yine kavga yine kavga biktimm off :(

canım seni biraz 2 yıl önceki halime benzettim. ben de senin gibiydim. o zamanki 1,5 sene çıktığım erkek arkadaşımı o kadar çok seviyodum ki her dediğine üzülüyodum, her dediğinden bi anlam çıkarıyodum. aşırı değer vermiştim ona çünkü. bu yüzden de en küçük şeylerden kavga etmeye başladık. en sonunda bıktırdık birbirimizi. sonra bigün nooldu... saçmasapan bişeyden dolayı ona "tmm artık ayrılalım." dedim. bekliyodum ki daha önce olduğu gibi bana yalvaracak... ama nooldu? itiraz bile etmedi, ayrıldık. ben sonra dayanamayıp aradım ama arama beni, artık ayrıldık dedi. aylarca ağladım. ama bişey değişmedi. sana tavsiyem barışsanız bile fazla üstüne düşme sevgilinin. her tartışmada "ayrılalım" demekten vazgeç. kavga, tartışma çıkarmaktan vazgeç. herşeyi bir kenara bırak, kendi sinirlerine zarar veriyosun, sana da yazık yani.

Ah canim kendimi gordul yaziyi okurken.. Bende yurtdisindayim sevgilim tr de, ve uzaklik bi iliskiyi cok yipratio iletisim sorunu cok oluo ve dedigin gbi guveniosun tamam ama cok uzak oldugu icin brz dha fazla takiosun herseye.. Sonra derken birgun bakmissin okdr yipratmissiniz ki birbirinizi elinizde ne sevgi kalmis nede saygi... Bu durumda ayriliktan baska care yok..

Bende yeni ayrildim 3 senelik sevgilimden ve ayni sebebplerden dolayi.. Seviyorum, aci cekiyorum ama bitmek zorundaysa bitmeli..

üzülme canim demekki hayirlisi böylesiymis..
ben kendime geldim rabbim sanki onu bi anda aklimdan aldi..
hep bana yaptigi son seyler aklimda..
ona fazla deger vermisim.. baslarda hak ediodu
ama beni cok kirdi geri dönmeyede niyetim yok
aci cekiyorum tabikide..
cünkü biliyorum uzaklikti tek sorun
tartismalar dügüm oluyordu cözülemez hale geliyordu
bizim iliskimiz bitmeye mahkumdu ve bitti
desteginiz iicn sag olun kizlarr

neden benle ilgilen diye ısrar ediyorsunuzkii?? adamı çıldırtmışssıız ve şimdide üzülüyorsunuz.. hiç kendinizi sorgulayıp bu huyunuzu törpiledinizmi??

tek suc onda deilki zaten.. ama ne olursa olsun okadar agir konusmamaliydi
haftalarca benimle ilgilenmedi biz birtek o isten eve geldigi zaman konusabiliyorduk
ne mesajlasabiliyorduk yurt disindayim fatura yüzünden biraz borca girmisti
mesajlasmayi kesmistik bu nekadar zor bi dönemdi biliomusun
ne olursa olsun ben ona ilk basta sIkIntimi anlatmak istedim o telefonu kenara koydu
yapmamaliydi iste yapmamaliydi

OKURKEN AGLAYACAKTIM YEMIN EDERIM KENDIMI BI AN SENIN YERINE KOYDUM :çok üzgünüm:ALLAH SABIR VERSIN eyvahedigeldismileCANIM BENIM AMA HERSEYIN HAYIRLISI UMARIM MUTLU OLURSUN HER DAİMopuyorumnanaktan

hayir aramadi canim o genellikle üzerinden bir hafta gectikten sonra ariyor
ama cevap vermicem artik istemiyorum onu..
insan cildirsa bile böyle seyler söylemez ben onu ne aldattim nede yalan söyledim
nede baska bir kötülügüm dokundu..
o ise git baska birisini bul dedi ilk defa
simdi cok daha iyiyim o günden beri aglamadim bile :)
bukadar kolay olucagini söyleselerdi asla inanmazdim
ama o laflari soguttu beni ondan
ilgin icin tsk ederim öpüyorm Şeniz

ınşallah kararın kalıcı olur...
Demek ki o insan sana daha neler yaptı ki seni bu kadar soğuttu da bir kalemde silebildin onu...
klava:
Kendini SAKIN ona muhtaç hissetme...
Hakkında hayırlısı olsun canım :1hug:
Yaz olur mu arada gelişmeleri?

cok tsk ederim kizlar
yok yok ben kimseye helede ona hic muhtac deilim
biz birbirimizi fazlasiyla yiprattik bukadar yeter..
hepinizi cok seviyorum kizlar iyiki varsiniz Şeniz

cok tsk ederim kizlar
yok yok ben kimseye helede ona hic muhtac deilim
biz birbirimizi fazlasiyla yiprattik bukadar yeter..
hepinizi cok seviyorum kizlar iyiki varsiniz Şeniz

Merveciimm napıyosun canımm??
daha iyi oldun mu? bi gelişme yok sanırım fisfisfis
Ama sen daha iyisin dimi? opuyorumnanaktan

bitanem bu ilişki bitmiş bile çoktan zaten.şimdiden böyle olan adam ilerde sizi insan yerine bile koymaz.üzülme.zaman her şeyin ilacıdır.tabi şu da var uzaktan uzağa ilişki yürümüyor.aynı ülke ve şehirde olsanız emin ol böyle omazdı.erkekler kızlar gibi vefakar bağlı duygusal değilller.

muzur kedim daha iyiyim bugün
üstelik icimde öfkede yok
sadece rahat his ediyorum kendimi
harap etmeden yasamak ne güzelmis kizlar
eminim bana daha saygili olan bi insan cikar karsima rabbim
herkesin gönlüne göre versin ins.
insan 2 sene birlikte oldugu bi insani anca taniyabilio :bbo:

Çok sevindim mervecim:)
Boşver hiç bişy için değmez biliyosun..
Ben sana demiştim biraz ayrı kalmanız lazım diye..
bak görüyomusun sana ne kadarda iyi gelmiş..
Bazen gerçekten insan kafasını dinlemek istiyo yerimseniben
İnşallah canım.. hepimiz için hayırlısı olsun..
Malesef ne acı ama bazen öyle olabiliyo

canım belki de sürekli senin ondan ilgi bekliyor olmandan sıkılmıştır. yanlış anlama sen yanlış bişey yapıyorsun demiyorum aynı durum eminim hepimizde vardır. biz sürekli ilgi bekliyoruz onlar da sıkılıyor bizimle uğraşmaktan böle bi sorundur belki de düzelir zamanla. sen canını sıkma tatlım zamana bırak herşeyi en yakın zamanda düzelir inşallaholumunekankayizsmile

ne dizikolikmiş yuh yani.saçma bir diziyi sana tercih eden adamla zaten işin olmaz boşver üzülme.demekki böylesi daha hayırlıymış

seni tekrar arayıp basrısmak isteyeceginden emin ol ama bunu bekleyerekde yasama tabi..seni cok iyi anlayabiliyorum boyle tartısmalı zamanlrda ben susarım direk kapatırım telefonu..umarım hersey daha iyi olur

canım en azından daha ileri gitmeden baştan görmüşsün yüzünü.. evli olsa idin daha çok acı çekerdin...

allah karşına sana layık kişiler çıkarsın inşallah canım :))

cok sevindim adina allah gönlüne göre versin canim insallah seni seven sayan biri cikar karsina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…