- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bu yoruma aynen katılıyorum lv yi egale edin yani bataklığı kurutun zaten evliliğiniz daha fazla ne kadar kötü olabilirirki korkak davranmamalısıbızBence aileni kaybetmek konusunda yanlış düşünüyorsun, ailen senin hayatını detayıyla biliyor mu? Bilseler yine de eşinle sürdürülecek evlilik onlar için senin ruh ve beden sağlığından kıymetli mi olur? Hem tut ki ailen senin kararını desteklemedi, sen kendine yetemez misin? Sana eziyet edecek insanları çıkardığında hayatın gerçekten daha mı kötü olacak?
Adam ve ailesi sana inanılmaz bir psikolojik baskı yapıyor farkında mısın? Bunu haketmediğini de biliyorsun... neden eşini iknaya çabalayarak kısır döngüyü sürdürüyorsun? Bence kayınvalideyle yüzleşmenin zamanı, hem de sebep de var, eşin aramış madem bir de sen konuş... sizin talep ettiğiniz yaşam biçimi, evliliğimin bilmem kaç ayı evimi işgal etmeniz beni çok mutsuz ediyor de en azından... pasif direniş her zaman sonuç vermez... bir kere de bu sorunların asıl kaynağıyla konuşmanız lazım... tabi birşeyleri göze alabiliyorsanız...
Bu arada birçok konunu okudum, belki daha önce yorum yapmamış olabilirim ama kendine bunları reva görmene üzülüyorum... çözülebilecek şeyler ile hayatı zindan ediyor eşin sana... ben olsam bu adamın beni sevdiğine inanmazdım...
yaa göreve gitmedenİkinizinde hassas noktası bu Pink.Rest çekmeyi falan düşünmüyorsan cesaretim yok diyorsan o zaman kavga çıkartmayacaksınız.
Yanlış okumadıysam eşin görevden geldikten sonra ilk konuyu açan sensin.Açma yani, şaka yolluda olsa söyleme.Konuşacak başka konunuz mu yok.Konuşmak istemiyorum de.
Ben ailenle görüşmem ,beni sen ilgilendiriyorsun ailenin beni sevip sevmedikleri de umrumda değil .Ailenle görüş, istediğini yap ama evimizde değil .Bir daha da bana bunun lafını etme diyeceksin .
Birde bende kalırlar falan diyorsa ,kesin dille istemiyorum de..Zaten evinde birkaç ay kaldılar bu hale getirdiler yine gelirlerse ne olur bilmiyorum.Resmen seni hayattan soğuttular.
o kadar pişmanım ki ailem benimle sırf evlenmek istediğim için aylarca konuşmamıştıAilenin bu ilişkiyi başta onaylamayıp senin onunla evlenmende mesele değil.Eğer sen istedin mecbur katlanacaksın derlerse de aldırış etme bu dünyaya bir kere geliyoruz.
Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor.
bundan daha kötüsübu y
bu yoruma aynen katılıyorum lv yi egale edin yani bataklığı kurutun zaten evliliğiniz daha fazla ne kadar kötü olabilirirki korkak davranmamalısıbız
ben aslında kendine söylüyorumBizde bir kez ailesi yüzünden tartışdık.(kaç bir kez tabi)
Annesi cocuk sordugu için.
Bilmiyormu bizim durumuda soruyor dedim.(maddi olarak önümüzü göremiyorduk)
Benim bu lafımla biz kavga ettik. 2-3gün küsde kaldık.
Ailesi yüzünden evimde huzurum kaçtı resmen.
Annesi bir daha sorucak olsa idi. Dicektim bunu sormak için arıyorsanız beni birdaha aramayın diye.
Bir dahada sormadı.
Ailesi hakkındada bir daha konuşmadım
Şakasını bile yapmayın bence.
Bizle şakayla bile konuşsak artık fazlasıyla yanlış anlaşılıyoruz.
