anladım.. ama siz anlamıyosunuz..Ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz!
Cocuklarima kukreyen bir anne degilim. Onunla konustum ve bana biraz zaman vermesini istedim :) Alacagim elbet ama azcik daha zaman gerekli ben onlarin boyunlarini bukmem, bukemem. Makul olculerde hersey yaparim.çok haklısınız ama parayı kaybeden çocuğunuz.onun içindeki suçluluk duygusuda siz oyuncak almadığınız için her gün artacak.belki bu durum psikolojisini kötü yönde etkileyecek.
bu durumlara izin verebilrsiniz ya. ne bilim. çocuklara üzülüyorum işte
Ah arkadasim sana da gecmis olsun. Damdan dusenin halini damdan dusen anlar.Adam iyi niyetli olsa siz boşanmazdınız ki zaten.
Çocuğu olup da boşanmak isteyen kadınların kesinlikle haklı olduğuna, kesinlikle uzun süre sabrettiğine, kesinlikle bardağın son damlasına kadar dolup artık taştığına inanıyorum.
Çocuğunuzun haberi olmadan size ekstra para verebilirdi eğer gerçekten çocuğunun mutlu olmasını isteseydi.
Benim eski eşim de boşanma davasını açan ben olduğum için beni yuvamızı yıkmakla suçlamıştı hep. Çocuklarımıza da hep böyle söyledi. Annenin yüzünden yuvamız yıkıldı, annenize söyleyin benimle barışsın, anneniz anneniz vs vs.
Çok zor durumunuz. Bazen ben keşke bir kaza geçirse de ölse diyorum. Çocuklarım için babasız kalmak daha az yıpratıcı olacak eminim.
Cocuklarimi ezmek mi? :) Arkadasim ben de diyorum elbet babalari alacak ama su duruma mudahil edemem. Baska sekilde hersey yapabilir ama kullanacagi bir duruma musade edememem. Zamani gelince ben cocuguma zaten alacagim. O da babasi baska zaman ne aliyorsa alsin mesele yokben çok iyi anladım.. ama siz anlamıyosunuz..
adam kötü koca olabilir durumu kullanmaya çalışıyor olabilir.
o çocukları bu durum altında ezmeye hakkınız yok..
babaları tabiki ondan isteyecekler isteklerini bazı zamanlarda..
el adamı değil ki babalarıııı...
kendi ihtiyaçlarınız için düşünün bu düşüncelerinizi ama çocuklar için değil..
Ben cocuklarimi buyuturken kisilikleri ve iyi bir birey olmalari icinde savas veriyorum. Somurmesine her turlu somururum istersem ama sirf maddi acidan daha rahat olacaklar diye bazi seylere musade edemem. Babasidir alabilir her sey ama bunu cikarlari icin kullanmadan
çocukların mutlulugu sizin takıntılarından sonra geliyorsa hiçbirşey demiyorum başka..Cocuklarimi ezmek mi? :) Arkadasim ben de diyorum elbet babalari alacak ama su duruma mudahil edemem. Baska sekilde hersey yapabilir ama kullanacagi bir duruma musade edememem. Zamani gelince ben cocuguma zaten alacagim. O da babasi baska zaman ne aliyorsa alsin mesele yok
Vazgecmeyecegim zaten. Onun tek istedigi benim cocuk falan umrunda degil.Resmen bela oldu adam basiniza.. Eski konulari da biliyorum..
Allah kolaylik versin... Pislik,kotu bi adam bu.. Cocuklarina da iyi niyetle yaklasmadigi gayet acik..
Bence hicbi sikayetinizden vazgecmeyin.. Mustehakini bulur elbet..
Arkadasim mumkunse kendi fikrini kendine sakla istersen. Allah korusun basiniza boyle bir durum gelirse. Siz uygularsiniz artik bunlari.çocukların mutlulugu sizin takıntılarından sonra geliyorsa hiçbirşey demiyorum başka..
neden eleştiriye kapalı insanlar buraya konu açar ki?Arkadasim mumkunse kendi fikrini kendine sakla istersen. Allah korusun basiniza boyle bir durum gelirse. Siz uygularsiniz artik bunlari.
Inan cocuklarini seven ve dusunen bir baba olsa hic mesele yok. Cocuklarina bagiran, cagiran, kufreden bir baba. Simdi kesinlikle rol yapiyor. Hani esi ile anlasamaz ama cocuklarini sever o ayri. Ama bu adam oyle biri degil. Su an da tribune oynuyor.doğru diyosun tabi... ama tüm sorumluğu üstüne alma... yoksa bir süre sonra adam umursamamaya başla öyle de üzülürsün.... biraz ona da nazlansınlar... nafakayı verdim kurtuldum olmasın yani :)
Farkinda misiniz ama diger arkadaslarin elestiri ya da fikirlerine saygi cercevesinde cevap verdim ve veriyorum. Ama sizin uslup hataniz cok fazla. Elbette elestiren, farkli dusunen olacak. Duzgun bir uslupla geleni muhakkak dikkate alirim merak etmeyinneden eleştiriye kapalı insanlar buraya konu açar ki?
takdir edilmek için mi?
siizn bencilliğiniz burada tasdikleniyor.
başkada bişey yazmıyorum..
hadi selametle
söyleyeceğim şeyleri okşayarak mı söyleyecektim acaba?Farkinda misiniz ama diger arkadaslarin elestiri ya da fikirlerine saygi cercevesinde cevap verdim ve veriyorum. Ama sizin uslup hataniz cok fazla. Elbette elestiren, farkli dusunen olacak. Duzgun bir uslupla geleni muhakkak dikkate alirim merak etmeyin
Tamam arkadasim sen haklisn :)söyleyeceğim şeyleri okşayarak mı söyleyecektim acaba?
süslü kelimeler mi kuracaktım?
ikiside aynı sonuca çıkmayacak mı?
Inan cocuklarini seven ve dusunen bir baba olsa hic mesele yok. Cocuklarina bagiran, cagiran, kufreden bir baba. Simdi kesinlikle rol yapiyor. Hani esi ile anlasamaz ama cocuklarini sever o ayri. Ama bu adam oyle biri degil. Su an da tribune oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?