- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.781
hayir o anda normal havadan sudan konusuyoduk. Ozlemisim kac gundur konusmuyoduk kavga dovusten ama iste gicik etmis oldum bisey olmadi anlik biseydi sonra izlemeye devam ettik zaten.
Bir gun konusmadik diye bisey olmaz evliyiz evet dogru bu kadar panik olmama gerek yok
Ankarinin en iyi taninmis bi psikologu var.onun ki 200 idi esinle beraber gidersen 250
günaydın...iyi dun bişey olmamış
hep aynı şeyi diyosun. "panik olmama gerek yok, eşime alan tanımalıyım, sakin davranmalıyım, üstüne düşmemeliyim." bir gün olmasa ertesiğ gün bi yerden patlak veriyor.
gerçekten sakin olmalısısın artık, sorun yokken sorun yaratıyosun.
biliyoruminsallah bundan sonra..
bence cok yiprandik biktik biraz ozlememiz lazim birbirimizi. benimde icimde ofke var sinir var, onun sozlerine herseye, ofkeliyim. ne kadar hatali olsamda onun beni silecek olmasina ofkeliyim ondanda sorun cikariyorum. ozlemek icinde biraz uzak kalmak gerekiyo
Fazla canım bu fiyatDestek olsa iyi olcakti , almak istiyorum bende.
Bi kac kisiyle gorustum fiyatlar 400-500 tl seans basina normal mi bu peki? Bilen varsa yazabilirmi lutfen..
BEN SENİN YERİNDE OLSAM NE OLURSA OLSUN KAÇ PARA OLURSA OLSUN O DESTEĞİ ALIRDIM.biliyoruminsallah bundan sonra..
bence cok yiprandik biktik biraz ozlememiz lazim birbirimizi. benimde icimde ofke var sinir var, onun sozlerine herseye, ofkeliyim. ne kadar hatali olsamda onun beni silecek olmasina ofkeliyim ondanda sorun cikariyorum. ozlemek icinde biraz uzak kalmak gerekiyo
Insallah. ben de merak etmeye basladim.Peace? Uzun süre sessiz kalması hiçbir zaman iyi olmadı. İnşallah yine bir şeyler olmamıştır
konu temmuzda açılmış gerçekten burası bedava psikolog:) bence seans başına 400 500 çok ya bi seferde bitecek de değil. bence sen napman gerektiğini biliyosun aslında sadece yeni uğraşlar bulman lazım kendine çince kursuna fln gitsene
Amaaaan peace. Kaynanan, kıskanç eltilerin, gorumcen ve onlara düşkün bir adet kocan olsaydı dizini de köfteni de işini de fabrikanı da telefonunu da al git derdin. Valla kendinize dert arıyorsunuz. Kocanız da az fena değil. Su gibi üste çıkıyor. Siz de sürekli " hadi konuşalım" demeyin, inanılmaz itici. Barışmak istiyor zaten hemen. Biraz küs kalsana.
cok pahali ve bencede 5-10 seans gitmeden bi anlami olmaz. napmam gerektigini biliyorum yaparsamda hic sorun kalmicak :)
gidicem yapicam biseyler. bu ara ek is yapmayi dusunuyorum, burada cok eksikler var. ne yapabilirim diye dusunuyorum. hem para kazanmis olurum, denerim en azindan, hemde ilerisi icin yatirim olur bebek falan olunca isi birakmam gerekebilir o zaman evden idare edebilecegim bir isim olur diye dusunuyorum..
yani sen 4000 liralık bir uğraş bulsan kendine zaten psikolojin düzelir, hem de maddi sorunumuz var diyosun eşinin istememesi çok normal bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?