- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
eğer eşin üstüne gelip seni pişman etmeyecekse ara. ama sen o kadınla başa çıkamazsın gibi geliyor.hanımlar size birşey danışmak istiyorum
kv beni hani o gün beni aramıştı kaç kez
sizce arayıp şöyle iyi bir konuşmamı yapsam
inanın içim soğumuyor
istedikleri kadar katsınlarBen olsam yapmazdim o konusma bire bin katilir gene sizi huzursuz eder
bana en son konuşmasında annemi açmadın peki geri döndün mü dedieğer eşin üstüne gelip seni pişman etmeyecekse ara. ama sen o kadınla başa çıkamazsın gibi geliyor.
istedikleri kadar katsınlar
bundan daha kötü nasıl olabilirim ki
telefonlarda bir sürü programlar var konuşmaları kaydeden
bana bunun açıklaması olarakçünkü ne kadar üniversite bitirse de, kitap okusa da zihniyet aynı. değişmek istemediği için değişmiyor. senin değişmeni, ona uymanı istiyor.
yani boşa kürek çekiyorsunuz.
aynen öyleSen de haklisin tabi en azindan icindekileri dokersin sonrasi zaten inceldigi yerden kopsun modundasin bilemedim senin icin en hayirlisi olsun icinden geldigi gibi davranmak belki daha iyi olur
delilerin evlenme hakkı var mı?bana bunun açıklaması olarak
ben zır deli bir insanım diyor
nasıl istiyorsan öyle yapaynen öyle
belki bu durum bir kez daha elime geçmeyecek
yani söyleyeyimde bende duracağına onda mı dursa?
yokdelilerin evlenme hakkı var mı?
ne söyleyecekmiş mesela kv?bana en son konuşmasında annemi açmadın peki geri döndün mü dedi
bende yoo neden döneyim ki
benim yeterince canım yanmış zaten birde bu kadar üzüntü ile kimseye birşey anlatamam
ha bide bana tepki ver diyordun bak bende susarak en büyük tepkiyi veriyorum dedim
hani keşke bir dönseydin belki o insanın sana söyleyecekleri vardı dedi
amann dedim bende bundan öncede ne kadar tartışmalarımız oldu
hatta büyük bir tartışmamızdan haberdar bile olduğu halde umursamamıştı (kaynım buradayken)
şimdi de umursamaya bilir dedim
yaa eşim sen zannediyor musun ki annem bu durumumuza mutlu dedi?ne söyleyecekmiş mesela kv?
bir ipucu verseydi eşin?
mesela bizim yüzümüzden aranızı bozmayın yavrum önemli olan sizin huzurunuz vs mi diyecekti.
biz bile beklemiyoruz böyle demesini:))
gözlerim yaşardı valla:))yaa eşim sen zannediyor musun ki annem bu durumumuza mutlu dedi?
çok üzülüyor çok ağlıyo ve haklı olarak hep seni görüyor
hatta ben kızıyorum senin evladın benim beni tut diyorum dedi
yani ne kadar iyi bir insan görüyorsunuz değil mi?
bilmem belki eşimde merek ediyordur
yaa eşim sen zannediyor musun ki annem bu durumumuza mutlu dedi?
çok üzülüyor çok ağlıyo ve haklı olarak hep seni görüyor
hatta ben kızıyorum senin evladın benim beni tut diyorum dedi
yani ne kadar iyi bir insan görüyorsunuz değil mi?
bilmem belki eşimde merek ediyordur
Alaka kuramadım.Ne demek istiyor.Saçma bir cevap.bana bunun açıklaması olarak
ben zır deli bir insanım diyor
dersimin bitiminde arayacağımgözlerim yaşardı valla:))
ara bi bakalım merak ettim şimdi ben de.
ne söyleyecekmiş mesela kv?
bir ipucu verseydi eşin?
mesela bizim yüzümüzden aranızı bozmayın yavrum önemli olan sizin huzurunuz vs mi diyecekti.
biz bile beklemiyoruz böyle demesini:))
yani deliymişAlaka kuramadım.Ne demek istiyor.Saçma bir cevap.
bende inanmıyorumİçinizden geleni yapın bence.
Benim ex kv de "ben napirem ki" diye diye yuvamı yıktı. Şimdi oğlu ile beraber yaşıyorlar, derdi o idi zaten. Geceleri yalnız kalamayan kadın, ama bakıcı da istemeyen kadın, ama çocuklarının evine de gitmek istemeyen illa ben kendi evimde kalacağım, siz de benimle benim evimde kalın diyen kadın şimdi kendi evinde ve oğlu ile başbaşa.
O yüzden artık o kv delerin üzülmesine ağlamasına inanmıyorum ben.
valla penceremdenNe yapacaktı gene ayılıp bayılma numarası yapıp yalandan gözyaşı döküp biz sana ne yaptık kızım diyecekti.Oğlunuda dolduracaktı.Karın şöyle yaptıda böyle yaptıda biz ona hiçbirşey yapmadık. Bizi evinde istemiyor.Oğlumun evinde de kalamayacakmıyım v.s.s v.s oğluna acındıracaktı.
Bu kadın için en iyisi alsın oğlunu yanına köydende bir kız getirsin vur tokmağı ağzından al lokmayı yapsın geçinsin gitsinler.
şunu bile demeyi düşünüyorumİçinizden geleni yapın bence.
Benim ex kv de "ben napirem ki" diye diye yuvamı yıktı. Şimdi oğlu ile beraber yaşıyorlar, derdi o idi zaten. Geceleri yalnız kalamayan kadın, ama bakıcı da istemeyen kadın, ama çocuklarının evine de gitmek istemeyen illa ben kendi evimde kalacağım, siz de benimle benim evimde kalın diyen kadın şimdi kendi evinde ve oğlu ile başbaşa.
O yüzden artık o kv delerin üzülmesine ağlamasına inanmıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?