Benım anladığımda bayanın esi stresli ve fix turk erkegı ama bayanda bu durumdan şikayetçi sürekli surat asan vıcık vıcık fılm izleyelim gezelim tozalım sohbet edelim uyuyana kadar bırbırımızle vakıt gecırelim modunda
Can'ım erkekler işten gelir tıka basa yemegını yer cipsı kolası cayı kahve herneyse alır haber tv dızı bakınırkem sızar uyur genelde koltukta az kestıreyım modunda uyumuşturlar o ayrı
Sonra naber nasılsın hadı uyuyalım geç oldu eee zaten demınden berı kım uyuyorduki

haftasonuda genelde evde takılma planları kurarlar ve hep haklıdırlar çünkü hep yorgundurlar bir haftasonu uyumak ısterler bız bayanlarda gezmek tozmak
Bunu surat asarak dırdur yaparak çözemezsın aksıne hep kavga kavga olur çünkü bunlar onlar için olması gerekenidir sorunun sıZde olduğu düşünülür ve bağırır kızar
Ya bu Moddan kendıne zırla vakit ayırıcan mesela o uyurken öpüp sarılacan sohbete zırlayıp uykusunu jacıracaksın sana eslık edecek bir ıkı sohbet edecek
Bunlardan çok çok şey bekleme sevgılı ıken farklı evlı ıken farklı maalesef ve bence sal gıtsın ben önceden umursardım uyuma uyuma dıye ama çocuklar olunca herkes uyusada tv baksam sessız sessız takılsam nete gırsem muzık dınlesem diye düşünüyorum surat trıp asla atmam o yemek yerken sohbet makara tv karşısına geçince çocuklar oyun derken Ada'm fınışh çok çok çok beklenti içine gırme o böyle farklı degıl bıldıgımız bır erkek modeli