Yine herşey Yüzüme gözüme bulaştı

Evde oturalim desek hemen arar size geliyoruz yemek hazırla şunu yap bu nu yap der evde kalmak da çare olmuyo

Işte eşime buunlari gösteremiyorum ne kadar yiprandigimi mutsuzlugu mu girsin istiyorum bekliyorum ama olmuy o ufacık bisey desem tavır yapiyo kusuyor gunlerce

Evde oturalim desek hemen arar size geliyoruz yemek hazırla şunu yap bu nu yap der evde kalmak da çare olmuyo

Olsun kendi evin kendi düzenin

Yaptığın temizlik de kendine olur

Kv nin yatağını toplayacağıma evimde otururum

Şunu hazırla dedin sen ne istiyorsan onu yapar umduğunu değil bulduğunu ye dersin

Sen hep susarsan aman Kv söylenmesin dersen her denilene he dersen sonuç bu oluyor Mutlu değilsin

O zaman eşine annesini çekiştirme hayatına yeni düzen kur

Hiçbir şey bulamazsan hem sabah hem öğleden sonra park saati yap sokakta ol Kv aradığında

Işte eşime buunlari gösteremiyorum ne kadar yiprandigimi mutsuzlugu mu girsin istiyorum bekliyorum ama olmuy o ufacık bisey desem tavır yapiyo kusuyor gunlerce
Her kayınvalidenin işine gelir böyle gelin. Ama sonuçta sen mutlu değilsin. Böyle olmaz ki. Sen ayrıntılarıyla biliyorsun eşini. Aklını çelmeye çalış. Yalnız kalmak istiyorum seninle de

Bir sene boyunca öyle yaptım gitmedim her günün bize geldiler bide beş kişilik gece saat 11 12 de gidiyorlardı evlerine artık gına gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…