- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.761
Evet anlamiyolar ama herdaim kendilerinin anlasilmasi lazim.oyle doluyum ki
burayı da aglama duvarına cevirdik ama napalım herkese anlatılmıyor yeri geldi mi dokuluyorsun
bende de ilgi alakada problem yok ama alıngan trip kabul etmeyen surekli pohpohlaman gerekiyor eleştirirsen yandın
konusurken hep dikkatli olucaksın
kadınlıgını tribi unutup herdaim mantıklı konusacaksın
anca boyle olursan iyi oluyor
ama ben de bi kadınım duygularım gerceklesmeyen beklentilerim var
ama anlayan yok...
cok karamsarım bugun
peaceful16 naptın geri dönüş yapan oldumu mail attıklarından ?
177 sayfadan sonra bende pes ediyorum o zamangitmeyecek vazgecti eşi onay vermedi
Evet esi gerek yok demis.kendi iradene kendin sahip cik demis.peaceful16 naptın geri dönüş yapan oldumu mail attıklarından ?
peaceful16 naptın geri dönüş yapan oldumu mail attıklarından ?
İyide peace kaç ay oldu hiç ilerlemedin diyemem en başına göre bir nebze düzeldin ama yardım almadan kalan adımları atamayacaksın biz ne söylesek en fazla bir gün sürüyorDonduler bi kac yer , esim oyle dedide ben istersem gidicem dedim en son sen kendin bilirsin dedi.
Kendi kendine yapabilirsin ne yapacagini biliyorsun baskalarina yikma toparla kendini diyo.
Donduler bi kac yer , esim oyle dedide ben istersem gidicem dedim en son sen kendin bilirsin dedi.
Kendi kendine yapabilirsin ne yapacagini biliyorsun baskalarina yikma toparla kendini diyo.
Ne konuşacaktınız peki, önemli bir durum mu vardı? eşinle almanız gereken bir karar mı var? mutlaka anlatman gereken bir derdin mi var?
peace yine aynısını yapıyorsun. bu adam senin tapulu malın artık, gitmeyecek bir yere. bugün hiç konuşmaz dizi izlersiniz yarın gece konuşmaktan uyku tutmaz, öbür gece ayrı takılırsınız. hepsi olabilir zira siz EVLİSİNİZ. aynı evdesiniz, kaçmıyor bir yere, eşinle yapmak istediğin herşeyi yapmaya yetecek kadar ömür versin Rabbim size, hayat uzun, bugün dizi izlemek istediyse izleyin, yarın bir konu olur konuşun. neden aynı gün içinde hepsini yapmak zorundasın?
Bu konunun sonu yok.
Ikisi de psikolojik problemli insanlar.
Bunca sayfadan dil dokmeden sonra konu sahibinin gidip dizi izleme ya konusalim demesi olayin ne boyutta oldugunu gosteriyor. Biz yorulduk onlar yorulmadi. Buradan sonra okumayi birakiyorum. Sacmaliklar silsilesi.
Bu bayana saygili konusucaniza esinizede boyle davransana.Verdigim rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin durum bu.
İyide peace kaç ay oldu hiç ilerlemedin diyemem en başına göre bir nebze düzeldin ama yardım almadan kalan adımları atamayacaksın biz ne söylesek en fazla bir gün sürüyor
Sen bilirsin dediyse vazgeçme sanada iyi gelir
Gitmelisin ve düzeldikce sen esin de görecek ki bu durum tamamen senin elinde degilmis ve yardımla kendine gelmissin. Bu onda bir umut dogurur. Kendi kendine düzelsen "bak bak istese yapabiliyomus demekki, bile isteye yapmis her seyi" diye düşünecek. Sen git tedavini ol ve düzel. Bu sefer her sey daha güzel olur
peace bana da durup durup hadi konuşalım demen garip geliyor. ne bileyim ben konuşmaya hadi konuşalım diye başlamam ki. konuşacak bi şey varsa direkt kendim başlarım, ona soracağım bi şey varsa direkt sorarım. bana hadi konuş dendiğinde inan strese giriyorum. dizi açtığınıza göre demek ki konuşacağınız bi şey yok, varsa direkt konuş yoksa adamı "açma dur konuş "diyerek sıkboğaz etme
Her evde olur zaman zaman tartisma.hersey dort dortluk ilerlemiyor malesef.buraya yazdigi icin ve soylenleri umursamadigi icin oluyor.yoksa kim yapmiyoki kocasina boyle .yapmayan da vardir eminim ama cok azdir.
Sen beni sevmiyosun sen bana deget vermiyon vsvs demedik mi hic zamanin da.zamanla bitiyor artik hepsi hersey rutine giriyor.peace biraz sabirsiz ve panik.gecer gecer de hepsi nasil sonuclanir bilinmez adamin biraz yapici olmasi lazim artik karsilik vermeli yada peace pes etmeli.
Ankarinin en iyi taninmis bi psikologu var.onun ki 200 idi esinle beraber gidersen 250Haklisin, arastiriyorum bilemedim kime gitsem. Bi arkadasimin tanidigi var ondan haber bekliyorum diger yazdiklarim hep 400-500 tl seansi yuksek geldi 1 saat kameradan terapi icin.. normalde ne kadarki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?