Yine hamileyim :(

Çok güzel yazmışsınız. Ellerinize sağlık

Oğlum 19 aylık bende düşünüyorum zorlukları var mı
Bizim araları 18 ay. Zor büyüyorlar ama eşim çok yogun benim. O destek olsa bu kadar zorlamazdım belki. Ailem baska sehir de eşimin annesinden destek istemiyorum benim gebeliğim vs zordu ama desteğiniz varsa iki kardesim yasaları yakın olması cok güzel. Bi sohbetler ediyorlar bayılıyorum:)

Bencede aldırmayın biz 2 yıllık evliyiz olsun diye neler yaptık yapıyoruz da rabbim size hiç bi zorluk yaratmadan 2 evlat vermus bunun mukafat olduğunu unutmayın keşke istemeyenlerin olmasa dicem ama rabbim daha iyisini bilir. Inşallah hayırlı olan olur sizin için.dua ile...

Bence konuyu kapattır. Daha çok üzülmemek adına. Ben de kendi tecrübemi paylaştım konunda ve sana son söyleyebileceğim tek şey doğurursan iyi ki diyeceksin. Her ne kadar alırsan al umarım hep mutlu olursun. Ben senin psikolojini çok iyi anlayabiliyorum. 9 ayı zehir etmiştim kendime şimdi keşke kaygılanmak yerine tadını çıkartsaymışım diyorum.

Bu ikilemi en iyi siz çözebilirsiniz.Aldırın ya da aldırmayın bence ikisi de çok zor.İnsanlık korkunç bir halde açıkçası,maddi manevi herkes aç ve kötü,şu an böyleyse gelecekte nasıl olur tahmin edemiyorum.Öteki taraftan pişman olma ihtimaliniz de var aldırırsanız.
Buradaki katil yorumlarına da fazla takılmayın.Katil falan değilsiniz,devletin size verdiği ''hak''kı kullanıyorsunuz.Kimse sizi yargılayamaz bunun için.
En iyisi bu durumu artısı ve eksisiyle düşünün eşinizle.Umarım en doğru kararı verirsiniz.

Çok iyi bir açıklama olmuş kesinlikle katılıyorum. Tabi herkes idrak edemiyor bu kavramı.

Spirale rağmen miiii? Ya bende taktırmayı düşünüyordum yeni Doğum yaptım

Spirale rağmen miiii? Ya bende taktırmıştı düşünüyordum yeni Doğum yaptım

Nasıl oldu bilmiyorum bir hafta ve ya 10 gün önce kanama oldu koyu renkli Dr a gittim sorun yok dedi hatta tahlil de yaptı gebelik yoktu. Bugün kendimi aşırı yorgun ve mutsuz hissedince nedensiz yere acaba mı dedim. Sonuç çift çizgi. Spirale guvenmeyin lütfen ...

Ria nasıl kayıyor

Duşunceniz teoride cok mantikli.tabi birde kişilerin inanci.
Ben 44 yasinda tamamen mucize olarak ki aslinda dini inanisima gore mucize sadece Elçilere mahsustur.anne oldum.
Her canli rizki ,kaderiyle doguyor.
Ya üçüz,ikiz cocuk olunca bakamayiz diye bir veye birkaçi sokağa mi atilmali.
Dediginiz doğru.sokakta yasayan ,dilenen,tacize ugrayan cocuklar,insanlar,hayvanlar.
Bunlarin suçlusu bence (tamamen kendi düşüncemdir)manevi boşluktur.hangi inanca sahip olursa olsun kişi,içinde inanc boslugu varsa,manevi yetersizligi varsa inandigi dinle kendini doyuramamissa sapkinlasiyor,vahsilesiyor,insanliktan cikiyor.
Dilenmek te oyle.kisi acsa,ihtiyacliysa,birsuru sosyal yardimlasma birimleri var.aşevleri var.
Gercekten ihtiyacli kisilere yardimlar yapiliyor zaten.
Adam kucagina 3-4 yaslarinda engelli bir cocugu almis hastanede bazi belgeler gostererek tedavi icin para istiyor.ve ben bu kisiyi defalarca farkli senelerde gordum.
İnsanlarda cikarip para veriyorlar.
Oysa bunlara yardim birimi varki.kaymakamlikta,valilikte.

Belki yanlıştır senin test ? Nasıl güvenmicez ya .. prezervatif istemiyorum ben

Spirale rağmen miiii? Ya bende taktırmayı düşünüyordum yeni Doğum yaptım
Bende aynı sekılde
Spıralle nasıl hamıle kalınıyor anlamıyrm

Nerede o zaman bunun koruyuculugu

Gercı bnm annem 21 yasında kardesımı dogurduktan sonra taktırıp bes senede bır degıstırerek 45 yasına kadar kullandı
Sıkıntı yasamadı
Onu dusuneyım ben sadece

Annenizin nasıl korunduğunu siz nerden biliyorsunuz

Ya bi de spiralde vajinal muayene hiç bitmiyor . Ben Doğumda zor sabrediyorum ona . Bi de elin hemşiresi takacak , bakacak . Ben kendim taksam olmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…