- 16 Şubat 2012
- 6.635
- 11.191
- 448
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.801
Donduler bi kac yer , esim oyle dedide ben istersem gidicem dedim en son sen kendin bilirsin dedi.
Kendi kendine yapabilirsin ne yapacagini biliyorsun baskalarina yikma toparla kendini diyo.
Birde peace senin ve eşin hakkında kavga etmeniz, Çinde yaşamanız ,ikinizinde çalışıyor olması dışında pek bir şey bilmiyoruz.Bu adam düğün bile yapmamış.Her zaman böylemiydi?.Para harcanacak diye gezmiyor tozmuyor evden şişe işten eve gibi bir durum mu var?Kısacası cimri bir adam mı?
Hem çok bunaldım boşanabiliriz diyor hemde para gidecek diye bence psikoloğa gitmene teşvik etmiyor?
İyi o zaman.İşte dediğim gibi fazla bir bilgimiz yok düğünde yapmadık deyince adam cimrimi acaba dedim.
Peace çok uzun zamandır yazmıyorsun. İyi misin ?
Selam, iyiyimm :)
olaylarin cok ustunde durmamaya takmamaya calisiyorum, basarili oldum diyebilirim. gerekmedikce dirdir yapmiyorum, esimden kaba bi soz bisey duyuncada tavrimi koyuyorum. en azindan eskiye gore yol katettim.
ama iliskimizde asiri bir degisim yok , daha az kavga ediyoruz daha az geriliyoruz, sanirim ikimizinde dolu olan bardaklarinin bosalmasi biraz zaman alacak. hislerim bu yonde yani. ben hemen o ask geri gelir diye dusunuyodum ama arkadaslarinda dedigi gibi tazelenmek biraz surecek gibi.
Peace senin beklentilerin de çok farklı yalnız.
Sen düzelsen de sevgililik günlerine geri dönmeyeceksiniz.
İlişkiler hep aynı devam etmez. Siz artık her gün görüşen evli bir çiftsiniz. Dolayısıyla beklentin her gün dip dibe oturup aşk sözleri fısıldayacağınız günler olmasın. Kavgasız ve huzurlu bir evlilik için değişmeye çalışmalısın.
Peace nasılsın ? 11 gündür yazmamışsın, inşallah iyisindir.
Merhaba,
Iyiyim cok sagol, yine kavgaliyiz dunden beri yazmadim ayni seyler sizleride bunalttim burada..
Bugun online terapi aldim iyi geldi ona devam edicem.. biraz tuzlu ama napalim iyi gelir insallah.
Kadin benim prenses gibi oldugumu ama bu isteklerimin karsilanmasinin mumkun olmadigini bu esin degil baskasida olsa ayni dedi bu yuzden degismen lazim dedi. Cozucez insallah..
Siz nasilsiniz?? Insallah hersey iyidir :)
Terapi almana ve iyi gelmesine çok sevindimmMerhaba,
Iyiyim cok sagol, yine kavgaliyiz dunden beri yazmadim ayni seyler sizleride bunalttim burada..
Bugun online terapi aldim iyi geldi ona devam edicem.. biraz tuzlu ama napalim iyi gelir insallah.
Kadin benim prenses gibi oldugumu ama bu isteklerimin karsilanmasinin mumkun olmadigini bu esin degil baskasida olsa ayni dedi bu yuzden degismen lazim dedi. Cozucez insallah..
Kavga sebebiniz neydi
Terapi almana ve iyi gelmesine çok sevindimm
Umarım çok daha iyi olur herşey
Merhaba,
Bunu 180 sayfadir sana 482 farkli kisi binlerce kez yazdi.Para bayilman lazimmis idrak etmen icin demek :) Esine hak verdim.Bosuna para veriyosun.Farkli bisey diyecegini sanmistik online terapinin bizim 3 ay once yazdigimizi soylemis :)
Pes etme peace ben çok iyi geleceğini düşünüyorumdaha 1 saat gorustum kadinla ilk tespiti buydu . burada herkes ayni seyi soyledide ben cozemedim ondan yardim almak istiyorum. 2. 3. gorusmeden sonra heralde bi asama kaydederiz doktorda beni daha iyi tanimis olur diye dusunuyorum. olmasada denemeye deger ne kaybedicem
Bende terapiye baslicam ama yuz yuzePes etme peace ben çok iyi geleceğini düşünüyorum
Bak M myrabbitmylowe ile aynı modelsiniz
Birbirinize destek olun değişmek konusunda
Peac ile irtibat kurun birbirinize destek olursunuzBende terapiye baslicam ama yuz yuze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?