Yine eve geç gelme konusu

Tamam ablacım kızma çok net yazmışsınız da ondan güldüm. Nerede olduğunu biliyorum. Konum o değil.

umarım ben yanılıyorumdur. ama erkeklerin bu kendini kanıksattırıp sonra onun rahatlığıyla işler çevirmesini bilirim.

biraz deşersen anlıcaksın dediğimi. çaktırmadan telefonunu vs kurcala görüştükleri aradıkları numaralara vs bak sen.

Gerçekten bakarım ama herşeyi açıktır. Tabi ki belli olmaz bu işler. Allah kimseye yaşatmasın. Ama şüphelendiğim birşey yok o yönden. Zaten öyle bir durumda konu dahi açmam.

Boşanmakla tehdit etseniz yani kavga şeklinde değil de ben eşime en son öyle yapmıştım aslında öyle bişey yok ama ben var gibi aldım karşıma avukatla konuştuğumu birlikte görüşmeye gidip anlaşmalı bi şekilde boşanıcağımızı söyledim ne zaman uygunsun dedim ciddiyetle o günden itibaren değişti ve şuan çok iyiyiz eşinizin böyle bişeye nasıl tepki vereceğini siz daha iyi bilirsiniz tabiki ben eşimi tanıdığım için yaptım ve istediğim şekildede oldu umarım düzelir aranız

Sizde onun gibi yapsanız. Çıkın gece 2-3te eve gelin. Bakalım tepkisi nasıl oluyomuş. Ben olsam yerinizde bende rahatsız olurum evli barklı adam ne işi var o saattlerde dışarda.

Çocuk olunca ne olacak? Sen evde çocuk bakacaksın o gezip tozacak. Hiçbir sorumluluk almayacak. Razı mısın böyle bir hayata.
Benim eşim de gezmeyi çok sever ama birlikte. Yazın akşamları çıkar gezeriz. O doğayı sever, ben cafe, avm gibi yerleri. İkimiz de birbirimize uyarız. O da ben de tek arkadaşlarımızla çıkabiliriz ama çok çok nadir. Bilmiyorum belki babamı gördüğüm için onun tam tersi biri ile evlendim. Diyorum ben çekemezdim, annem ev hanımıydı bir de başka bir kötü huyu yoktu o yüzden o dönemki şartlarla çekti. Ama yıllar sonra içinde birikmiş. Hayat eşin, kardeşin, annen-baban, çocuğun bile olsa birinin kahrını çekmek için çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…