He birde ailesini ona kötülüyoruz olayı oluyor.Onlara göre
ben bunu desem var yaa öyle şirretler kiBenim kvde de aynıydı.. yapar söyler karıştırır çekiliverirdi.. bigün gittim yanına senin derdin ne? Bi sorunun varsa gel yüzüme söyle.. arkamdan yalan yanlış doldurma kocamı dedim..
Oğlum o benim istediğim gibi doldurur boşaltırım istediğimi anlatırım sana mı sorcam dedi..
Bizi düşman ettin birbirimize.. evin içinde 2 yabancıyız selamlaşmıyoruz bile dedim.. o çeneni biraz tut ya da doğru konuş dedim.. nasıl bağırıyo bağırtısından ne dediğini anlamadım bile.. bende sen bizi boşatıcan belli oldu çekemem ben seni.. düğünden kalma kınalar var komodinin alt çekmecesinde alır yakarsın bi taraflarına dedim..
Aman ne laflar ben geçinmeye gelmemişim onun evlatları altın ben çamurmuşum.. bende siz çirkefsiniz tanıyan herkes yaka silkiyo dedim.. bi de çok nankörsünüz derken eşim girdi içeri baktı ortalık karışık hemen çıktı odadan.. kavgamız bitince alıp beni eve götürdü ve aramız düzeldi
Bence siz de bi açık açık konuşun.. ne zorları varmış bu kadar? O dinamit ellerinde patlasın da görsünler dünya kaç bucakmış
amin inşallah
4 yıl bekledim bende, ama boş yere beklemişim daha önce boşansaydım,
çocuğum yok, 30 ların başındayım,
bundan sonrası iyi olur inşallah.
farklılıklarda orta noktayı bulmak anlayışlı olmak önemli olan kısım, ama tek taraflı bekleniyor özellikle erkekler tarafından
aynen öyleaynen.
onların yaşam tarzları bu.
sen nasıl olur da kabul etmezsin diyerek tepki gösteriyorlar.
eşinin de gönlündeki yaşam şekli bu.
bu sebeple iki gün iyi olsanız 3. gün bir yerden patlıyor olaylar.
sizce ne diyeyim kv yebence sağlam bi rest çekmeniz gerek değilsede bence böyle gitmez ruh sağlığınızı kaybedersiniz. bunun tek çözümü kaybetme korkusu ,korkmuyorsada gerçekten kaybolmak. karşısına geçip nedenlerinizi açıklayıp ciddi şekilde boşanmak istediğinizi söyleyeceksiniz hatta harekete geçeceksiniz. kv deyede eteğinizdeki taşları dökün. siz mutsuzsanız sizi mutsuz edenlere huzur vermeyin sayın dökün onlar huzursuz olup mutsuz olsunlar. lafla peynir gemisi yürümez icraat ortaya koymadıkça siz kimse ciddiyetinizi anlamayacak
anası eski eşiyle (üvey babası)Çocuk gibi annesini aramasını hiç hoş bulmadım.Demekki herşeyi anasına yetiştiriyor. Ya da boşanma konusunda ben ciddiyim demek için yapıyor.
malesef bilmiyorlarBence aileni kaybetmek konusunda yanlış düşünüyorsun, ailen senin hayatını detayıyla biliyor mu? Bilseler yine de eşinle sürdürülecek evlilik onlar için senin ruh ve beden sağlığından kıymetli mi olur? Hem tut ki ailen senin kararını desteklemedi, sen kendine yetemez misin? Sana eziyet edecek insanları çıkardığında hayatın gerçekten daha mı kötü olacak?
