• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine görümce meselem

nisanliniz klasik erkek çocuğu kız kardeşi savunma koruma kollama tavırlarına bürünmüş.
gorumceniz "sana karışıyor ama bana niye karışıyor"derken.
bak kardeşim bana da değer veriyor sende kendini çok özel sanma mesajı verip,
klasik görümce tavrına bürünmüş.
sizi adlandiramadim.
söylediğiniz kelime çok ayıp.
düşünceleriniz de normal değil.
böyle bir olay yaşamanız herkese bu şekilde bakmanızı hoş karşılamaz.
çok çok zor durumlara düşebilirsiniz bu düşünceden kurtulamazsaniz.

nisanliniz klasik erkek çocuğu kız kardeşi savunma koruma kollama tavırlarına bürünmüş.
gorumceniz "sana karışıyor ama bana niye karışıyor"derken.
bak kardeşim bana da değer veriyor sende kendini çok özel sanma mesajı verip,
klasik görümce tavrına bürünmüş.
sizi adlandiramadim.
söylediğiniz kelime çok ayıp.
düşünceleriniz de normal değil.
böyle bir olay yaşamanız herkese bu şekilde bakmanızı hoş karşılamaz.
çok çok zor durumlara düşebilirsiniz bu düşünceden kurtulamazsaniz.
Görümcem o niyetle söylediyse gerçekten üzülürüm..
Evet düşüncelerim hoş değil ve kurtulamamak daha kötü bir his :(

Bunlar tipik erkek kardes davranislari. Benimde abim var ve evlenen kadar ayni bu davranislari sergiledi hatta daha fazlasini. O yuzden anormal birsey yok. Sizin erkek kardesiniz yoksa ve boyle birsey gormediyseniz anormal gelebilir.

ben inanılmaz rahatsız olur ve bu karakterde bir adamla sürdüremezdim,
ona mı kalmış ablasının giyimi, kuşamı, mesajlaşması,
niyeti ne olursa olsun, saçma, iğrenç, kabul edilemez.
her şey bir yana, yarın kızına da aynısını yapar, boğarım, o yüzden en iyisi baştan bitirmek.

Bunlar tipik erkek kardes davranislari. Benimde abim var ve evlenen kadar ayni bu davranislari sergiledi hatta daha fazlasini. O yuzden anormal birsey yok. Sizin erkek kardesiniz yoksa ve boyle birsey gormediyseniz anormal gelebilir.
Var, görmedim.
Amu bunları duymak rahatlattı. Sorun bende :(

ben inanılmaz rahatsız olur ve bu karakterde bir adamla sürdüremezdim,
ona mı kalmış ablasının giyimi, kuşamı, mesajlaşması,
niyeti ne olursa olsun, saçma, iğrenç, kabul edilemez.
her şey bir yana, yarın kızına da aynısını yapar, boğarım, o yüzden en iyisi baştan bitirmek.
Oysa yorumlarda herkes normal karşıladı :110:

Kıskançlık var sizde... O onun kardeşi/ablası istediğini söyler. Benim içimden bir dakika böyle bişey geçmezdi ne garipsiniz...

Oysa yorumlarda herkes normal karşıladı :110:

ya ona bakarsanız bir çok kadın, eşlerinin kendilerinin ya da kızlarının giyim kuşamına karışmasını da normal buluyor, ben bulamıyorum.
ablayı hiç bulamam,
kaldı ki benim de abim var, hiç öyle telefonuma, kıçımın çatalına, açılan memelerime baktığı, bu konuda uyardığı olmadı... olsa ne alaka derim yani...

Kıskançlık var sizde... O onun kardeşi/ablası istediğini söyler. Benim içimden bir dakika böyle bişey geçmezdi ne garipsiniz...
Açıkçası yorum yapmanızı bekledim
Fikrinizi önemsiyorum. Sorunun bende olduğunu yorumlardan sonra kabullendim. Nasıl aşacağım konusunda bir fikrim yok...

ya ona bakarsanız bir çok kadın, eşlerinin kendilerinin ya da kızlarının giyim kuşamına karışmasını da normal buluyor, ben bulamıyorum.
ablayı hiç bulamam,
kaldı ki benim de abim var, hiç öyle telefonuma, kıçımın çatalına, açılan memelerime baktığı, bu konuda uyardığı olmadı... olsa ne alaka derim yani...
Benim de olmadı. Kardeşleriniz var mı diye soran olmuş. Var, abilerim de var. Yaşamadım ve yadırgıyorum :( ha ama bu haklı olduğumu gösterir mi orası tartışılır..

Açıkçası yorum yapmanızı bekledim
Fikrinizi önemsiyorum. Sorunun bende olduğunu yorumlardan sonra kabullendim. Nasıl aşacağım konusunda bir fikrim yok...
Şimdi bakın, benim iki tane görümcem var, eşim sarılır, telefonda özledim sizi der bu benim hoşuma gider çünkü bende görümcelerimi seviyorum... Gün içinde konusuruz mesajlaşırız, kalpler balonlar havada uçuşur. Yani ben görümcemi gerçekten sevdiğim için bana batmıyor. Peki siz görümcenizi gerçekten seviyor musunuz ?
Bu arada teşekkür ederim...

Benim kardeşim hâlâ öyle...

