ona tek sorunumuz ailesinin değil kendi tavırları olduğunu da söyledim
ama en büyük sorunumuz ailesi
çünkü bu zamana kadar çok kullandılar
şöyle diyeyim size eşim bir kez memleketine gitmişti teror olaylarından dolayı gelmesi geçikmişti
geldiği akşam hatta gece diyebilirim kaç kez aradılar eşimı
hiç bir zaman düşünmediler bunlar yeni evli uzun süredir görmüyorlar birbirini diye
sırf yaşadıkları sorunları bahane ederek en özel anlarımızı bile zehir etmeyi başardılar
ha diyebilirsiniz ki acmasaydiniz telefonu ama öyle olmuyor
iyi şeylerin yaşanmadığı yerde insanın aklının bir yerinde onlar varken
kötü birşey mi oldu düşüncesi açmamaya engel oluyordu
bunun gibi bir çok şey ailesininde suçu bana göre
aslında eşim öfke kontrolü için tedavi görüyor ama demekki yeterli gelmiyor
bende bu hafta Allahın izni ile psikoterapiye başlıyorum
eğer kararlı gelirse oradan eşim onunla birlikte evlilik terapistine gidebilirim
Asla o telefonu açmayın diyemem. Tehlikedeler mi diye düşünmeseniz dahi her çaldıgında acaba kalp krizi mi de diyebilirsiniz...
Eğer arayan kişilerin yalnız oldugunu ya da en çok size güvendigini biliyorsanız en uygunsuz hissettiginiz anda dahi o telefonu açarsınız.
Sorun, gerekli gereksiz her şey için arayan ve eşinizle başbaşa kalmayı geçin, bir insanın dinlenmek isteyecegini dahi düşünmeyen kişilerin bencilliginde.
Bu yüzden aile ile ilgili problemlerinizde sonuna kadar haklısınız.
Fakat bu durumun devam etmesine izin veren kişi de eşinizdi. Keza sizi ezen ve ezdiren kişi de o.
Ailesi için katlanmak, fedakarlık edip etmemek onun kararıdır. Ancak sizi buna ortak olmaya zorlayamaz. Size yaptıgı haksızlıklar da bu noktada başlıyor zaten.
Umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur...
Terapiye gitmek her şeyin çözümü degil. Dolayısıyla sizin artık rest çekme hakkınızın olmadıgı, devam etmeye zorunlu oldugunuz anlamına gelmez.
Siz degerlisiniz, bu hayatta seri üretim olan bir televizyon olabilir ama 2. bir pink_woman yok. Sadece bunu unutmayın ve tüm kararlarınızı buna göre alın.
Eşiniz olumsuz bir şekilde dönerse sürekli boşan boşan yazmak istemiyorum. Biz ne dersek diyelim zaten siz içinizden ne geliyorsa öyle davranacaksınız...
Daha önce bir başka konuda yazdım ama kaçırmış olabilirsiniz size de yazayım. Bu benim forumdaki 2.üyeligim.
İlkini buranın bir parçası olmak istemedigim için iptal ettirdim. Sonra da gurur yapamayacagım bir konu nedeniyle kendi kararlarımı cigneyip yönetime mesaj attım ve üye oldum.
Maalesef bdv konularının akışta dikkatimi çekmesi ve buradaki çaresizliklerin çogunun insanların kendisine yeterince değer vermediginden kaynaklandıgını ve kendilerine yapılan haksızlıkların bile farkında olmadıklarını gördügüm için yazmadan duramadım. Şimdi ise bu üyelikle herhangi birşey yapmaya niyetim yok.
Bundan sonra konunuza pek yazmayı düşünmedigim ve bazen domine ettigimi hatta sizi zorladıgımı düşündügüm için açıklama gerekliligi hissettim.
Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın lütfen.