Yine gelin görümce olayımız

Yorumlari okumadim da bence bisey olmaz gonderin maddi durumlari kotuymus.250 tl cok degil yani maddi durumu iyi olan birisi icin hem belki rabbim bir taraftan alir bir taraftan verir.Ilerde sizin cocugunuz oldugunda ona yarar belki :)

maddi durumları kötü değil ki

adam öğretmen; kira ödemiyor; arabası var; annesi kirasını onlara veriyor; ham,le eşi sigaraya ayıracak parayı buluyor; koluna bilezik diziyor ama 250 TL yok; inandırıcı mı sizce

Haa ben yorumlari okumadigim icin gormemisim o zaman tabikide vermesin ben maddi durumlari iyi degil sanmistim

aa yeter artik, dusman basina bu kadin.
gorusmeyin bence bu kadinla kendisi okulu ayarlayana kadar.
Sonrada arada sorada gidin, cok siki fiki olmayin.

Sizde trilyoner değilseniz vermek zorunda değilsiniz . Hem hanımın çalışmasına karşı hemde para dileniyor sizden, kardeşinizdede sıkılma ,utanma,ve gururda yoksun sen sabahın köründe çalışmak için çabala onlarda keyfinde olsun , kardeşinde kendi rızkına kabul gösterip başkasının rızkına gözkoymamalı sonuçta seninde çocuğun var onun geleceğini düşünmen gerek

Ku
Kusura bakma ama bana guvenerek is yapmayin de

Ev hanimi dahi olsa 3.5 yasindaki cocugunu tabiki krese egitime gonderebilir.para konusuna gelince aylik odememiz var diyin cikin isin icinden bu kadar buyutmeyin.

Ya maddi durumları berbat değil. Çok iyi de değil ama borçları hiç bitmedi. Çözüm yoluna da gitmiyolar hiç. Kredi kartına batmışlar kırın atın diyorum başka türlü bitmez diyorum he deyip geçiyorlar. Hazır para bekliyorlar devamlı. Durumu kötü olsa zaten öz abim kıyar mıyım o yokluk çeksin ben bollukta yüzeyim. Durumları berbat olmamasına rağmen ben her zaman içimden gelen yardımı yaptım bekardım zaten yeğenim doğduğunda 2000 tl kordon kanı parasını verdim. Yarım altınımı taktım zıbınlar şunlar bunlar poşet poşet taşıdım mama Sandalyesi ıvır zıvırı bir sürü şeyi zaten kendim içimden gelerek aldım.
Ama böyle emrivaki olayı beni ifrit etti. Yapmak zorunda havası vermeleri sinirlendirdi. Gücü yetmiyorsa göndermesin gönderiyorsa sussun!

Son düzenleme:
başka istekleri varmiymis ne rahat insanlar var
Varmış canım şimdi yanlarından geliyorum. Kreşten alınacakların listesini vermişler 350 milyon tuyuyorlarmış! Hıı öyle mi ben kalkayım yarın iş vay dedim kalktım. Yok kızlar ben bi cacık söyleyemeyeceğim yine sustum geldim...

ama susmayacaksın işte

kreşe 350 TL parayı da bulsun

madem öğretmen kendi eğitim ödeneğinin bir kısmını ona ayırsın

kesin bayramda bayramlık almışlardır şimdi tüm aile

ayakkabısı çantası vs

onları almasın o parayı toplar

bir günden bir güne kimseden para istemedim

ama kimse oğluma bayram harçlığı da vermez

biz çok zenginiz onlar öyle sanıyor yani; kendi işimiz var diye ama aylık gelirimiz esasen haladan vs de düşük

bu nedenle alıştırmayın kimseyi; karşıdaki beklemeyi geçtim; istemeyi de öğrenmiş; doğum gününde alın çocuğa hediye oldu bitti; hadi bayram seyran kıyamam derseniz de yine annesine değil çocuğa hitap eden şeyler alın gerekirse kırsın atsın ama annesi bunu da kopardım yanıma kar kaldı diye düşünmesin

(Çok mu kötüyüm)

Benim çocuğum yok canım malesef dedim ya 3 düşük yaptım o yüzden zaten hamileliğini kıskandığımı ima etti

senden direk istediklerinde cevabını ozaman vermeye çalış , sonra biz senden bişey mi istedik felan derler de.

