Yine Evli Biri Ama... (Sahiden Lanetlenmis Gibi Hissediyorum)

Kız kötü birşey mi yapmış asılmış mı kendine mi çekmeye çalışmış ne yapmış da hemen bi iğnelemeler başladı .
Yazan insanların bi karın ağrısı var demekki eşleri ile ilgili ki hemen bir tepki veriyorlar .
Genelde gözleri fır fır dönen bekar kadınlar değil evli erkekler oluyor hanımlar.
Önce bir eşlerinizi yola getirin .
Konu sahibi acaba sen yaşından çok büyük insanlardan mı hoşlanıyorsun da hepsi evli çıkıyor ?
Son olarak kahvaltı hazırlamak iyi bir eş olmak için bi kriter değil. En iyi hizmet eden en iyi eş oo mükemmel .

O fır fır dönen erkekler de hep de bu kıza denk geliyorsa demek.

O fır fır dönen erkekler de hep de bu kıza denk geliyorsa demek.

Fır fır dönenler maşallah her yerdeler sokakta eşlerinin yanında bile başka kadınlara bakmaya çekinmiyorlar .
Konu sahibi hiç bir evli erkek ile bir ilişki yaşamamış , kimseyi de ayartmaya çalışmamış .
Hoşlanmam da insanın elinde değil o da zaten bu konuda rahatsız .

Fır fır dönenler maşallah her yerdeler sokakta eşlerinin yanında bile başka kadınlara bakmaya çekinmiyorlar .
Konu sahibi hiç bir evli erkek ile bir ilişki yaşamamış , kimseyi de ayartmaya çalışmamış .

Bence bu bir kılıf
Duygularıma kalbime söz geçiremiyorum kılıfı
Ben nasıl geçiriyorum ? Diğer bekarlar nasıl geçiriyor ?
Bir arkadaşım vardı. Herkese aşık olurdu sonra kalbime söz geçiremiyorum derdi. Fıtratım karakterim bu kadar basit demek yerine suçu duygulara atardı
Azıcık mantık kullansalar duygularına söz geçirebilirler

Ben o insanın zaten evli oldugunu biliyordum ki o şahsında bana karsı ilgisi var gibilerinden en ufak birsey yazmadım olmadiginida biliyorum zaten

Yani evli olduğunu biliyorsunuz. Tamam ilgiside var dememişsiniz. Ama seviyorum demişsiniz. Hadi onu da geçtim. Neden böyle bir konu açtınız. Satır satır anlattınız yazdınız neden. Öyle bir cevap veriyorsunuz ki; sanki bütün bunları biz uyduruyoruz.
Evli barklı adam işte. Neyi değiştirki onu demedim bunu demedim demek.
bugün oturmuşsunuz bugün şu saatte evli bir adamı düşünüyorsunuz.

Zaten garip olan da o. Evli olduğunu bildiği erkeğe o duygularının oluşması. Hoşlanma duygusu gökten inmiyor onu besleyen bizleriz.
Ünv. mezun olur olmaz işe başladım 3-4 kez iş değiştirdim bir sürü erkek iş arkadaşım oldu. Kadınların az olduğu bir iş yerindeyim şimdi de.
Bir erkek evli ise benim gözüme erkek gibi bile görünmüyor. Aramızdaki ilişki en fazla abi kardeşen öte gitmez. İsterse ultra yakışıklı mükemmel olsun erkekmiş gibi gelmez.
Hele de fır fır dönen bir erkek zaten sapık ilan ederim asla öyle bir duygu oluşamaz.

Madem rahatsiz da neden stajim bitince onu goremiycem zaten az goruyorum diyo?

Evli erkekler cazip mi geliyor ya bunu çok merak ediyorum. Ne bu kadar kendilerine çeken diksiyon mu güzel parfüm kokmalarimi yoksaa parası var o mu yada hani evli ya yasaklar cignenmek için mi. Çıkamadım bak işin içinden.

