Yine hamileyim :(

Ya bi de spiralde vajinal muayene hiç bitmiyor . Ben Doğumda zor sabrediyorum ona . Bi de elin hemşiresi takacak , bakacak . Ben kendim taksam olmaz mı acaba
Ay bana lokal anestezi bıle yapıldı
Bıde dogum yaptıgım catala cıktım
Resmen psıkolojım bozuldu
Dogumdan kırk gun sonra aynı catalda ben

Annem soylemişti spıral taktırmak ıstedıgım zaman
Ay bu anneler hiç utanmıyor :)) bu arada taktırdınız mı ? Çok acıyor mu ? Nereye kadar sokuyor elini ya zaten 2. Doğumdan sonra orası bi garip , genişleme falan oldu daralsın diye bekliyorum , kadın daha da genişletmesin

Arkadaşlar benim doktorum spiral konusunda doğumdan 6 ay sonra taktırmanın en sağlıklısı olduğunu söylemişti. Çünkü rahim ancak o zaman kendini toparlıyormuş.

Daha erken taktıklarında rahim kendini toparlarken kasıldığı için kayma riski olabiliyormuş. Konu sahibesi de böyle bir durum yaşadı anladığım kadarıyla.

Sizin düşünceleriniz de teoride çok doğru, keşke sosyal açıdan söylediğiniz kadar gelişmiş bir ülke olsaydık. İş bu insanların, çocukların karnının doymasıyla da bitmiyor üstelik, sevgiye de ihtiyaçları var. Devlet baba okşamıyor annesi terk eden çocukların başını. İnançlı olmak sizi, sizin deyimizle inançsız olduğu için ruhu beslenmemiş bir evsizin bıçağından korumaya yetmiyor. Ama bunlar başka bir başlığın yorumları, bu konu için yorumumu yaptım ben. Anneler çocuklarına mamayı dini inançlarıyla almıyorlar. Bu inançlar size kürtajı yasaklamış olabilirler, anlıyorum. Ama kürtaj yaptıran kadın katildir deyip kestirip atmak bana göre o ailelere büyük haksızlık. Fikrim bu yönde.

Aha bu yorumu unutmamam lazım

Ee bellı yasa gelmıs neden utansın kı :)

Taktırdım kırk cıkar cıkmaz
Cunku ılıskı olursa adet olmam beklenecekti
Bende gec adet oluyrm

Cok korkuyrdm
Lokal anestezı yapacaz dedı
Ben odasında takacak sandm
Benı dogum katına gonderdı ve dogum yaptıgım odaya denk geldım

Cok uzun surmuyor ama lokal anestezi olmasına ragmen cok acılıydı bnm icin
Belkı de psıkolojıktı bılmıyrm
O gun agrılarım oldu
Sonra gecti
Bı ay sonra kontrole cagırdı baktı sadece
Dogum yapalı bes ay oldu
Sıkıntı yasamadım henüz
Ben kondom sevmıyrm
Yapacak bısey yok

Yukarıda arkadaş 6 aydan önce taktırırsanız kayabilir demiş iyi cesaret etmişsiniz

Bende komdom sevmiyorum . Spiral konusu da soru işareti İşte . Adetliyken mi takılıyormuş onu bilmiyordum . İlk oğlumda 13 aylıkken adet oldum 13 aya kadar olmadım. Sonra 2-3 ay yine olmadım . Öyle düzensiz devam etti sonra zaten kendi isteğim ile hamile kaldım ,
Ya benim kafam çok karıştı şuan .
Neden spiralden önce ilişki yaşamamak gerekiyor anlamadım ?
Bi de spirali sağlık Ocağı takılır zannediyordum

Ben Doğum yapalı 1 ay oldu , kanamam bitmedi henüz

İşte bende tam olarak onu diyorum.terkedilen cocuklarin annesi maddi yetersizlikten mi terkediyor.
Yoksa...

Bende ılk oglumda 13 aylıkken adet oldum
Kırk cıkınca adetlı olmana gerek kalmadan takılıyor
Ancak ılıskı olursa takmadı bnm doktorum
Adet olmanı beklememız gerek dedı
Bende vazgectım
Ikınck cocukta o yuzden temkınlı gıttım
Yıne soru ılıskı oldu mu diye
Okadar
Hamıle olmadıgından emın olmak ıçin

Lutfen aldirma.bunun vebali vicdan acisi cok keskin olur ömūr boyu canini yakar.

Benim Doğum kontrol hususunda bilinçlenmem kazım . Sanırım bende bi kadın doğumcuya gidicem
Tabi ki öyle yap. Biz buradan ne söylesek boş. Spiralle hamile kalanları okuduktan sonra ki biri de annem, nedense güvenemiyorum. Yıllarca iğne ile korundum şimdi de eşim korunuyor. Vücuduma hormon sokmaktan vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…