Yine gelin görümce olayımız

Eşiniz musade ediyor mu peki bu parayı vermeniz e

Şu anki tavrım o yönde işte. Kurs bu hafta bitiyor evime dönüyorum ve uzuuuunca bir süre gidip gelmeyeceğim. Sakinleşene kadar en azından..

Eşiniz musade ediyor mu peki bu parayı vermeniz e
Eşim maaşıma çok müdahale etmez ama elim ondan çok bol. Sadece benim aileme değil eşimin ailesine karşı da öyleyim. Ama Allah var onların taraftan asla suistimal eden olmadı. Eşim iki tarafa karşı da daha az vermemi istiyor. Ben 10 verelim desem o 3 e indiriyor biz de biraz birikim yapalım istiyor. Ama abimgilin sömürü durumunun farkında. Zaten ona hiç söz hakkı vermeden ben kendim istemediğimi söyledim bunu hangi yüzle ister benden dedim. O da kendisini bahane ederek yok diyebileceğimi söyledi

Evli insandan beklenmez yani kocasyla arası bozulur filan demeliler... kırtasiyaye yardım ederim deseydin... kocana çaktırmadan ufaktan hediye ederdin..sorun cıkmazdı arada...
Yok yengem için kocamdan gizli bişey yapmam gerek de yok zaten ama kocamdan gizli iş yapacağım en son insan olur..

canım yengen bi daha konu açarsa bizimde biraz borclarimiz var diyebilirsin biseyleri bahane etmelisin yoksa istemekte devam ederler

İnanamıyorum ya abiniz kurban kesdi ve siz kesmediğiniz halde pay ayırmamış çok Üzücü bende etinde değilim istediğiniz zaman alırsınız bu açık ama bunlar ince Düşünceler benim Abi'm benden 7 yaş büyük karısıyla konuşmuyorum ayağıma payımı getirdi bayramlaşmaya geldi,herkesin takıldığı bi nokta vardır ya bende buraya takıldım.

Topu eşine at.eşim kabul etmedi de.nasıl alıştırırsan öyle gider ve zamanla yaptığın iyilikler görevin halibe dönüşür.yapmadığın yada yapamadığın zaman da senden kötüsü olmaz.
Bende zuzuzuuu arkadasa harfiyen katiliyorum

Yok canım biz de kestik ,abimgil kesmiş bize söylemediler kestiklerini bilmediğimiz için paylarını aldık getirdik komşu şehirden. Verdik Allah kabul etsin dedi yengem amin sağol dedim. annelere geldim ve tesadüfen öğrendim ki abimgil de kesmiş, yani bize pay ayırmadığı gibi biz verirken de biz kestik demediler

annen baban ne diyor bu duruma

annen baban ne diyor bu duruma
Annem çocukluğumdan beri hep evlat ayrımı yapmış bir anne malesef.. O konu benim için hala derin bir yara.. Halen daha anneme başkalarının kızları güzel akıllı alımlı bakımlı zeki çevik ahlaklı gelir ben okullarımı derece ile bitirdim (üniversite hariç) ama annemi hiçbir zaman memnun edemedim. Ne beni ne eşimi beğenmez , hatta bu sabah eşimle konuştum bu konuyu annemin elinden psikolojim bu kadar az etkilenerek çok iyi çıktım diye..
Annem sürekli abimi acındırır bana, yazık üzülüyorum vs.. Keşke imkanım olsa yardım etsem falan.. Ama zaten kira senelerdir abimde. Ben ünide okurken bile değişmedi durum. Başkalarının annesi koli yapar sarma dolma gönderirdi ben gider kola fanta alırdım mahçup olmamak için. Abim evlenirken de yanındaydı maddi olarak sıkıştığında da hep yanında oldu. Benim nişanlandığım dönemde ise sıkışıksan ertele düğünü dedi yardım etmek yerine..
Neyse anne öyle bir anne. Babacığım ise çok sever beni ama kimseyi de kırmak istemez. Bu durumdan bahsettim ona ben ne kızımı ne oğlumu kaybetmek istemiyorum sen istediğin tepkiyi koy haksızsın demem ama benim tepkim değişmez dedi. Zaten ben de onun tepki vermesini istemem. Genel olarak da konuşmaktansa anlamamazlığa verip idare etmeni öneririm dedi. Ama bana yapılan haksızlığın farkında.

