- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Oğlunun kaç yaşında olduğunu söyledi mi konu sahibi acaba?
İkinci bir konu da çocukların babası sonuçta.. Neden almasın ki oyuncak?
Böyle izole ederek aslında kendisi hata yapıyor bence.
bence de bırak alsın sen kendi düşüncende kendince haklı olsan bile çocukların bunu anlamayabilir ve o oyuncaklar alınınca onlardaki mutluluk seni de mutlu edecek
Ama bunlar farklı örnekler. Yani çocuğun babayla iletişimi ile cips yemek bence son derece farklı. Biri manevi bir şey ve babanın idol olduğu zamanlar.. Biri çocuğa zararlı bir şey. Yiyecekler yetersiz olsa bile çocuk bir şekilde büyür ama manevi açık varsa o açık asla kapanmaz.Canım aynı mantıkla bakarsak benim çocuklarımı her gün çikolata yemek mutlu ediyor mesela. Neden babası almasın her gün çikolata?
Ya da akşam yemeği yemek yerine cips yemek daha mutlu ediyor çocuklarımı.
O zaman babaları cipsle mi doyursun onların karnını?
Çocuğun mutluluğu her zaman doğru karar alınıyor demek değil ki. Çocuk bu adı üstünde. Cezai ehliyeti bile olmayan bir kişiden bahsediyoruz...
Ama bunlar farklı örnekler. Yani çocuğun babayla iletişimi ile cips yemek bence son derece farklı. Biri manevi bir şey ve babanın idol olduğu zamanlar.. Biri çocuğa zararlı bir şey. Yiyecekler yetersiz olsa bile çocuk bir şekilde büyür ama manevi açık varsa o açık asla kapanmaz.
Konu sahibinin eşini tanımıyoruz tabi, aralarındaki sorunları da bilmiyorum ben şahsen. Nasıl bir baba olduğunu da bilmiyorum. Babanın çocuğa yaklaşım şekli de yanlış oyunca örneğinde. Ama başından bu ilişkiye çeki düzen vermek lazım. Bir baba çocuğunu sokakta çevirip üç beş cümle kurmaktan ibaret olmaması lazım ilişkisi. Anne de bu ilişkiye yön vererek yardımcı olmalı.
Oglum 10 yasinda. Arkadasim ben babasi ile gorusmesi veyahut babasinin oyuncak almasina karsi degilim. Mesele cocuklarini dusunmesi degil, bunu bana karsi kullanmasi. Ona bakarsan oglum uzun zamandir alacak oldugumuz oyuncagin bir baska serisinide istiyordu. Ona neden kulak vermedi? Neden sadece bu? Ya da baska bir sey istediklerinde neden kulak asmiyor? Cocuklarim oyle her gordugunu isteyen cocuklar olmadigi halde. Biz evliyken ben ne alirsam alayim neden karsi cikiyordu? Cetvelini kirdi diye, yeni cetvel almak istemeyen bir baba sizce su an da bu oyuncagi cociklari mutlu olsun diye mi alacagini dusunuyorsunuzOğlunun kaç yaşında olduğunu söyledi mi konu sahibi acaba?
İkinci bir konu da çocukların babası sonuçta.. Neden almasın ki oyuncak?
Böyle izole ederek aslında kendisi hata yapıyor bence.
Ben almayacagim demedim sadece biraz daha bekleyecekler. Bugun bu konuda taviz verince o cocuklar her sikintisinda babadan isteyecek ve babada bunu kullanacak. Sirf beni ezdirmek icin her dedigi yapilan cociklar ilerde nasil bir birey olacaklar?bence de bırak alsın sen kendi düşüncende kendince haklı olsan bile çocukların bunu anlamayabilir ve o oyuncaklar alınınca onlardaki mutluluk seni de mutlu edecek
Aynen arkadasim.seni çok iyi anlıyorum.
babasının amacı çoçuklara oyuncak almak istemesi değil. anneye laf sokması, anneyi yermesi ve onu aşağılaması. senin kızdığın nokta çoçuklara oyuncak alınması değil ki, alınırken sergilediği üslup.
baba sizinle yaşadığı problemi çoçuklara yansıtarak sizi incitmeye çalışıyor.
Allah yar ve yardımcın olsun
Amin arkadasim. Evet bir faydasi yok ama sonucta babasi olunca gorusmelerini kesemiyorum. Cocuklarin kafalarinda biz neden gorusmiyoruz soru isaretleri ile buyumesinler. En azindan babalarini gorup kendi kararlarini kendiler alsinlar.Sakın şikayetlerden vazgeçmeyin Ne yaparsa yapsın vazgecmeyin
belki artık bu son olur ondan tamamen kurtulursunuz
Siz yine iyi o kişiyle çocukları görüştürüyorsunuz ben olsam onu da yapmazdım
böyle biri çocuklara ne kazandırabilir ki
Allah yardımcınız olsun
haklisinCanım aynı mantıkla bakarsak benim çocuklarımı her gün çikolata yemek mutlu ediyor mesela. Neden babası almasın her gün çikolata?
Ya da akşam yemeği yemek yerine cips yemek daha mutlu ediyor çocuklarımı.
O zaman babaları cipsle mi doyursun onların karnını?
