YINE GELIN MESELESI BEN MI ABARTIYORUM ACABA?

Henuz yeni gelinim gorumce adayiyim :) ve gorumcelerimde var. Madem huyunu biliyorsunuz gelin hanimin polemigin başladığı yerde uzatmasaydiniz art niyetle soylemedim kirdiysam uzgunum diyip konuyu kisa kesseydiniz. Sizin anlattginiz kadariyla surekli laf sokucu biriyse ( gelininiz oldugi icin demiyorum karakteri icin yorum yapıyorum) mesafeli olun fazla muhatap olmayın her dediginide kulak asmayın ve kulak asmadiginizi belli edin oda bir soylenir iki soylenir bakti kaale alinmiyor laf sokma cabalarina girmez.

Kardeşiniz çok sürmez eşinden boşanır bu gidişle adam karısını size şikayet ediyor en büyük hatayı burda yapıyor iki tarafı da hoş tutsa kusura bakma abla onun adına ben özür dilerim falan dese anlarım ama hayatının merkezindeki kişiyi(bu ifadem pek hoşunuza gitmeyecektir eminim)ablasına şikayet etmek çok yanlış bi sorunu varsa onunla halletmeli halledemiyorsa da aile danışmanına falan gitmeli siz de çok hatalısınız herkes söylemiş zaten hatalarınızı tekrar etmek istemiyorum
Rica edicem rahat bırakın insanları evliliklerini iki kişilik yaşasınlar dışarda durmayı bilin uzak durun demiyorum sınırlarınızın farkına varın

O biraz biz kadınlardan kaynaklı görüyoruz burda kadınların çektiğini gaza gelip beni ezemezler diye abartıp böyle saçma 99lıklara yol açılabiliyor sanırım :)
Konu sahibini artniyetli kırıcı ve uslübunu ham buldu neredeyse herkes... Elbette abartan da var. Ama dediğim gibi kadın ailesini daha yapıcı mantıklı ve tutarlı görüyorum.

Hiç "karımın annesi peşimi bırakmıyor nereye gitsem orda. Karımın babası damatlığımı şöyle (kadınlardaki karşılığı açık) buldu. Baldızım durmadan arayıp aile ilişkilerimize müdahil oluyor. Kayınço cocuğu "babasının" diye seviyor emzirmeye bile kalktı çocuğu (bir kv vardı burda). KP bütün eşyalarımın yerini değiştiriyor" diye bir şikayet işitmedim doğrusu:dondurma:

İşin şakalı gerçekleri bunlar elbet. Erkek bir toplumuz. Boşanmalardaki erkek ailesi etkisi bundan. Bu yüzden rahatlar.

Ne yalan söyleyeyim elbet iki kız kardeşin kendi aileleri hakkında konuşmasını da yanlış buluyorum. Ama erkek ailesini daha çirkin buluyorum. Zira toplum ve erkek aileleri ortada.

Yani bana birisi oğlun kıza benziyor dese belki kızabilirim görümcem de dese kızabilirim; Ama gelinin karşısında görümce olunca batıyor,tıpkı gelinin tepkisinin görümceye battığı gibi!

İyide sizin tabirinizle 'gelin'zaten havadan nem kapan cinstenmiş,siz neden erkeği andırmış diyorsunuz anlamadım.
Bu kadınla ilk diyaloğunuz değil,hatta kardeşimi sindirmiş,ailesiyle şöyle böyle diyecek kadar içlerini biliyorsunuz madem hatta öteki gelinin ben büyüğüm demesine bozulmasına ve sadece bu kelime ile ipleri koparacak raddeye gelmesine ve sizin bunu bilmenize rağmen,denir mi böyle bir kadının evladına erkeğe benzemiş diye.
Ne gerek vardı ? Maşallah deyip geçseydiniz.
Bu yaptığınız, huyunu suyunu bildiğiniz için söylüyorum,kusura bakmayın ama yangına körükle gitmek.
Ha bana deseler umurum olmaz şahsen,kötü bir kelime de değil ama böyle anlattığınız birine denmez,ben bile okuduklarımdan anladım bunu,siz bunca zaman anlamadınız yada anlamamazlıktan geliyorsunuz belliki.
Ayrıca ilk olayınız olmadiğını,altında yatan sebepler olduğunu düşünüyorum,gelin demeniz bile rahatsız edici kusura bakmayın.

