• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kavga ettik :(

:KK42::KK62:Madem istedıgın kişiler ile karşılıklı konuşma yapıcan nıye konu acıyorsun özelden dertleş bızıde yorma
Kızma arkadaşım.:KK51:
Peace eskiden bana da cevap yazmazdı.
Kızardım,üzülürdüm.:63:
Bak kankito olduk şimdi.
Peace de çözemediğim çok durum var.
Belki hemen güvenemiyor,hemen inanamıyor insanlara.:KK14:
Buraya da günlük gibi her gün yazıyor,bizim de dilimizden döndüğünce yardım ediyoruz.
Sonra sonra açıldı da bana da yazar oldu.:spor:

Bak kankito olduk şimdi.
Buraya da günlük gibi her gün yazıyor,bizim de dilimizden döndüğünce yardım ediyoruz.
Can'ım buraya konu acıyorsa genel olarak sana bana yokki o Zaman seçip özelden mesajlaşsın

Am

Ama haklı değil mi peace? Ben de hala şu an oğlum olduğu halde o bi oyuna dalmışken içeri geçip 2 dk da olsa kendime nefes alacak bir ortam oluşturuyorum. Bu doğal bir istek. Hatta şu an bile kardeşlerim içerde(büyükler) oğlum yanlarında oturuyor ben içeride uzanıyorum sessizlikte. Onun dışında eşim işten gelince yemek çocuk vs derken kendine alan kalmıyor o da bizden 1,2 saat geç yatıyor kendine zaman ayırmak için. Sen de kendine zaman ayır geç odana otur. Bak sana bir iki kore dizisi söyleyeyim hiç odandan çıkmadan kaç gün izlersin :KK70: o da sen de kafanızı dinlersiniz belki aynı evin içinde özlersiniz. Sonra ne oluyor biliyor musun? Sen ortalıkta olmayınca senin peşine düşüyor eşin ne yapıyor diye :KK76:

Bak dediğimi dene. Seni iyi anlıyorum ben de yapıyordum evliliğin ilk zamanları.iyi kötü çözülsün istiyodum. Ama öyle olmuyor işte.

cocugumuz olsa belki bende kendime vakit kalsa diye beklerim :) hangi kore dizileriymis onlar ? :KK48:
deneyecegim, simdi eve geldim yemek hazirlicam. yemek yer etrafi toplarim odaya cekilirim. tesekkurler yorumun icin.

Bak kankito olduk şimdi.

aslinda herkese yazmaya calisiyorum belki cok uzun uzadiya konustugumuz icin atliyorum valla yoksa herkese yazarim ki ben dikkat ediyorum. hatta soyle soylim baska konulara yaziyorum ya benim yorumlarimi begeniyorlar genellikle cevap yazan cok nadir yani digerlerine gore ben yaziyorum diye dusunuyorum :)

sana yazmadiysam gormemisimdir vallahi :oops:
gunluk gibi yaziyorum buraya hem mutluyum bana cok destek oluyorsunuz ogreniyorum ne yapmaliyim nasil olmali , nasi duzeltirim kendimi vs. hemde uzuluyorum bu konuyu acali cok oldu demekki ne cok kavga ediyoruz ki.....o_O

:işsiz:
Benım anladığımda bayanın esi stresli ve fix turk erkegı ama bayanda bu durumdan şikayetçi sürekli surat asan vıcık vıcık fılm izleyelim gezelim tozalım sohbet edelim uyuyana kadar bırbırımızle vakıt gecırelim modunda

Can'ım erkekler işten gelir tıka basa yemegını yer cipsı kolası cayı kahve herneyse alır haber tv dızı bakınırkem sızar uyur genelde koltukta az kestıreyım modunda uyumuşturlar o ayrı :bicak:

Sonra naber nasılsın hadı uyuyalım geç oldu eee zaten demınden berı kım uyuyorduki:eek: haftasonuda genelde evde takılma planları kurarlar ve hep haklıdırlar çünkü hep yorgundurlar bir haftasonu uyumak ısterler bız bayanlarda gezmek tozmak En Büyük KK

Bunu surat asarak dırdur yaparak çözemezsın aksıne hep kavga kavga olur çünkü bunlar onlar için olması gerekenidir sorunun sıZde olduğu düşünülür ve bağırır kızar
Ya bu Moddan kendıne zırla vakit ayırıcan mesela o uyurken öpüp sarılacan sohbete zırlayıp uykusunu jacıracaksın sana eslık edecek bir ıkı sohbet edecek