Yok canım yok sen kim ne derse desin kendini ezdirme,benim oğlumuda babaannesi yolladı kreşe sağolsun ama biz böle bişey istemedik kendi istedi biz sadece imkanımız olmadığı için o dönem çok ses edemedik gitsin diye çocuk ama şimdi ikinci yıl anasınıfına gidecek babası yolluyor elbet imkanımız var çok şükür Rabb'ime içinizden geliyorsa eğer yeğeninize yardım edin ama inanın bi süre sonra yiğeminizden soğutuyorlar bizi ben Abi'm olmasa arada hiç gözüm Görmüyor malesef aynı kızıda anasının karakterinde çünkü

Ahahha çok güldüm canım son cümleye yeğenimle yakaladığımız frekansı bir görsen! Saatlerce ceketten yorgan kalemden Bebek yapıp oynayabiliyoruz. Ablacılık, annecilik, doktorculuk... Onla oynarken cümleleri beni benden alıyor. O doktor oluyo ben kızımı götürüyorum ona nesi varmış doktor hanım diyorum "kızınız hasta olmuş "diyo mesela. Gel de yanaklarını yeme sen bu minik farenin.
Kedim var evde adının Prenses olduğunu duyunca nasıl üzüldü "herkes bana prenses diyodu neden adını prenses koydun" diye. Daha 3 yaşında minnacık bir insan. Nasıl sevilmez

Ama daha 3 yaşında halası benimde üç yaşında bi kızım var bize hiç göstermezdi gelin hanım kucağa alma öpme sevme bilmemne şuanda 10 yaşında aramızda bi sevgi bağı oluşmadı malesef abimde başda böleydi artık sevelim istiyor bende elimden geleni yapıyorum sıcak davranıyorum evlerimiz yakın sık sık geliyor çocuklarla oynuyor alışmaya başladık biraz birazsevgi bağı çok önemli.Eltimin aynı yaşda oğlu var elimde büyüdü onu çok seviyorum bi yenge diyor dolu dolu yavrum ama hiç çekmedi annesi hep içimize sokdu sağolsun.Konuda sapdı biraz ama kusura bakma

Allah bağışlasın canım seninkini de konudan alacağım fikirleri aldım zaten ama iş icraate gelince tıkandım malesef. Sustum kaldım yine en iyisi araya biraz mesafe koymak olacak. Kış da geliyor zaten bu kadar sık gelmem memlekete artık yakın da olsa.

Hayırlısı olsun canım ben dip dibe oturuyorum kapadım kapımı sen uzaksın daha kolay olur iyi geceler

Kurbanda pay vermedimi size ben kv ye gorumceye veriyordum beğenmiyor lardı az diye

Kendi doğacak çocuğum için biriktiriyorum kusura bakma derdim.Çalışmayan kadın gerçekten anlamıyor o para nasıl zorlukla kazanılıyor.Ayıp yani siz hiç cevap vermediniz mi kıskanma sorusuna

Sen iyi bir insansın iyi bir halasına
Hiiic aranı bozma
Bişi dediklerinde duymazdan gel çok üstüne gelirlerse esinle hesabınızın ortak olduğunu eşinin istemediğini söyle

Birde dondurma fln yazmışsın sende çekil kenara yeğenini alıp odesin ler parasini nefret ederim adam kullananlardan

İkinci çocuğu bekliyorlar daha birinci çocuğun okul masrafına yetemezken hemde. Size mi güvemişler? 250 lirayla bitmeyecekki o çocuğun masrafı,büyüdükçe masrafları katlanarak artacak. Doğacak bebeğin masrafı zaten çok daha fazla olacak. Bezi,anne sütü olmazsa maması,hastane masrafı,ek gıdası vs derken nasıl halledecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…