İlk doğum gününde altın küpe 2. De Altın bilezik aldım canım hepsi içimden gelerek. 3. De ise eksiklerini saymaya başladı yengem odasının perdesi kötüymüş resimli perdelere çok hevesleniyormuş falan sinir oldum ve yeğenimi alıp çocuk mağazasına götürdüm beğendiği elbise çorap çanta tokayı aldım. Her bayram fix 50 lira verirdim geçen bayram abim kızım o paraları biriktir motor alıcaz senle demi deyince harçlık vermekten vazgeçtim ve doktor seti oyuncak aldım. Bu bayram verdim yine harçlık okula gideceksin bu paralarla sulu boya alırsınız demi halacım diyerek.

Sizioş hn kaybınızı
Benim çocuğum yok canım malesef dedim ya 3 düşük yaptım o yüzden zaten hamileliğini kıskandığımı ima etti
Zaten o yüzden verme. Hatta level atla ve şöyle de; kıskanıyorum seni, ne güzel doğuruyorsun, ne güzel bakıyorsun valla ben senin gibi olamam. Yemiyor yediriyorsun, giymiyor giydiriyorsun. Ben de bebek olması için masraf yapıcam, sigorta ödemiyor, yardım eder misin?

işte yavaş yavaş alışmışsın ama para verme; suluboya alınacaksa sulu boya al; oyuncak al; bence kıyafet de alma; annesini kıyafet masrafından kurtarmış olursun

ne bileyim lunaparka götür; oyuncaklara bindir; al sana bayram hediyesi; çocuk mutlu mu mutlu oldu bitti

onların bebek ile ilgili imalarından da uzak ol; hani bir de insanlar vardır ya; "ay sen onlara yağdır da rabbim de sana versin" diyen onlara da kulak asma; yengen bunu çok rahat sömürü aracı yapar

kısa zamanda sağlıklı bebeğini de kucağına almanı dilerim

Sponsorluktan vaz mı geçtin? Emir baki olunca onlar herşeyi planlamış anlaşılan , ondan sana itici geldi herhalde ,sanki mecbursun .sonra yaparsın iyilik bir lafla ödeşirler insanoğlı malesef nankör

Hamileliğini kıskandığını ima etmesi onun hiçte iyiniyetli temiz kalpli olmadığı ortaya çıkmış oldu. Ben olsam o konuşmadan sonra hiç bir yardımda bılunmam ama kızılaya bağışta bulunurum

Yorumları okuyamadım ama ilk mesajınıza istinaden yazıyorum yeğeninizin okul masrafları sizin bütçenize dokunmuyorsa bence karşılamalısınız.. İyi bir eğitim veren kreş ise çocuğun geleceğini etkileyecektir sonuçta sizin ofkeniz annesine çocuğa değil.. Onun bir suçu yok ki

Ev almayı düşünüyoruz aslında ama sıkıştırmayalım kendimizi çok fazla biraz peşinat biriktirelim diye ve gerçekten marta kadar sağlıklı bir hamilelik olmazsa pgt tüp bebek olayına yönlenmeyi düşündüğümüzden ve oldukça maliyetli tedaviler olduğundan 1 sene erteledik. Diyorum ki ev alıcaz peşinat yetmiyor biraz yardım eden olsa peşinat için kolları sıvayacağız ama... Desem diyorum düşünürken bile yüzüm kızarıyo hani amacım onlardan para almak değil veremeyeceğiz desinler ve istemeye yüzleri olmasın bir daha diye. Öğrenci iken bile grurum elvermedi abi 10 lira versene demeye şimdi ise asla isteyemem. Bişey de söyleyemedim zaten az önce de.. Boşuna onca cümle kurdum kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…