Yine kavga ettik :(

Yanında olmasının kıymetini bil bence. Ne kaprisi arkadaş ya. Allah için sev şükret ve yaşa. Ben 1 seneyi aşmış zamandır tayin bekliyorum az kıymet bilin şükredin.

Sakın yanlış anlamayın beni siz zaten çok üzülüyorsunuz ki hatalarınızla yazmışsınız ama aynı şeyler size yapılsa sizde tahammül edemezsiniz doktora gidin o en güzel tedavi yolunu önerir

Mesela diyorsunuz ya sorunu çözmeden rahat edemiyorum diye, size yemin ederim bende aynı şekildeydim. Ama baktım olmuyor, adam susmak bilmiyor ben susmayınca iş iyice büyüyor tamam diyip susmasını öğrendim. Kavga edeceğimizi anladığım zaman tamam kavga etmek istemiyorum kapat konuyu sakinleşince konuşuruz diyorum. İnanın siz de rahat ediyorsunuz böyle. O konu çözülmeden rahat uyuyamazdım içim içimi yerdi. Lütfen kendinizi biraz bu konuda geliştirin. Öbür konunuzdan daha iyi durumda olduğunuzu görüyorum zaten fazla üzerine gitmiyorsunuz bu bile bi adım sizin için.

neden yüzünüz bu kadar asık, eşinize hak verdim. adam hevesle gelmiş hep yüzünüz asık,"sizi ne yaparsa yapsın memnun edemiyor, güler yüz arıyor ve bulamıyor" eşiniz sanırım böyle hissediyor ve düşünüyor. bizim bir yakınımız da böyleydi, kadın hep triplerde adam aynı cümleleri kuruyordu "ne yapsam memnun edemiyorum" diye. sonları pek güzel olmadı.

iki günlük hayatı böyle çocukça şımarıklıklarla dar etmeyelim birbirimize. bırakın izleseydi, sizde yarım saat başka bir işle uğraşıp sonra film açardnız. böyle küçük küçük meseleler bitiriyor evliliklerin sonunu hazırlıyor, dikkat etmek lazım.

Simdi kavga ettik yine.. Sebep tv izliyorduk bi standup actin bende merak ettim bu adam evlimiydi bosanmisti sanki falan soru sordum esimde bagirdi ya tamam artik izleyelim diye bende cok alindim acikcasi neden cikisiyo direk sordum falan hep ne zaman bisi izlesek boyle yapiyomusum uzattim neden bagiriyosun ne sordum sanki falan konu uzadi kavgaya dondu esim sustu hep sus dedi bana bendehayir konusmak istiyorum ufacik bi konuyu bile cozemiyoruz dedimben konusurken hala telefonuna bakti yuzunu cevirdim sinirlendi iyice telefonu elinden aldim bu kadar umrundadegilmiyim bisey konusuyorum seninlededim oda insan gibi konusmuyosun havliyosun suanda icindekileri kusuyosun dedi kabalasti yine uzadikca uzadi iyice cirkinlestik el kol itmeler beni dinlemedikce umursamayip sustukca baska yere baktikca ben sinirlendim durttum telefonu aldim bunlari yaptikca o daha sinirlendi alev aldi. Boyle aptalca sebepten. Ben sustum sonunda kalktim.
Aramizda ne bi seviye ne bisey kalmadi yine.
Boyle sacmaliktan geldigimiz nokta bu

hatalısın bnce
esın gayet ılımlı yaklasmıs sana
sende derdını surat asarak gostermıssın
bnce esının gonlunu al
gıt guzel bı kahve yap
aranızdakı sorunu cozmeye bak

Yapma lütfen artık.
Uzaklaş bu adamdan.
Sessiz ol.
Bak canını yakacak, Allah'ım korusun, lütfen izin ver o özlesin, o yanaşsın...

Yapma lütfen artık.
Uzaklaş bu adamdan.
Sessiz ol.
Bak canını yakacak, Allah'ım korusun, lütfen izin ver o özlesin, o yanaşsın...

Odaya geldim o icerde.
Yine hataliyim dimi uzattigim icin? Minnacik birseyden bagirdi ben sordum niye diye uzadi uzadi alev aldi. Huzurla bi bardak su icemiyomus artik hergun hergun napcaz boyle dedi.
Cok bozuldum neden bagiriyor bana cocukmuyum ben.

Odaya geldim o icerde.
Yine hataliyim dimi uzattigim icin? Minnacik birseyden bagirdi ben sordum niye diye uzadi uzadi alev aldi. Huzurla bi bardak su icemiyomus artik hergun hergun napcaz boyle dedi.
Bıktırdın çünkü...

Odaya geldim o icerde.
Kavga için bahanemi arıyorsunuz kıvılcım yetiyor sanki uzak dur bir süre ilgilenme

Kavga için bahanemi arıyorsunuz kıvılcım yetiyor sanki uzak dur bir süre ilgilenme

Kavga olsun diye baslamiyo hic , esim direk kavgaya donecegini hissettigi an susuyo bosver sonra konusalim falan gecistiriyo ben usteliyorum, niye konusamiyoruzki.. Bende susamiyorum o konusmasa falan bile konustum yani yarim saat boyunca

Kavga olsun diye baslamiyo hic , esim direk kavgaya donecegini hissettigi an susuyo bosver sonra konusalim falan gecistiriyo ben usteliyorum, niye konusamiyoruzki.. Bende susamiyorum o konusmasa falan bile konustum yani yarim saat boyunca
Bende öyleyim eşim hep susar sinir olurum içinde ne varsa söylesin isterim

Cocuklara diyolarya cok zaman degil kaliteli zaman atni o mantik bence evlilikte tabi bir anda elinizi cekerseniz fazla ozgurlugune duser aman dikkat
Bahaneyle ev toparlanir belki o zaman esiniz sizi sikayet eder yuzume bak diye :)

Odaya geldim o icerde.
çocuk değilsin ama öyle davranıyorsun.

sonra konuşun işte. adam sakin ortam bekliyor, sen körüklüyorsun.

Ben takmazdım cnm dizi falan izlemesine... Biraz daha serbest bıraksan eşini? Hepimiz kendimize ait alanlarımız olsun isteriz di mi? Bırak o da hoşlandığı şeyleri yapsın, sonuçta zaten birliktesiniz o evde. Her dakika dipdibe olunması imkansız...

Önceki konuna baktım ve hatırladım konuyu. Orada da baya bir yazmıştık sana :) mesaj atma, arama durumun ne oldu bu arada, hala aynı mı?

Yaa adamı çok bunaltmissin bence
Adam konu uzamasın, ortam gerilmesin diye konuyu kapatıyor sen açıp lafi uzatip.kavgaya goturmussun resmen
Kavga anında öfkeyi kontrol etmek gerek o konuda da eşinin kufretmesi hos degil ama belli ki sabrını tasirmissin zaman içinde
Cok didiklemek iyi degildir tamam konu halledilmeden kapanmamali ama mevzu ciddi değil basit konular
Konuşulsa ne uzasa ne?
Birak adam keyfine baksin yarim saat sonrayi bekle ne olur sanki
Cocuk gibi hareket ediyorsun
Belli ki asamiyorsun bence bir uzman desteği almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…