Selam kızlar. Daha önce de aslında benzer konular açmıştım. Çözüldü zannediyordum ama çözülmemiş. Konu eşimin eve geç gelmeleri, dışarı çıkma aşkı. 1.5 yıllık evliyim. Gece 3e 4e kadar dışarılarda arkadaşlarıyla takılan, gecenin sonunu bi türlü getiremeyen bir eşim var. Konuşarak, kavgayla vs çok uğraştım. O 3 4 1e indi. Ama asla benim eşim rahatsız oluyor deyip bitmedi. Hergün değil haftada 1 2 ama gerçekten çok mutsuzum bu konuda. Son olayda da ben uyuduktan sonra çorba içmeye gitmiş. Bi uyandım yok. 1 saatin sonunda aradım neredesin diye. Çorba içiyorum dedi. Yarım saat sonra geldi. Gelince tabiki kavga kıyamet. Bi de kendi arabasını ihtiyacı olmadığı halde kıyamayıp ablasına verip benim arabamla çıkmıştı. Bıktığımı, bundan sonra ne isterse yapabileceğini, sormayacağımı söyledim ama benim arabamla çıkma insanlar ertesi gün bana arabanız şurdaydı burdaydı demesin dedim. Bu arada gece 2. İlk defa bana bu kadar bağırdı. Apartmana rezil olduk yani. İşte benim arabama bi daha elini sürmezmiş filan. Arabasında benim yedek anahtarım vardı gitti gece gece onu getirdi verdi bana. Ben de sinirlendim giyindim çıktım. Bi de otoparkta bağırdı nereye gidiyorsun filan diye. Neyse ben de biraz dolandım arabayla. Bi sefer arayacağım aç diye mesaj attı açmadım. İşte sana aç dedim gereğini yapacağından şüphem yok yap o zaman yazdı. Ben de peki yazdım. Ertesi gün de seninle yüzyüze gelmek istemiyorum anlayış gösterirsen sevinirim yazdım. Şimdi konuşmuyoruz 2 gündür. Akşam geç gelip salonda yatıyor. Ben de yatmış oluyorum o geldiğinde.Eşimin serseri gibi dışarılarda dolaşmasından çok rahatsızım. Benimle vakit geçirmiyor ilgilenmiyor diyemem ama çok kırgınım. Bana o kadar bağırmasına, gereksiz bir gurur yapıp küsmesine, ayrı yatmasına... Tavrım ne olmalı? Ne yapmalıyım? Boşanmak da dahil olmak üzere tüm önerilere açığım.