selammm
aramiz iyi , dun azcik takistik ben tatile gitmek istiyorum onun hayalini kuruyodum ne zaman gitcez ya vs vs borcumuz ne zaman bitecek bu tip konusmalar, o da iste biseyden de memnun olsan, cok doyumsuzsun hep daha fazlasini istiyosun falan dedi bunaldi boyle bi depresif oldu ama uzamadi gecti
surat yapmadim pek , az yaptim yani

esimde biraz gicik davrandi arada napim, deniyorum elimden geldigi kadariyla...
2 ay seyahati olmayacak, evdeyiz, biseyler yapmak istiyorum esim evde durmayi seviyo, cok evcimen, evde yemek yiyelim film izleyelim oyle kahve cay keyif yapalim istiyo. disarda yemek sevmiyo Cin'deyiz , zorlamamla 2 haftada 1 falan gidiyoruz yemege. simdi program bisey yapmak istiyorum ama onuda cok daraltmak istemiyorum, nasi yapabilirim? haftasonu burada disneyland gibi biyer var ama daha yetiskinler icin olani, icinde hayvanat bahcesi trenler falan bisuru sey var ona gidicez taa ne zamandir konustugumuz bisey sonunda yapcaz

haftaici de mesela ben 6 gibi evdeyim o 7.30 gibi, yemek yiyoruz ben mutfagi falan topluyorum geliyorum yanina ya telefonuyla mesgul ya birlikte tv izleyelim diyo oyle yani cok miskin

napayim bu durumda nasi disari cikarabilirim, veya evde yapilacak baska bisi var mi . ben bunaldikca esime sariyorum..