Yine kavga ettik :(

Evet anlamiyolar ama herdaim kendilerinin anlasilmasi lazim.

Amannn bosver yaaa ac bi ankara hava oyna

Bu konunun sonu yok.
Ikisi de psikolojik problemli insanlar.
Bunca sayfadan dil dokmeden sonra konu sahibinin gidip dizi izleme ya konusalim demesi olayin ne boyutta oldugunu gosteriyor. Biz yorulduk onlar yorulmadi. Buradan sonra okumayi birakiyorum. Sacmaliklar silsilesi.

Donduler bi kac yer , esim oyle dedide ben istersem gidicem dedim en son sen kendin bilirsin dedi.
Kendi kendine yapabilirsin ne yapacagini biliyorsun baskalarina yikma toparla kendini diyo.
İyide peace kaç ay oldu hiç ilerlemedin diyemem en başına göre bir nebze düzeldin ama yardım almadan kalan adımları atamayacaksın biz ne söylesek en fazla bir gün sürüyor
Sen bilirsin dediyse vazgeçme sanada iyi gelir

Donduler bi kac yer , esim oyle dedide ben istersem gidicem dedim en son sen kendin bilirsin dedi.
Kendi kendine yapabilirsin ne yapacagini biliyorsun baskalarina yikma toparla kendini diyo.

Gitmelisin ve düzeldikce sen esin de görecek ki bu durum tamamen senin elinde degilmis ve yardımla kendine gelmissin. Bu onda bir umut dogurur. Kendi kendine düzelsen "bak bak istese yapabiliyomus demekki, bile isteye yapmis her seyi" diye düşünecek. Sen git tedavini ol ve düzel. Bu sefer her sey daha güzel olur

hayir o anda normal havadan sudan konusuyoduk. Ozlemisim kac gundur konusmuyoduk kavga dovusten ama iste gicik etmis oldum bisey olmadi anlik biseydi sonra izlemeye devam ettik zaten.
Bir gun konusmadik diye bisey olmaz evliyiz evet dogru bu kadar panik olmama gerek yok

Verdigim rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin durum bu.

Destek olsa iyi olcakti , almak istiyorum bende.
Bi kac kisiyle gorustum fiyatlar 400-500 tl seans basina normal mi bu peki? Bilen varsa yazabilirmi lutfen..

Haklisin, arastiriyorum bilemedim kime gitsem. Bi arkadasimin tanidigi var ondan haber bekliyorum diger yazdiklarim hep 400-500 tl seansi yuksek geldi 1 saat kameradan terapi icin.. normalde ne kadarki?

Dogru , diziyi acmasin diye soyledim sohbet ederiz diye ama o anda bisey demedim.
Zorlamis oldum sadece oda gicik oldu

Ben biraz abarti yapiyorum bunu galiba. Bana destek ol degismem icin vs dedigim zamanda hep oluyorum zaten sen bana olabiliyomusun ama ondan vazgectim kendi kendine yetebilsen baska bisey istemiyorum diyo.
YAni kendi kendime cozmemi bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…