Adam ve ailesi sana inanılmaz bir psikolojik baskı yapıyor farkında mısın? Bunu haketmediğini de biliyorsun... neden eşini iknaya çabalayarak kısır döngüyü sürdürüyorsun? Bence kayınvalideyle yüzleşmenin zamanı, hem de sebep de var, eşin aramış madem bir de sen konuş... sizin talep ettiğiniz yaşam biçimi, evliliğimin bilmem kaç ayı evimi işgal etmeniz beni çok mutsuz ediyor de en azından... pasif direniş her zaman sonuç vermez... bir kere de bu sorunların asıl kaynağıyla konuşmanız lazım... tabi birşeyleri göze alabiliyorsanız...
Bu arada birçok konunu okudum, belki daha önce yorum yapmamış olabilirim ama kendine bunları reva görmene üzülüyorum... çözülebilecek şeyler ile hayatı zindan ediyor eşin sana... ben olsam bu adamın beni sevdiğine inanmazdım...
ailemden çekiniyorumSenin gerçekten ne istediğin önemli.Sen cidden ayrılmak istiyorsun da tek çekindiğin ailen mi?
Başta onaylamasalarda sonra alışacaklardır.Bu senin hayatın onların değil.Dışarıdakine her zaman iyi gelebilir.Zaten sen söylüyorsun aileme çok ilgili bana karşı değil diye.Onların gözünde harika damat olması normal.
evet ben düşmanım ama onlar kanatsız melekeşiniz ne kadar aileci sanki sizi bu konuda hep düşman görüyor gerçi hangisi görmüyor ki
sizin konuların hepsini biliyorum yorumlarınızı da takip ediyordumben bunu desem var yaa öyle şirretler ki
asla başa çıkamam
yalan da var ailesinde
bide böyle acındırma huylarıda maşaallah
o yüzden zaten eşim üzerinde böyle etkililer
ailem kültür farklılığından dolayı istemedilersizin konuların hepsini biliyorum yorumlarınızı da takip ediyordum
eşim beni anladı artık diyordunuz ama ben anladığını hiç düşünmedim
konunuzu görmeden hemen önce de aklımdaydınız kk yı actım konunuzu gördüm ...
burada ne bileyim bazı üyelere sempati duyuyorum siz de onlardan birisiniz.
şimdi ben diyeceğim ama biliyorum taşlanacağım
eşiniz doğulu ama siz değilsiniz değil mi ? ve daha önceki yorumlarınızda eşinizin ailesinin türkçe bile bilmediğini yazmıstınız
malesf o insanların kültürü bu şekilde , tek aile şeklinde ve gelinlerin söz hakkı bile yok zaten kadının söz hakkı yok
sadece yaşlı başlı olanlar ana kraliçe şeklinde ana , ata olarak yönetici görevinde ortalıkta huzur bozuyorlar
bence bu tipte insanlar kendi memleketlerinden evlenseler daha iyi olur
olmuyor işte ne yapsanız bu anlayışta büyümüş biri de değişmesi imkansız
kim ne derse desin ama benim görüşüm bu , ha kendi milletinden evlenince illaki herkes mutlu mu derseniz tamam o zaman da sorun çıkabilir ama bence bu kadar çıkmaz
aileniz hani evlenmenizi istememişler ya bu yüzden mı istemediler?
yani nasıl diyeyim siz ailesi daha Türkçe konuşmayı bilmeyen bir insanla evlenmeye korkmadınız mı ? ben bunların içine nasıl girerim diye korkmadınız mı ?
ya burda Kürtçe konusuyorlar dıye degıl bu millet ne bileyim başka bir millet de olabilirdi Kürtlere lafım yok yani çullanmasınlar üstüme de
eşin boşanmayı istiyor mu?evet ben düşmanım ama onlar kanatsız melek
Maalesef kaldıramıyorlar şakada olsa.ben aslında kendine söylüyorum
bunu benim aileme yaptığında da ben aynı şekilde davranıyorum
yani ama ailesinin şahsına hiç birşeyde bulunmadım
şimdi kendisi haklı
o ben boşanalım dersem boşanacakmışeşin boşanmayı istiyor mu?
tam olarak senden talebi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?