Evlenmeden önce de bana çok düşkün ve herseyime karışır öyle ki bilgisayardan sevgilimin fotolarını silerdi :-)
Ablamı da hiç aramaz sormaz aksine...
Çünkü onun o tavırlarını şımarıklıklarını ben kaldirabiliyorum, ablam tersler belkide ondan hep resmilerdir...

Marketten bana balık alır zorla anneme pisittirir, okuldan çıkıp ilk beni arar, seni seviyorum mesajlari atar yolda beraber yürürken koluma girer...

Yoksa onun sevgilisi de mi böyle düşünüyor acaba... bence çok kırıcı...

Şimdi bakın, benim iki tane görümcem var, eşim sarılır, telefonda özledim sizi der bu benim hoşuma gider çünkü bende görümcelerimi seviyorum... Gün içinde konusuruz mesajlaşırız, kalpler balonlar havada uçuşur. Yani ben görümcemi gerçekten sevdiğim için bana batmıyor. Peki siz görümcenizi gerçekten seviyor musunuz ?
Bu arada teşekkür ederim...
Gerçekten seviyorum çünkü beni kendi kardeşlerinden ayırmayacak kadar önemsediklerinden eminim bu konuda nankörlük asla yapamam. Ha ama arada görümce gelin konumuna düşülüyor mu, evet düşülüyor bu da bir gerçek..
Nişanlım sevgisini ailesine karşı böyle belli eden bir insan olsa benimdö gözüme batmaz fakat bu huylar şimdi şimdi karşıma çıkıyor ve ben bunu sorguluyorum. 1 kere gözüme bir şey battı şimdi bütün pireler gözümde deve oluyor :(

Benim de olmadı. Kardeşleriniz var mı diye soran olmuş. Var, abilerim de var. Yaşamadım ve yadırgıyorum :KK43: ha ama bu haklı olduğumu gösterir mi orası tartışılır..

bu yaşıma kadar, abim, babam, eşim, hayatımdaki hiçbir erkek giyimime, mesajlaşmalarıma, hareketlerime karışmadı, bunun normalleştirilmesini algılayamıyorum.
koskoca yetişkin bir insanın seçimlerine karışılmaz,
ileride eşim kızımın kıyafetlerine karışacak olsa, iş yolları ayırmaya kadar gider,
yani benim için kabul edilir bir durum değil,
bu karakterdeki bir erkeği hayatımda istemem, çoğunluğun istemesi, kabullenmesi, normal bulması da beni bağlamaz.
siz de kendi fikirleriniz ve yaşam tarzınıza göre değerlendirin bu durumu,
hepimizin bakış açısı çok farklı çünkü.

Benim kardeşim hâlâ öyle...

Evlenmeden önce de bana çok düşkün ve herseyime karışır öyle ki bilgisayardan sevgilimin fotolarını silerdi :-)
Ablamı da hiç aramaz sormaz aksine...
Çünkü onun o tavırlarını şımarıklıklarını ben kaldirabiliyorum, ablam tersler belkide ondan hep resmilerdir...

Marketten bana balık alır zorla anneme pisittirir, okuldan çıkıp ilk beni arar, seni seviyorum mesajlari atar yolda beraber yürürken koluma girer...

Yoksa onun sevgilisi de mi böyle düşünüyor acaba... bence çok kırıcı...
Yaşadıklarınız çok tatlı şeyler.
Evet onun sevgilisi de mi böyle düşünüyor tarafından bakınca bende kendime kızıyorum of :kızgın:

bu yaşıma kadar, abim, babam, eşim, hayatımdaki hiçbir erkek giyimime, mesajlaşmalarıma, hareketlerime karışmadı, bunun normalleştirilmesini algılayamıyorum.
koskoca yetişkin bir insanın seçimlerine karışılmaz,
ileride eşim kızımın kıyafetlerine karışacak olsa, iş yolları ayırmaya kadar gider,
yani benim için kabul edilir bir durum değil,
bu karakterdeki bir erkeği hayatımda istemem, çoğunluğun istemesi, kabullenmesi, normal bulması da beni bağlamaz.
siz de kendi fikirleriniz ve yaşam tarzınıza göre değerlendirin bu durumu,
hepimizin bakış açısı çok farklı çünkü.
Haklısınız. Ben bana karşı olan tavırlarını bastırıyorum. Yani benim telefonuma gözü kayıcak olsa hemen tepkimi koyuyorum. Ama sanırım ablalarına karşı olan tavırlarına ses çıkartamamak beni kıskanç durumuna düşürdü..
Kendime karıştırmamaya çalıştığım meselelerde onlara karışabiliyor oluşuna tepki verdim. Bu da beni haksız yaptı işte

Gerçekten seviyorum çünkü beni kendi kardeşlerinden ayırmayacak kadar önemsediklerinden eminim bu konuda nankörlük asla yapamam. Ha ama arada görümce gelin konumuna düşülüyor mu, evet düşülüyor bu da bir gerçek..
Nişanlım sevgisini ailesine karşı böyle belli eden bir insan olsa benimdö gözüme batmaz fakat bu huylar şimdi şimdi karşıma çıkıyor ve ben bunu sorguluyorum. 1 kere gözüme bir şey battı şimdi bütün pireler gözümde deve oluyor :KK43:
Görmezden gelin? Yani tamam karışması vs hoş bişey değil insanı daraltır ama bu sizi ilgilendiren bişey değil... Bu yüzden kavga etmeyin. Evlenip aynı çatı altına girince hayat kavgasından herşeyi unutuverir. Düğün ne zaman ?

Back
X