bugün onun tc numarasına ihtiyacım oldu
istedim tc yi yazdıktan sonra mesaj mesaj ardına
napacaksın hayırdır gibi vs..
bende boşanma davası açacağım o yüzden gerekli dedim (biliyorum yersiz ve saçma bir blöf gibi birşeydi)
aslında istediğim ama daha cesaretimi toplamadığım birşey...
aslında cesaretimi topladığımda ilk yapacağım şey.
işte bana vay efendim senin için böyle mi önemsiz ki bu kararı mesajla söylüyorsun dedi
bende biz bundan bir hafta öncede yüz yüze konuştuk
ama sen tam olarak anlayamadın galiba
zaten daha bir hafta öncesinde gelmene rağmen bu hafta tekrardan gidiyorsun kurduğun yuvayı kurtarmak yerine
önemsiz evliliğin mesajla boşanması olur zaten ne bekliyordun ki dedim
işte beklediğim cevabı verdi işte sen ordan gelenleri kabul etmiyorsun buradan gidenlere karışma bari diye
bende gitmene birşey demiyorum git en azından sen olmayınca kafam rahat oluyor evimde huzur buluyorum dedim
size dediğim gibi fırsat kolluyor
işte konu konuyu açtı uzadıkça uzadı
bunun annesine eşinden boşanmış bir bayan ahh senin gelinin olmak vardı demişti bir düğünde (onların o tarafta çok normal böyle konuşmalar hatta kızlar arkadaşlarına bile gel anneme kuma ol diye şakalaşan insanlar) (mideleri geniş)
bende bunu duydum üzüldüm ama onların mideleri geniş olduğu için pek üstünde durmadım ama bir nişanda olmuştu bu olay kalkıp oynamadım bozuldum aslında kv sessiz kalmasına
eşimde eve geldiğimizde neden tadın yoktu deyince böyle böyle alışkın olmadığım için bozuldum dedim
bu konu açıldı bugün işte yok efendim o öyle birşey dememiş benim anneme felan diye uzatıp duruyor
bende sinirlendim tabi ben gözümle gördüğüm kulağımla duyduğuma inanır başkada birşeye inanmam dedim
ben asla yalan söyleyen iftira atan biri değilim 6 yıldır ben hep dogruyum dedim
iftira da atan ailendi yalanda söyleyen ama sen oturmamis karakterinden dolayı onların ki Allahin kelamıymıs gibi inanırsın dedim
annen seni karşısına alacağını bile bile ay evet biz öyle mi konuştuk diyecekti dedim
sen gerizekalı olabilirsin ama ben değilim dedim
bu konuda da beni yalancı çıkaran ailende sende bittiniz benim gözümde artık dedim