- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Zaten dört dörtlük bir çift olsanda evlenince sorunlar olabiliyor alışma sürecinde bu oldukça normal bir durum
İşte o evlenmeye karar verdiğin duygunun gücüyle (aşk/sevgi) sabretmen gerekene sabredebiliyorsun adım atman gerekiyorsa atıyorsun
Tabiki bu iki taraflıda yapılıyor yoksa hüsrana uğrarsın
Ben mutlu olacağını düşünüyorum
Seninki normal bir durum
Tamamen mantık desen dur brenda napıyosun derdim
Çünkü o durumda bir sorunla karşılaşınca kimse alttan alayım moduna girmez kaybetme duygusuna sahip olmaz bir nevi iş anlaşması gibidir ve taraflardan birinin istediğini bulamamsı sonucunda herşey biter
Aranızda sevgi saygı karşılıklı sabır fiziksel çekim keyifli zaman geçirmek bunlar zaten var bir eksiklik hissedeceğini düşünmüyorum
Birde senin başta tanımladığın aşk değil bence o takıntı
Aşk öyle 2 saat yaşanan bir duygu değil
Bazen böyle hani alıp içine sokasın gelir kıyamazsın bir bakışı seni göklere çıkarır tek bir sözüyle ağlamanı durdurup gülümsetir sarıldığında dünyada başka kimse yokmuş gibi hissedersin böyle anlardaki yaşadığın hissettiğin duygudur aşk
Acele etme zaten iyi giden bir ilişkin var kendini hazır hissettiğinde gelişir olaylarÇok doğru, aslında başlangıçta aşk veya benzeri bir duyguydu ama sonrasında eziyet halini aldı, onun bana karşı olan duyguları bitmişti ve ben takıntı haline getirdim. 20 yaş civarı için korkunçlu şeylerdi. Uygun birini bulmak için yeterince bekledim, güzel bir ders aldım.
Ama hala sınıftaki bakışmalarımızı özlüyorum o kişiyle bazen, ama güzel hatırlıyorum. Berbat bir insan olmasına rağmen o yalnızca özne, olayın kendisini ve saflığını özlüyorum ben.
Henüz evlenmeye de var bakalım, soğursam moğursam iş oraya gelmeden bitiririm zaten. Ama böyle iyiye doğru giderse problem yok :)
Acele etme zaten iyi giden bir ilişkin var kendini hazır hissettiğinde gelişir olaylar
Ben eşimle babamın oyununa geldim
Gerçi gelmesem hala ya sevgili ya nişanlıydık ömür boyu öyle giderdi herlade
Masal gibi bir aşk yaşamayı ben de isterim ama, iç huzurum daha önemli gibi :)
İnsanlar çok aşık olmadığı kişilerle evlenebiliyor,
En çok önemli olan yaşamda uyum sağlamak ve ortak paydada bulaşabilmek,
Ve ten uyumu
Her şey uygun olsa da Ten uyumu olmayınca da yürümüyor.
vaktinde masal gibi bir aşk yaşadım ama iç huzurum hiç yoktu nedenseMasal gibi bir aşk yaşamayı ben de isterim ama, iç huzurum daha önemli gibi :)
aşk masallarda işte kardeş,boşver sen kafanın dengini bulunca bas nikahı:):)
vaktinde masal gibi bir aşk yaşadım ama iç huzurum hiç yoktu nedense
büyük aşklar hastalıklı duygularıda beraberinde getiriyor,
yani en azından ben bu şekilde yaşamıştım
Dikkatimi cekmisti sen herkese direk bosan diyodun ya ben senin kocan kusursuz diye dusunmustumBilmem...
Ben her aşkın acı olduğuna,her erkeğin potansiyel problem olduğuna inanmıyorum.
Yarınların ne getireceği bilinmez ama mesela ben kocama hala çok aşığım.
Akşam eve giderken uçuşur eteklerim,kapıyı o açacak diye...
Ben aşka çok inanıyorum...
Bu kadar aşık olmasam/olunmassürdüremezdim belki de...
İşin gerçeği ben kendime de narsistlik derecesine vuracak kadar çok aşığım.
Evde yalnızken benden mutlusunu bulamazsınız mesela.
O yüzden evlilik kararı vermek de çok zor oldu.
Kocama olan aşkım galip geldi belki de kendi iç dünyamdaki savaşta.
Yoksa açık söyleyeyim; yaşım kemale erdiğinde kırmızı ojeli,kırmızı rujlu,kırmızı ipadli emekli bir dul (!) olarak hayatımı idame ettirebilirdim beyaz ve yuvarlak yatağımın üzerinde...
Bütünüyle +1 ne diyeyim. Belki de kendi beceriksizliğim herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok.
Kusursuz olan bir Yaradan...Dikkatimi cekmisti sen herkese direk bosan diyodun ya ben senin kocan kusursuz diye dusunmustummeger cok asikmissin
Sokak kedilerinin hepsi zaten bizim.Ay bir de kediler olursa muhteşem olur
Bakımlı bir yaşlı olacağım ben. Aşkı meşki bir kenara bırakalım kırmızı oje ve ruj çok tatlı göründü gözüme bir an
işin b....k tarafı ise, evlendiğim eşime aşık değildim, seviyordum, iyi yanlarını görünce ortak bir hayatı paylaşacağımızı düşündüm, uymayan tarafları gözüme bata bata evlendim, en başindan sorunlar ortaya çıkmasına rağmen
4 yılın sonunda boşandı, anlaşamadık orta yolu bulamadık.
Şimdi yeniden hayata tutunmaya çalışan biriyim.
Sokak kedilerinin hepsi zaten bizim.
Evde besleyemem,yazık günah olur,benim elimde.
Bütünüyle +1 ne diyeyim. Belki de kendi beceriksizliğim herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok.
Uzaklığında ayrı güzelliği var ya çok uzun sürmediği süreceSevgililik de çok güzel ya, uzağa düştük bu sene. Öyle olmasa bence problem yok sevgililikteBenim de annem çok seviyor sevgilimi, olursa bana da annemle oyunlar çevirirler sanıyorum
Ya iyi ki bu oyuna kurban gitmişsinbaban ne güzel bir kız babasıymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?