Yine Evli Biri Ama... (Sahiden Lanetlenmis Gibi Hissediyorum)

Hayatımda böyle saçma bişey duymadım. Adam sizi sadece teselli etmiş o da üstün körü, gelip giderken selam vermiş hal hatır sormuş ki yanınıza değil kendi arkadaşının yanına geliyormuş bunlardan kendinize pay çıkarmışsınız. Birde karı koca arasını kuvvetlendiriyormuşsunuz. Falan filan...
Ya ben anlamıyorumki bu adamlar hiç mi yüzük takmaz, hiç mi eşlerinden bahsetmez, hiç bir arkadaşınızda falanca adamda evli, karısı, çocuğu vs. demez. Nasıl hepsi size denk gelebilir. Bizlerde bekardık. Nasıl bize denk gelmedi bu evli adamlar.
Bir arkadaşım vardı. Kendisine selam vereni benden hoşlanıyor diye ilan eder herşeyi ona yorardı. Sizi ona benzettim.

Kendi onurunuz ve gururunuz için uzak çooook uzak durun.

Bir de kadınların 9, erkeklerin 1 nefsi var derler. Bu zaman da bu söz tam tersi icra ediliyor sanırım.

Bişey sorucam ya iki gündür buna benzer konular açılıyor. . Ve eşine olan saygısı sevgisi artsın diye cabaliyorum bilmem ne size mi kaldı afedersiniz de
Utanmasaniz sırf eşine çocuğuna baglansin diye konusuyoruz diyeceksiniz. .

Allah biliyor ya maksadim kötü olsa burda bunu anlatmak yerine o insanı kendime nasıl baglarım derdine düşer onun için kafa yorardım

Şimdiye kadar ne muhabbetimiz beyden hanımdan öteye gitti ne aramizda iş dışında kişisel bir muhabbet oldu nede ben bunun çabasında oldum zaten onunda samimiyeti resmiyetten hic bir zaman uzak olmadi bende o orda oldugu tüm zamanlar bi sekilde is bulup işlerimle ugrastim

Herseyde ne diye aklınıza kötü seyler getirirsiniz anlamiyorum evet evli bir insana ilgi duydugun icin hatalıyim ama hatamda hicbirzaman bunun bi tık üstüne gitmedi

Evet belki eşinide övmek benim haddim değildi ama kesinlikle iyi niyetle yapmıs oldugum birseydi

Burda evli birine aşiğim esinden bosanacak beni alacak yada beni gormesini nasil saglayabilirim diye bir konu acsam en buyuk hakaretleri soylediklerinizin fazla fazlasini hakederdim ama yapmadim ve hakaret edenlerin tek bir kelimesini dahi ustume alınmiyorum çünkü içimdeki niyetide biliyorum niyetimden şüphede etmiyorum

Lanet mevzusuna gelirsek zaten gecen konuda benzer sıkıntılar (ama benden kaynaklı olmayanlar)yasamistim bununla ilgiliydi

Simdiye kadarda ne soz konusu şahısla nede bir baskasiyla seviyesizlik onlari kendime baglamaya calisacak nir davranista bulunmadim bulunmamda

Sizden ricam sadece kendimle alakali degil baskalariylada ilgili yorum yaparken vicdaninizi ve aklinizi beraber kullanip yorum yapin

Bazilarinizin yorumlarinda sanki baskalarina duyduklari kini bana kusmaya calistiklarini gorur gibiydim ama simdiye kadar ne yuva yıktım nede kimsenin yuvasına göz diktim

Evli erkeklerden hoşlanan kadınlar konularında aklım vicdanım size değil o adamın karısına çalışır. Kusura bakma. Bende bekarım. Bir sürü arkadaşım var bekar. Bize neden denk gelmiyor evli erkekler ? Evli olduğunu bildiklerimizden uzak durduğumuz için olabilir mi ?
Kadın dediğin de azıcık ağır olur, kendisine teselli için iki cümle kuran her erkeğe aşık olmaz.

Not: kk da aldatılan bazı kadınlar "Ben o kadına kızmıyorum eşime kızıyorum bana söz veren eşim" diyorlar. Ya da "önce eşinizi terbiye edin" diyenler olmuş. Benim düşünceme göre erkek şerefsizlik kadın da o... yapmazsa aldatılma olmaz. Yani iki tarafı da suçlarım. (Bu son sözlerim sana değildi konu sahibi)

Hayatımda böyle saçma bişey duymadım. Adam sizi sadece teselli etmiş o da üstün körü, gelip giderken selam vermiş hal hatır sormuş ki yanınıza değil kendi arkadaşının yanına geliyormuş bunlardan kendinize pay çıkarmışsınız. Birde karı koca arasını kuvvetlendiriyormuşsunuz. Falan filan...
Ya ben anlamıyorumki bu adamlar hiç mi yüzük takmaz, hiç mi eşlerinden bahsetmez, hiç bir arkadaşınızda falanca adamda evli, karısı, çocuğu vs. demez. Nasıl hepsi size denk gelebilir. Bizlerde bekardık. Nasıl bize denk gelmedi bu evli adamlar.
Bir arkadaşım vardı. Kendisine selam vereni benden hoşlanıyor diye ilan eder herşeyi ona yorardı. Sizi ona benzettim.

