Yine kavga ettik :(

hep aynı şeyi diyosun. "panik olmama gerek yok, eşime alan tanımalıyım, sakin davranmalıyım, üstüne düşmemeliyim." bir gün olmasa ertesiğ gün bi yerden patlak veriyor.
gerçekten sakin olmalısısın artık, sorun yokken sorun yaratıyosun.

biliyorum insallah bundan sonra..
bence cok yiprandik biktik biraz ozlememiz lazim birbirimizi. benimde icimde ofke var sinir var, onun sozlerine herseye, ofkeliyim. ne kadar hatali olsamda onun beni silecek olmasina ofkeliyim ondanda sorun cikariyorum. ozlemek icinde biraz uzak kalmak gerekiyo

konu temmuzda açılmış gerçekten burası bedava psikolog:) bence seans başına 400 500 çok ya bi seferde bitecek de değil. bence sen napman gerektiğini biliyosun aslında sadece yeni uğraşlar bulman lazım kendine çince kursuna fln gitsene

bu sene tatillerinizi ayrı yapsanız olmaz mı?
mesela sen daha önce gitsen türkiye'ye. öyle bi imkanınız yok mu?

Amaaaan peace. Kaynanan, kıskanç eltilerin, gorumcen ve onlara düşkün bir adet kocan olsaydı dizini de köfteni de işini de fabrikanı da telefonunu da al git derdin. Valla kendinize dert arıyorsunuz. Kocanız da az fena değil. Su gibi üste çıkıyor. Siz de sürekli " hadi konuşalım" demeyin, inanılmaz itici. Barışmak istiyor zaten hemen. Biraz küs kalsana.

Destek olsa iyi olcakti , almak istiyorum bende.
Bi kac kisiyle gorustum fiyatlar 400-500 tl seans basina normal mi bu peki? Bilen varsa yazabilirmi lutfen..
Fazla canım bu fiyat
Biraz daha araştır

BEN SENİN YERİNDE OLSAM NE OLURSA OLSUN KAÇ PARA OLURSA OLSUN O DESTEĞİ ALIRDIM.
HERŞEYDEN EŞİNİN HABERİ OLMASINA GEREK YOK...

merhaba,

iyiyim iyiyim cok sagolun. aynen biraz kafa dinlemek uzak kalmak istedim. kavga etmedik bi daha tartismadikta. iyiyiz normaliz suanda. Daha iyi oluruz insallah.
isim cok yogun bu ara , o da oyle. eve gidincede hafif biseyler yiyip tv basina geciyoruz boyle geciyor.
haftasonu bir gun yemege cikacagiz. oyle yani simdilik normaliz.
ben cok hayattan bezdim ama. genel olarak asiri yoruldum. kavga cikacak bile olsa etmem , oyle bi enerjim kalmadi. bi sure kendimizi dinleyelim uzak kalalim kendimize gelelim.. dun aksamda bi arkadasimla bulustum yemege gittim iyi geldi.

cok pahali ve bencede 5-10 seans gitmeden bi anlami olmaz. napmam gerektigini biliyorum yaparsamda hic sorun kalmicak :)
gidicem yapicam biseyler. bu ara ek is yapmayi dusunuyorum, burada cok eksikler var. ne yapabilirim diye dusunuyorum. hem para kazanmis olurum, denerim en azindan, hemde ilerisi icin yatirim olur bebek falan olunca isi birakmam gerekebilir o zaman evden idare edebilecegim bir isim olur diye dusunuyorum..

haklisin hic biri yok , yoktan dert yaratiyoruz. o hemen cikar zeytinyagi gibi, cok sebebi var cunku.
evet biraz mesafe iyi gelecek bize benimde halim kalmadi kavgaya falan

yani sen 4000 liralık bir uğraş bulsan kendine zaten psikolojin düzelir, hem de maddi sorunumuz var diyosun eşinin istememesi çok normal bu durumda

yani sen 4000 liralık bir uğraş bulsan kendine zaten psikolojin düzelir, hem de maddi sorunumuz var diyosun eşinin istememesi çok normal bu durumda

ucreti sormadi bile soylemedimde tahmin ediyodur o konudan bahsetmedi hic, yarar gormeyecegimi dusunuyor bide kendi kendine hallet bi sorun yok diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…