Bunlardan çok çok şey bekleme sevgılı ıken farklı evlı ıken farklı maalesef ve bence sal gıtsın ben önceden umursardım uyuma uyuma dıye ama çocuklar olunca herkes uyusada tv baksam sessız sessız takılsam nete gırsem muzık dınlesem diye düşünüyorum surat trıp asla atmam o yemek yerken sohbet makara tv karşısına geçince çocuklar oyun derken Ada'm fınışh çok çok çok beklenti içine gırme o böyle farklı degıl bıldıgımız bır erkek modeli:işsiz:

bak bunu simdi gordum , valla yoldaydim son sayfaya bakmistim sadece :)
aynen oyle, esim gelir isten yemegi yeriz ya sonra hemen kalkar tv karsisina kosar, ya tv bakar ya telefonuna, ben gelirim yanina dizi veya film acmak ister hemen, eger bi gundem yoksa konusacagimiz hemen acar bisey izleriz cips kola cay meyve biseyler yer. ben eger icerdeysem veya isim varsa aynen uyuyakalir uyandiririm yataga gider. eger yanyanaysak uyumaz.
haftasonuda ayni oyle 2 haftada 1 cikmak yeterli ona, her zaman evde oturmayi evde yemek yemeyi dinlenmeyi tercih eder.
bide benim gibi kontrol eden bidibidi yapan karisi varsa hayatim cehennem oldu nerden evlendim diye depresyona girer..
haklida , ama bahsettigin erkek tipi esim. biraz daha duygusali belki azcik ..
nasi duzeltirim aramizi.. ?

Canım böyle yaparak kendine kötülük yapıyorsun. Senin kendi alanın olmalı sevdiğin şeyleri yapmalısın onun da kendi alanı olmalı sevdiği şeyleri tek yapabilmeli.. Bazende beraber vakit geçirirsin doğrusu bu.
Sanki o senin annen sende onun dizine yapışan küçük çocuğu

dogru soyledin.. cocugum gibisin bebek degilsin 28 yasindasin diye kac kere uyari aldim :KK12:
evlendik diye yapismadik ya birbirimize.. dogrusun. aski sevgiyi saygiyi olduruyor bu davranislar.
simdi nasi duzeltirim bir plan yapmaliyim ve ona uymaliyim....

söylediği lafları hazmedemediğini, senin de kırılan biri olduğunu görmeli ki o da kendini düzeltsin.
ama önce sen kendini düzeltmelisin tabi.
bak adam kalkıp gidiyormuş bekle sakinleşsin üstüne gidip de iyi kötü konuşalım demek mantıklı değil, çünkü sinirle konuşulan konuların iyi olma ihtimali yok. üstünden zaman geçmeli ve iki taraf da sakinleşmeli. sen o fırsatı size tanımıyorsun.
umarım başarabilirsin susmayı. ama sen iki gün sussan üçüncü gün yine başa sarıyorsun, o zaman da ilerleme göremezsiniz tabiki.[/QUOTE

evet o her zaman yalniz kalmayi , konusmamayi tercih eder ve gecistirir. dun de 2 kere bosver ya yemegi yap yiyelim, takilma bosver dur sunu okuyayim falan dedi 3.de buyuk patlama yasadik.
basaracagim plana sadik kalacagim bu sefer.. ben duzeldikce o rahatlayacak daha iyi olacak aramiz o duzeldikce bende rahatlicam.. kisir dongu...

Evet canım, hani biseyler yapmak istedigind ebile hava sartlari duzelsin diye beklersin ya, sizinki de o hesap oldu artık. Birazcık uzaklaşın birbirinizden sinirleriniz yatıssın. Ondan sonra sen dikkat ettiginde de yoluna girecek her sey. Ama lütfen suan en en en sinir oldugun seyleri dahibyapsa üstüne gitme. Sabret. Normalde ben böyle alttan al diyen biri degilimdir ama sen cok zorladin bu adamı, su asamada ona da kötü biri diyemiyorum.

Surat asma ama olur mu. Sadece kendinle mesgul ol, esine sarma. Dışarı çıkarken de ona söyle "dışarı çıkıyorum bisey istiyor musun" diye o kadar. O gelmek isterse gelir seninle, ama sanmıyorum o da kendine dönmek isteyecektir.

Sakin kal, surat asma yeter hallolur her sey. :)

insallah dedigin gibi olur, dediklerine inanmak istiyorum.
eve geldim simdi, yemek hazirlicam. kendisi daha yok meydanda.. bakalim sonrada odada takilirim veya koltukta ama sessiz ayri.. sakin olacagim insallah. bana bulasmaz o zaten dedigin gibi kendi halinde takilir tv izler mac izler bisey bulur tadini cikarir bu durumun.
duzelir diyorsun yani... bir kac ay sonra gecer diyorsun :) hatta 1 senede yikarsin anca bu durumu diyorsun..

eve geldim simdi, yemek hazirlicam. kendisi daha yok meydanda.. bakalim sonrada odada takilirim veya koltukta ama sessiz ayri.. sakin olacagim insallah. bana bulasmaz o zaten dedigin gibi kendi halinde takilir tv izler mac izler bisey bulur tadini cikarir bu durumun.
duzelir diyorsun yani... bir kac ay sonra gecer diyorsun :) hatta 1 senede yikarsin anca bu durumu diyorsun..
Bence sen kendını eve ver ben eşime kızınca evıntwmızlıyorum ama normalde olsa yapamam

Evet canım, tamamen düzelmese dahi cok cok yol katedersiniz. Ama senin büyük bir çaba göstermen şart.