Kendi onurunuz ve gururunuz için uzak çooook uzak durun.
Ben o insanın zaten evli oldugunu biliyordum ki o şahsında bana karsı ilgisi var gibilerinden en ufak birsey yazmadım olmadiginida biliyorum zaten

Ah canım
Kıyamam
Aşkları pekişsin diye uğraşıyormuş
Bir tarafın yiyorsa adamın karısını arayıp "Kocan sana daha fazla aşık olsun diye uğraşıyorum" desene. Bak bakalım o kadın sana ne diyecek ? Sonra buraya da yazarsın yediğin hakaretleri...
Evli erkeklere asılıyorum, evli erkekler beni cezbediyor, bu benim karakterim fıtratım desene kısaca.
Uzun uzun kendini aklamak için yazmışsın ama boşuna yazmışsın.
Yemezler.
Adam değil seni cezbeden parmağındaki yüzük. O yüzden be zaman evli bir erkek görsen gözlerin parlıyor değil mi?
Çek elini ayağını evli erkeklerden
Onlar senin oyuncağın değil
Ne sanıyorsun sen kendini ya ?

Tabii gozler fildir fildir
Evli erkek detected

Allah biliyor ya maksadim kötü olsa burda bunu anlatmak yerine o insanı kendime nasıl baglarım derdine düşer onun için kafa yorardım

Şimdiye kadar ne muhabbetimiz beyden hanımdan öteye gitti ne aramizda iş dışında kişisel bir muhabbet oldu nede ben bunun çabasında oldum zaten onunda samimiyeti resmiyetten hic bir zaman uzak olmadi bende o orda oldugu tüm zamanlar bi sekilde is bulup işlerimle ugrastim

Herseyde ne diye aklınıza kötü seyler getirirsiniz anlamiyorum evet evli bir insana ilgi duydugun icin hatalıyim ama hatamda hicbirzaman bunun bi tık üstüne gitmedi

Evet belki eşinide övmek benim haddim değildi ama kesinlikle iyi niyetle yapmıs oldugum birseydi

Burda evli birine aşiğim esinden bosanacak beni alacak yada beni gormesini nasil saglayabilirim diye bir konu acsam en buyuk hakaretleri soylediklerinizin fazla fazlasini hakederdim ama yapmadim ve hakaret edenlerin tek bir kelimesini dahi ustume alınmiyorum çünkü içimdeki niyetide biliyorum niyetimden şüphede etmiyorum

Lanet mevzusuna gelirsek zaten gecen konuda benzer sıkıntılar (ama benden kaynaklı olmayanlar)yasamistim bununla ilgiliydi

Simdiye kadarda ne soz konusu şahısla nede bir baskasiyla seviyesizlik onlari kendime baglamaya calisacak nir davranista bulunmadim bulunmamda

Sizden ricam sadece kendimle alakali degil baskalariylada ilgili yorum yaparken vicdaninizi ve aklinizi beraber kullanip yorum yapin

Bazilarinizin yorumlarinda sanki baskalarina duyduklari kini bana kusmaya calistiklarini gorur gibiydim ama simdiye kadar ne yuva yıktım nede kimsenin yuvasına göz diktim
Yorum yapanlarin birkaci evli bile degildir bence ben de dahil.Kime kin duyup sana kusabiliriz ki?Vicdanimizi kullanmasak sana hadi adami elde et deriz.Ayrica bize aklisiz mi dedin sen simdi???

Bir de takdir mi bekliyorsunuz.masul boşatırımın hesabını yapmıyor olmakla bir tac ı hak mı ettiniz? Plaket verelim mi? Napalım bilemedim. O adam yeşil değil sarı ışık yakmış olsaydı şimdi o şekil bir konu açardınız muhtemelen.

Benim kalbimle aklım arasında mesafe yok arkadaşım direk söylerim çatır çatır. .

Bir şey icraata dokulmedikce suç olmaz. Sizi sırf beslemiş olduğunuz duygular icin suçlamak yersiz. Lakin karısını ovmeniz biraz itici olmamış mi?
Bence bosluktasiniz o yüzden herhangi bir ilgi sizi çekiyor. Öyle evli erkeklerle gezip tozacak bir kadın olduğunuzu düşünmüyorum. Sadece aranizdaki muhabbeti daha da ilerletmeyin.
Bir de kadınlar unutmayın 'Kimse sinanmadigi günahın masumu degildir'.
Allah doğru yoldan ayirmasin.

E artık daha öncekileri görmezden gelelim hadi ama sorun sende güzelim bencr bi pskiyatrık yardım falan al bence sen buluyorsun evli erkekleri . Bu kadarla kal bence mazallah ilerde çok sıkıntı yaşarsn . Çok duyduk bu ben onu abi gibi sewıyorum laflarını ilerde büyük hatalar yapmamak için kendine uygun insanlarla muhatap oluver bence yaptığın iş yerindeki insanlarla da mutlaka samımıyet kurulacak diye bi kanun yada düzenleme yok yanii . Bizin niye başımıza gelmıyo böyle şeyler çünkü insanlarla olan ilşkilrde mesafe çok önemlidir. En azından evli olduğunı anladığın anda resmiyet girsin iş arkadaşlarınla arana ve sdece iş görüşmek için bi araya gelin o zaman ne aşk kalır ne yakınlaşma

Back
X