Sizin küçük gelin baya dengesiz sanırım.
Kardeşin kızıma erkeğe benzemiş dedi diye şikayet edeni ilk defa duyuyorum.
Önce kendi büyüseymiş, sonra anne olmayı düşünseymiş keşke.
Kardeşinin seni arayıp noldu diye sormasından sonra
söylediğin şeylerde gayet de haklısın.
Doldurup doldurup üzerime salacak, sonra da bir daha söylemem deseydin diyecek.
Olduu kardeşe de karısına da giydirip kapatırdım telefonu.
O karısıysa bende kardeşiyim, karımın gönlünü edecem diye
beni alttan almaya zorlayamaz.
Mesafe falan değil, direk kes ilişkini..
Saçma salak insanlarla uğraşıp canını sıkma boşuna.

farzedelimki dedikerinizde haklisiniz " gelin"kiskanc saka kaldiramiyor yalaka felan hepsine amenna ama kardesinizin karisi onun yasayacagi en ufak tatsizlik sizide uzecek sizin tabirinizle sindirmis olsun ses cikaramiyor olsun o onun sorunu mutluysa kime ne ki ?sevdiklerimizin mutlulugu icun herzaman herseyi gormemek duymamak taraftariyim zira kimse dort dortluk degildir mutlaka iyi yanlarida vardir oralardan yaklasin bence mesafe koyarsanizda esinizin daha cok kafasi agriyacak her firsatta yegeninizi sevmediginiz dusunulecek siz bilirsuniz umarim hersey zamanla yoluna girer

çocuğun fotoğrafına bakıp Maaşallah aynı erkek gibi olmuş denmesi niye kimseye garip gelmiyo ya bende mi anormallik var :KK70:

kaç konu açıldı burada kızım oldu diye bunu dediler şunu yaptılar kızları ikinci sınıf görüyorlar tarzında.

belki gelin de böyle anladı.tepkisi bunaydı.

valla benim kızıma halası "maşallah erkeğe benzemiş" dese ben de bozulurum. küçücük yavru, annesine dünya güzeli. yanlış demişsiniz.

kardeşinizi fitlemişsiniz. aferin size bravo

zaten hep onun hatrina sustuk tepemize cikti. Kendisi buyuk kucuk demeden istedigi lafi der aman kardesim uzulmesin diye susardik biz sustukca bizi saf bunlar ne dersem cekecek sandi. Hayir biz de hakki hukuku bilen insanlariz ama iyi niyetimizi bu kadar suistimal etmeyecekti.
Zaten olay bir kerelik degil bir bize karsi degil herkese karsi kirici.

Kardesim dertlesmek icin hep beni arar ve cocugun durumu icler acisi. Evet Allah yardimcisi olsun cunku onla bir omur gecirecek olan ben degilim kardesim. Telefon konusmasinda cocuk cok dertliydi ve artik pes ettim konusmuyorum karsisinda dedi. Ne deseydim? Sen de karsilik ver kavga edin mi?
Bu kadar içlerine girecek,her adımlarını bilecek kadar dinlemeyin derim kardeşinizi,bu bile bir sebep sizin tabirinizle gelinize bilenmek için. Ayrıca hep kardeşinizin ağzından ama ordaymışçasına anlatıyorsunuz ya olup biteni,birde eşine sormak lazım dört duvar arasında neler olup bitiyor. Belki gayet haklı olarak,evde yaşanan herşeyin size anlatılıyor olmasından rahatsız. Bakın benim aram iyidir eşimin ailesiyle,6 sene sıfır sorun diyebilirim ama asla istemem evde gık desem gidip kardeşine eşimin bunu anlatmasını.Bende ailemle paylaşmıyorum sorunumuz olunca zira ben eşimi affederim ama ailem affetmeyebilir,bilenebilir,eşime tavırları sizin olayınızda olduğu gibi değişebilir. Aynayı birazda kendinize tutun derim.

Konu sahibi kardeşin de zaten küresine bakarak
aranızda yaşanılanları gördü
O sebeple aradı seni noldu diye :ıslık:

Gelin hanım anlatınca yaşadıklarını paylaşmış oluyor
Sen gerçekte ne olduğunu söyleyince fitlemiş..

Şener Şen in sözleri kulaklarım da
Ulann gelin kısmının sözünün üstüne söz olur muu looooo
ahahahahah

Back
X