- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Babalarindan nafaka aliyoruz. Annemlerde biraz yarimdci oluyor ev kirasi vs. Derken çok az kaliyor ve santim santim harciyoruz. Calisma icinse yarin ya da cuma bakanliktan yetkili kisilerce gorusmem var. Ne yapabiliriz diyesiz nasıl gecınıyorsunuz maddı olarak?
Aynen arkadasim, evlenmek bir bosanmak bin dertPislikleri boşanınca da bitmiyor ki!!!! Böyleleri ölsün, yok olsun. Ancak rahat ederiz. Böyle babalara da çocukların ihtiyacı yok ki!!!!!
Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem kiparanın kaybolması extra bir durum. sanırım ben olsam babalarının o oyuncağı almasına izin verirdim. önemli olan çocuklarımın mutluluğu.
adamın ısı bozulursa mesela atıyorum nafaka veremezse gecınemezmısınız pekı?Babalarindan nafaka aliyoruz. Annemlerde biraz yarimdci oluyor ev kirasi vs. Derken çok az kaliyor ve santim santim harciyoruz. Calisma icinse yarin ya da cuma bakanliktan yetkili kisilerce gorusmem var. Ne yapabiliriz diye
Adamin isi bozulmuyor her turlu yirtiyor. Maksadi foyasinin aciga cikmamasi. Nafaka vermezse hali ile durum daha da dusecek. Calismak zorundayim keske ev de yapabilecegim bir seyler olsa ama arastirma yaptim. Piyasaya baktim bulundugum yer acisindan o olanakta yoktu. Valla ayakta durmaya calisiyorum Cute, guclu kalmaya her seye ragmen gulumsemeye, direnmeye calisiyorum. Cok cikmazdayim ama insallah bir cikar yol bulurum.adamın ısı bozulursa mesela atıyorum nafaka veremezse gecınemezmısınız pekı?
sen calısırsan cocuklara kım bakacak kı
Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki
Benimkilerde su an icin bir suclama yok ama boyle devam ederse dolduracak cocuklari. Ben nafakami aliyorum bu bizim hakkimiz cunkuBenim kaynanam eşim için nafaka istediğinde daha 6 yaşında olan eşimi arayıp demiş ki "anneniz benden para istiyor, benim bütün paramı alacak, yemek almaya bile param yok". O sıralarda büyük bir firmada müdür sıfatında. Eşim de çocuk aklıyla kayınvalidemi suçlamış "sen benim babamın parasını niye alıyorsun, hep bitirmişsin parasını, nasıl yemek yiyecek babam?" O günden sonra bir daha da nafaka istememiş ama şuan çok pişman. Çocuğun lafına bakmamalıydım nafakayı almalıydım diyor.
Oglum 10 yasinda ve market evin altinda. Baska yere gondermem zaten. O esnaďa cocuklara manti yapiyordum bir de. Kalan paramiz 200 tl idi ve bozuk yoktu. Babalarinin niyeti baska olunca her zaman bunu kullanacak. Hani boyle konusmasada alip getirse bana verse ben de cocuklara versem daha mantikli olurdu. Bu sekilde cocuklarin onunde beni eziyor. Baska zaman aldigini getirsin direk kendi adina versin. Madem cocuklari mutlu etmek istiyorsa bana kostek degil, destek olsun. Siz ce haksiz miyim?oğlunuz kaç yasında??? sanırım kuçuk baya bır daha markete gönderırken bu kadar buyuk meblaglar vermeyın hersey olabılır
konunuza gelınce bende olsam ekstra bır durum oldugundan babalarının oyuncagı almasına ızın verırdım...tamam babasının uslubu yanlış tabıkı ama çoçuğunuz zaten uzgundur para kaybettı dıye..helekı oyuncak zaten onların tek dunyaları....bırakın alsın babası mutlu olsun...abartacak bırsey göremedım ben..boşanma aşamasında yasanan normal durumlar bunlar....ama sızın aranızdakı gecımsızlık cocukları etkılemesın...
Agziniza saglik ben de simdi tam da bundan bahsetmistim az onceki yorumdaEşiniz iyi niyetli değil. Eğer iyi niyetli olsaydı, amacı gerçekten bir şeyleri düzeltip sizinle tekrar barışmak olsaydı bu şekilde davranmazdı. Baba olarak çocukların üzülmesine kıyamıyorsa gerçekten telefona sizi isteyip durumu sizinle konuşup oyuncakları ben alayım ama sen ver çocuklar benim aldığımı bilmesin diyebilirdi. Ama eşiniz bunu söyleyecek karekterde değil belli ki. Bu durumu bile kendi çıkarı için kullanan biri.
Benimkilerde su an icin bir suclama yok ama boyle devam ederse dolduracak cocuklari. Ben nafakami aliyorum bu bizim hakkimiz cunku
Oglum 10 yasinda ve market evin altinda. Baska yere gondermem zaten. O esnaďa cocuklara manti yapiyordum bir de. Kalan paramiz 200 tl idi ve bozuk yoktu. Babalarinin niyeti baska olunca her zaman bunu kullanacak. Hani boyle konusmasada alip getirse bana verse ben de cocuklara versem daha mantikli olurdu. Bu sekilde cocuklarin onunde beni eziyor. Baska zaman aldigini getirsin direk kendi adina versin. Madem cocuklari mutlu etmek istiyorsa bana kostek degil, destek olsun. Siz ce haksiz miyim?
Ben cocuklarimi buyuturken kisilikleri ve iyi bir birey olmalari icinde savas veriyorum. Somurmesine her turlu somururum istersem ama sirf maddi acidan daha rahat olacaklar diye bazi seylere musade edemem. Babasidir alabilir her sey ama bunu cikarlari icin kullanmadanöyle düşünme alsın oyuncağı maddi anlamda o baba her zaman lazm olcak sömür bacım bırakma :) o çocuklar büyücek yetişemicen sonra...boşver o da yorulsun... tek nafakayla olmaz o iş...
Bir kere taviz verirsem bunu bana hazir kita kullacak birisihaklısınız zaten ben nıyetınıde anladım...ama işte cocuk ...onların tek dunyası oyuncak...o yuzden bır seferlıgıne ızın verın dedım..sız bılırsınız sonucta
biraz bencilsiniz !! oda onların babası tabiki isteyecekler babalarından. el adamı terbiyesi vermeye çalışıyorsunuz.. siz bilirsiniz...Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?