Adam hal hatir soruyor atama ile ilgili teselli veriyor diye mi ondan hoslandiniz dogru mu anladim...
Kahvalti yaparak ise geliyor olmasi mi sizi cezbetti?
Yav adam iki konuştu diye hemen farklı şeye yontmuş olayı.
Hayır adam senle ilgilense, bayağı belli etse sen de bilmesen evli olduğunu sonradan öğrensen o zaman derim ki kime elini atsan evli çıkıyor, kısmetin kapalı.
Ama sen gidip gidip evli adamlara yapışıyorsun ya!
Hem ne hakkın var elin kocası hakkında böyle şeyler düşünüp gelip bir de burada konuşmaya he? Şu anda bile kadının hakkına girdin. Az daha devam et sen böyle, takma adın gibi yersiz yurtsuz eder seni birisi bak gör!
Koca ülkede bekar erkek kalmadı mı da bu kaçıncı olmuş gidip gidip onları buluyorsun? Bakarsın iyi adam, eline bakarsın yüzük daha olmadı alyans yoksa bir şekilde anlarsın evli o zaman hiç uzatmadan susup çekilirsin. Böyle kurup kurup da destan yazmazsın. Bunu da gelip burada iyi niyet diye yutturamazsın!

Evli erkekler cazip mi geliyor ya bunu çok merak ediyorum. Ne bu kadar kendilerine çeken diksiyon mu güzel parfüm kokmalarimi yoksaa parası var o mu yada hani evli ya yasaklar cignenmek için mi. Çıkamadım bak işin içinden.
İnsan ruh hastası olursa arkadaşım ewli erkek cazip gelir o tiplere parası pulu olmasın diksiyonu bile düzgn olmasın amaç farklı amaçları başka bi kadının mutluluğunu çalmak ve ahını almak başka bişey göremiyorum ben.Ne deyim Allahh kötü düşünceli insanlardsn korusun yuwalarımızı inş.

Bazı kuyruk acısı olanlarda, tepki gösteren bu durumu hoş karşılamayanlara kuyruk acınız var galiba demiş.hanımefendi konu açmış bizde düşüncemizi yazıyoruz.buna kuyruk acısı denmez.evli kadın pozisyonundaki kadının kuyruğu yoktur zaten diğer tarafın kuyruğu açılmıştır ancak

Acımıştır ancak olacaktı.

Sizin gibi kadınları görünce rahatsız oluyorum ben ya.benim eşim de insanlara samimi ve yakın davranir.kararinda yaklasir insanlara.ama işte böyle onun bu iyi niyetinden karşıdaki yanlış anlarsa derim hep. Kizlarin kendini Kaptırip da ay ben onu çok seviyorum, ay benden hoşlandı mi acaba zirvaligindan nefret ederim.

Ya evli bir adam hiç sohbet etmesin mi sizinle hemen yok karşıma evliler çıkıyor da yok bahtsızim da.ya adam sizle iki sohbet edince sevgili mi olmanız lazım. Adamdan hoslanmissiniz bir de goremeyecegim diye içim sızlıyor diyosunuz.baktiniz bişe hissediyorsunuz konuşmayın mesafe koyun.ben o adamın eşinin yerinde olmak istemem. Eşim sohbet ederken karsidakinin aklından neler geçiyor.te allahim yaaaa!!adam azıcık yüz verse eminim bir adım bir adım ileri gidersiniz.bir daha resmi olun konuşmayın o zaman adamla!!!!

Her samimi davranana asik olup bağlanma duygusu geliştirme, bir anlam yükleme cabanizi aciklarmisiniz.bu nasıl bir ruh hali?
Adam bekar olsa bile bu kadar çabuk anlam yuklenmez yapmayın ya.

İnsan ruh hastası olursa arkadaşım ewli erkek cazip gelir o tiplere parası pulu olmasın diksiyonu bile düzgn olmasın amaç farklı amaçları başka bi kadının mutluluğunu çalmak ve ahını almak başka bişey göremiyorum ben.Ne deyim Allahh kötü düşünceli insanlardsn korusun yuwalarımızı inş.

Cikmiyo ki karşıma soyleleri dünyaya baktığı pencereyi degistiriyim :)

Ey ikinci kadınlar konusunu yazan arkadaşa eşininde mi hiç suçu yok? Eşin suçlu vs şeyler yazılmış arkadaşlar, burada da konuyu yazan arkadaşa baya yüklenilmiş.
Ben bu çelişkiyi, tutarsızlığı sevmiyorum.
Diğer konuda kadının eşini suçlarken burada da bu kadına yüklenilmek ne bileyim..
İki taraf da suçlu. Yorum yaparken lütfen tutarlı yorumlar yapalım..

Back
X