Yine kalbim paramparça

hanımlar size birşey danışmak istiyorum
kv beni hani o gün beni aramıştı kaç kez
sizce arayıp şöyle iyi bir konuşmamı yapsam
inanın içim soğumuyor
eğer eşin üstüne gelip seni pişman etmeyecekse ara. ama sen o kadınla başa çıkamazsın gibi geliyor.

Reactions: anu
eğer eşin üstüne gelip seni pişman etmeyecekse ara. ama sen o kadınla başa çıkamazsın gibi geliyor.
bana en son konuşmasında annemi açmadın peki geri döndün mü dedi
bende yoo neden döneyim ki
benim yeterince canım yanmış zaten birde bu kadar üzüntü ile kimseye birşey anlatamam
ha bide bana tepki ver diyordun bak bende susarak en büyük tepkiyi veriyorum dedim
hani keşke bir dönseydin belki o insanın sana söyleyecekleri vardı dedi
amann dedim bende bundan öncede ne kadar tartışmalarımız oldu
hatta büyük bir tartışmamızdan haberdar bile olduğu halde umursamamıştı (kaynım buradayken)
şimdi de umursamaya bilir dedim

istedikleri kadar katsınlar
bundan daha kötü nasıl olabilirim ki
telefonlarda bir sürü programlar var konuşmaları kaydeden

Sen de haklisin tabi en azindan icindekileri dokersin sonrasi zaten inceldigi yerden kopsun modundasin bilemedim senin icin en hayirlisi olsun icinden geldigi gibi davranmak belki daha iyi olur

çünkü ne kadar üniversite bitirse de, kitap okusa da zihniyet aynı. değişmek istemediği için değişmiyor. senin değişmeni, ona uymanı istiyor.
yani boşa kürek çekiyorsunuz.
bana bunun açıklaması olarak
ben zır deli bir insanım diyor

Sen de haklisin tabi en azindan icindekileri dokersin sonrasi zaten inceldigi yerden kopsun modundasin bilemedim senin icin en hayirlisi olsun icinden geldigi gibi davranmak belki daha iyi olur
aynen öyle
belki bu durum bir kez daha elime geçmeyecek
yani söyleyeyimde bende duracağına onda mı dursa?

ne söyleyecekmiş mesela kv?
bir ipucu verseydi eşin?
mesela bizim yüzümüzden aranızı bozmayın yavrum önemli olan sizin huzurunuz vs mi diyecekti.
biz bile beklemiyoruz böyle demesini:))

bir ipucu verseydi eşin?
mesela bizim yüzümüzden aranızı bozmayın yavrum önemli olan sizin huzurunuz vs mi diyecekti.
yaa eşim sen zannediyor musun ki annem bu durumumuza mutlu dedi?
çok üzülüyor çok ağlıyo ve haklı olarak hep seni görüyor
hatta ben kızıyorum senin evladın benim beni tut diyorum dedi
yani ne kadar iyi bir insan görüyorsunuz değil mi?
bilmem belki eşimde merek ediyordur

gözlerim yaşardı valla:))
ara bi bakalım merak ettim şimdi ben de.

İçinizden geleni yapın bence.

Benim ex kv de "ben napirem ki" diye diye yuvamı yıktı. Şimdi oğlu ile beraber yaşıyorlar, derdi o idi zaten. Geceleri yalnız kalamayan kadın, ama bakıcı da istemeyen kadın, ama çocuklarının evine de gitmek istemeyen illa ben kendi evimde kalacağım, siz de benimle benim evimde kalın diyen kadın şimdi kendi evinde ve oğlu ile başbaşa.

O yüzden artık o kv delerin üzülmesine ağlamasına inanmıyorum ben.

bir ipucu verseydi eşin?

Ne yapacaktı gene ayılıp bayılma numarası yapıp yalandan gözyaşı döküp biz sana ne yaptık kızım diyecekti.Oğlunuda dolduracaktı.Karın şöyle yaptıda böyle yaptıda biz ona hiçbirşey yapmadık. Bizi evinde istemiyor.Oğlumun evinde de kalamayacakmıyım v.s.s v.s oğluna acındıracaktı.

Bu kadın için en iyisi alsın oğlunu yanına köydende bir kız getirsin vur tokmağı ağzından al lokmayı yapsın geçinsin gitsinler.

bende inanmıyorum
ve eşimede bunu söyledim
bizim mutsuz olacağımızı bile bile bunları yaptıktan sonra
ağlamanın bayılmanın ne anlamı var ki diye
bence eşim annesine resti çekemiyor benden çekmemi bekliyor

valla penceremden
dün bir arkadaşımla konuştum seni bu sefer gerçekten farklı görüyorum
çok rahat boşanabileceğini söylüyorsun dedi
bende çünkü böyle devam edecekse boşanmaya kararlıyım o yüzdendir dedim
bakalım belki bu zamana kadar sabrettim
böyle net konuşursam kv de de geri adım atar
atmazsada zaten kaybedecek birşeyim yok ki

şunu bile demeyi düşünüyorum
'anne eşim sürekli benimle beraber oturma için tartışıyor (gelip uzun uzun kalmalarıda beraber oturmaktan farklı olmadığı için)
o hangi zamandan kaldı ki
gelip misafirimiz olursunuz ama ben beraber oturmam, oturmayacağım demeyi düşünüyorum
bide eşimle biz birbirimize alışamadık ki
evimizde baş başa kalıpta eşim benimle aile olduğunun farkına bile varamadı diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…