Çocuğun mutluluğu her zaman doğru karar alınıyor demek değil ki. Çocuk bu adı üstünde. Cezai ehliyeti bile olmayan bir kişiden bahsediyoruz...
Arkadasim ah bir yon vermeden anlayabilseler yon verecegizde maalesefAma bunlar farklı örnekler. Yani çocuğun babayla iletişimi ile cips yemek bence son derece farklı. Biri manevi bir şey ve babanın idol olduğu zamanlar.. Biri çocuğa zararlı bir şey. Yiyecekler yetersiz olsa bile çocuk bir şekilde büyür ama manevi açık varsa o açık asla kapanmaz.
Konu sahibinin eşini tanımıyoruz tabi, aralarındaki sorunları da bilmiyorum ben şahsen. Nasıl bir baba olduğunu da bilmiyorum. Babanın çocuğa yaklaşım şekli de yanlış oyunca örneğinde. Ama başından bu ilişkiye çeki düzen vermek lazım. Bir baba çocuğunu sokakta çevirip üç beş cümle kurmaktan ibaret olmaması lazım ilişkisi. Anne de bu ilişkiye yön vererek yardımcı olmalı.
sikayetci oldum ve az once de muduru aradi ama bir sonuc cikacagini sanmam. Ben zaten gorusmuyorum olursa da cocuklarla alakali telefonda o kadar.bir önceki konunu hatırlıyorum adam evine kadar gelip sana şiddet kullanmıştı.
muhtemelen şikayetçi olmuşsundur.
adam da psikopat ruhlu gibi nereye gitsen buluyor seni, evine kadar girmesi çok ürkütücü gerçekten.
ondan uzaklaşmak gibi bi durumunuz yok mu ?
çocuklarıyla görüşmesi gereken durumlarda görüşsün ama sizinle görüşmesin ne telefonla ne de yüzyüze.
Amin canim. Veriyoruz bir savas ama Allah sonunu hayir etsinNe mutlu size ki azla yetinmeyi bilen cocuklariniz var. Buyuk bir nimet bu. Ayrica babalarina boyun egmemeniz benim bile gogsumu kabartti helal olsun size Allah evlatlarinizdan ayirmasin sizi.
10 yasinda ve parayi uzum posedine koymus onuda ucundan tutmak yerine kucaklamis. Merdivende bile uzum taneleri vardi. Yuksek ihtimal dusmustur. Problem edilecek bir konu degil cunku oglum yalan soyleyen bir cocuk degil.Çocuğunuz kaç yaşında? Evin altındaki marketten eve kadar parayı nasıl kaybedebilmiş bence asıl problem bu, bu konuyu halletseniz?
Yok cekmedim sikayetimiSakın o adamın sözünü dinleyip şikayetini çekme olanları bir bir anlat adam arayınca seni !!!!!
Sakın sakın sakın o adamı dinleyerek hareket etme sakın.
Ay yemin ediyorum stres oldum burada.
Tabiki de demedim. Mudurune olanlari anlattim ama bana ne dedi biliyor musunuz? Ama is yerinde sikintisi yokmus. Aldigi onca disiplin cezasi, yedigi surgun bosuna demekki. Diyorum ya arka aldigindan dolayi ortalikta cirit atiyor. Mudur bir polnet e baksa herseyi acik net gorur ama islerine gelmiyor demekki. Bir de bana dedi ki o bagirip hakaret edince sen sakin kal.seni her fırsatta darp eden birine acıyıp aramızda hallettik demiyeceksin değil mi?
O kadar güzel ifade etmişsin ki kendini insan "yaşamadan bilinmez" diyor okuyunca.Ahhhhh keşke keşke
Konu sahibi de ben de boşanmış ve çocuklu kadınlar olarak emin olun herkesten fazla isteriz çocuklarımızın psikolojilerinin iyi olmasını, boşanmadan en az etkilenmelerini, babalarının bizden boşandığının ama çocuklarından boşanmadıklarının bilincinde olmalarını.
Ama öyle olsa zaten zaten boşanmayız daha önceki mesajımda yazdığım gibi. Bu adamlar normal adamlar değil. Normal babalar da değiller.
Evet konu sahibinin eşini tanımıyoruz ama oyuncak konusundaki davranışından iyi niyetli olmadığını görüyoruz. Babanın iyi bir iletişim kurmak gibi bir gayesi yok ki. Dolayısıyla verdiği zarar daha büyük oluyor.
Anneler ne kadar yön vermeye çalışsa da tıkanıyor kalıyor çoğu zaman. Benim eski eşim çocuklarını görmeye gelmiyor mesela. Çocuklar skype'tan arıyor, açmıyor. Ne yapayım ben bu adama şimdi, kolundan tutup zorla çocuklarıyla mı görüştüreyim?
Adam olan erkek zaten evliliğinde de adam gibi davranıyor.
Hanimefendi siz ne demek istiyorsunuz???? Daha onceki konularimda cocugumun bu tarz davranislari ile bir sikayetim mi oldu? Siz cocugumu ne ile yargiladiginizin farkinda misiniz!!!!sizin önceki konularınızı da okudum ben oğlunuzun parayı kaybettiğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?