Bu sürede eşini düşünme hiç. Kitap oku, internette takıl, spor yap, kendine bak.. ama ona sarma hiç. Şundan bikere emin ol; eşin seni seviyor ama gitgide seninle bir hayat sürmek onu korkutuyor. Bu süreçte size iyi gelecek olan sey senin dikkat etmen. Esinin seni sevdiginden de eminiz, o yuzden sürekli onu düşünmeni gerektirecek bir durum yok. Kendine yönel. Kendinle haşır neşir ol. Sen kendini kesfettikce daha mutlu daha huzurlu daha sakin biri olacaksın eminim.

Namaza, duaya, meditasyona, spora, kitaba, evcil hayvana, yemeğe... bunlardan seni kendine ceken hangileriyse onlara yönel ya da daha baska seyler varsa onlara.. :)

Evet canım, tamamen düzelmese dahi cok cok yol katedersiniz. Ama senin büyük bir çaba göstermen şart.

Bu sürede eşini düşünme hiç. Kitap oku, internette takıl, spor yap, kendine bak.. ama ona sarma hiç. Şundan bikere emin ol; eşin seni seviyor ama gitgide seninle bir hayat sürmek onu korkutuyor. Bu süreçte size iyi gelecek olan sey senin dikkat etmen. Esinin seni sevdiginden de eminiz, o yuzden sürekli onu düşünmeni gerektirecek bir durum yok. Kendine yönel. Kendinle haşır neşir ol. Sen kendini kesfettikce daha mutlu daha huzurlu daha sakin biri olacaksın eminim.

Namaza, duaya, meditasyona, spora, kitaba, evcil hayvana, yemeğe... bunlardan seni kendine ceken hangileriyse onlara yönel ya da daha baska seyler varsa onlara.. :)

insallah. beni seviyor ama aramizdaki suskunluk, mesafe, kusluk bizi iyice koparacak gibi geliyor..
saat 8e geliyor daha gelmedi yemek icin bekliyorum, yemedim daha.. belkide yemeyecek bilmem..
evet biliyorum benimle yasayamadigini soyledi, onu biraz rahat birakmak baski yapmamak ona istedigini vermek en iyisi.. bogulmus bir insana hala konusmak pek mantikli degil dimi..

bunlarin cogu ilgimi cekiyor , bide kitap okumak bana cok iyi geliyor kendimi unutuyorum olaylari unutuyorum..

Can'ım sen esını çok sevıyorsun belli bence hepsıne sünger cek hıçbırsey yokmuş gıbı davran küsme surat asma normal hayatına devam et ve o biraz dınkenırken sende kendıne uğraş bul dahada uzatma kabak tadı olcak

evet o her zaman yalniz kalmayi , konusmamayi tercih eder ve gecistirir. dun de 2 kere bosver ya yemegi yap yiyelim, takilma bosver dur sunu okuyayim falan dedi 3.de buyuk patlama yasadik.
basaracagim plana sadik kalacagim bu sefer.. ben duzeldikce o rahatlayacak daha iyi olacak aramiz o duzeldikce bende rahatlicam.. kisir dongu...

bak dün bile ilkinde patlamamış, iki kere seni uyarmış üçüncü de patlamış. neden illa o patlayana kadar uğraşıyorsun ki?
hadi bakalım inşallah başarırsın, iyi gelişmelerini bekliyoruz burada.
insallah. beni seviyor ama aramizdaki suskunluk, mesafe, kusluk bizi iyice koparacak gibi geliyor..
saat 8e geliyor daha gelmedi yemek icin bekliyorum, yemedim daha.. belkide yemeyecek bilmem..
evet biliyorum benimle yasayamadigini soyledi, onu biraz rahat birakmak baski yapmamak ona istedigini vermek en iyisi.. bogulmus bir insana hala konusmak pek mantikli degil dimi..

bunlarin cogu ilgimi cekiyor , bide kitap okumak bana cok iyi geliyor kendimi unutuyorum olaylari unutuyorum..

niye bekliyorsun ki onu bekleme ye yemeğini, o geldiğinde senin onu beklediğini görmesin. böylece senin de kırgın olduğunu anlasın. aynı şeyleri söylüyorum sana sürekli biliyorum ama o sözleri yutmaman lazım. sana saygı duyması bundan sonra dikkat etmesi için senin kendini geri çekmen onu beklememen lazım.

bak dün bile ilkinde patlamamış, iki kere seni uyarmış üçüncü de patlamış. neden illa o patlayana kadar uğraşıyorsun ki?
hadi bakalım inşallah başarırsın, iyi gelişmelerini bekliyoruz burada.

niye bekliyorsun ki onu bekleme ye yemeğini, o geldiğinde senin onu beklediğini görmesin. böylece senin de kırgın olduğunu anlasın. aynı şeyleri söylüyorum sana sürekli biliyorum ama o sözleri yutmaman lazım. sana saygı duyması bundan sonra dikkat etmesi için senin kendini geri çekmen onu beklememen lazım.

hataliyim evet usteledim... insallah...

aciktimda aslinda, napayim yemegi tencerede birakayim o kendi alir diyorsun.
evet dogru o konudada haklisin. ok ben yiyim yemegimi o da gelince yer....

Back
X