- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
- Konu Sahibi yersizyurtsuz
Hayatımda böyle saçma bişey duymadım. Adam sizi sadece teselli etmiş o da üstün körü, gelip giderken selam vermiş hal hatır sormuş ki yanınıza değil kendi arkadaşının yanına geliyormuş bunlardan kendinize pay çıkarmışsınız. Birde karı koca arasını kuvvetlendiriyormuşsunuz. Falan filan...
Ya ben anlamıyorumki bu adamlar hiç mi yüzük takmaz, hiç mi eşlerinden bahsetmez, hiç bir arkadaşınızda falanca adamda evli, karısı, çocuğu vs. demez. Nasıl hepsi size denk gelebilir. Bizlerde bekardık. Nasıl bize denk gelmedi bu evli adamlar.
Bir arkadaşım vardı. Kendisine selam vereni benden hoşlanıyor diye ilan eder herşeyi ona yorardı. Sizi ona benzettim.
Kendi onurunuz ve gururunuz için uzak çooook uzak durun.
Ya ben anlamıyorumki bu adamlar hiç mi yüzük takmaz, hiç mi eşlerinden bahsetmez, hiç bir arkadaşınızda falanca adamda evli, karısı, çocuğu vs. demez. Nasıl hepsi size denk gelebilir. Bizlerde bekardık. Nasıl bize denk gelmedi bu evli adamlar.
Bir arkadaşım vardı. Kendisine selam vereni benden hoşlanıyor diye ilan eder herşeyi ona yorardı. Sizi ona benzettim.
Kendi onurunuz ve gururunuz için uzak çooook uzak durun.