- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Değilse ne diye sorguluyor ?Elimde çalışıyor ama parasnn nereye grttiği belli değil
Bende farkındayım aslındaAynen tam isabet. Konu sahibini uzmek istemem ama bosa kurek cekiyor.
Evet değil aslında bende normalde evde bırakırım ama son olsydan sonra bu parayı kötü günler için birktrdiö hele eşimn yaptklarndan sonraDurum farklı geldi. Çünkü evde para varsa bunun yerini eşim de bilir. Hadi bilmemesi normal diyelim ama eğer ben lazım değilse o kadar parayı yanımda taşımam ,banka hesabimda tutarım. Yanımda kalmışsa da işim çıkmıştır da yatiramamisimdir. Yani kesinlikle biriktiriyorum diyip de çantamda biriktirmem hiç güvenli değil.
Soruyorum borçlara gidiyor birşey kalmıyo diyor tamam bırçları bende bilmek istiyorum diyotum söylemiyor ne tiyapıcaksın diyor valla sinirden kıpkırmızı lldumDeğilse ne diye sorguluyor ?
sİZDE parayı ne yaptın diye sorun maaşını nereye harcadın ?
Sormak en tabi hakkınız,bilmeden zaten vermezdim ben !İlişkide o bu yok ama böyle bir ilişki sorgulanmayı haketmiş...
Soruyorum borçlara gidiyor birşey kalmıyo diyor tamam bırçları bende bilmek istiyorum diyotum söylemiyor ne tiyapıcaksın diyor valla sinirden kıpkırmızı lldum
Çünkü son kavga ettiğimizde ben evden ayrılmıştım ve beni beni arayıp defiki parayı neden yanına aldın ben ok oldum demek ki nerde sakladığımı biliyomuş çünkü ona söylememiştim bu birikimiEşiniz madem emeğinizi sömürüyor ve şans oyunu oynuyor, neden haberdar birikmis paranizdan?
Para yanınızda taşımayın.
Bankaya yatırın.
Yok sadece bir kısmını biliyorum benm tahminim arkadaşlarını yediriyoBorclari da mi bilmiyorsunuz?
Ne mi yapacaksın bende çetele tutacam hesap yapacamSoruyorum borçlara gidiyor birşey kalmıyo diyor tamam bırçları bende bilmek istiyorum diyotum söylemiyor ne tiyapıcaksın diyor valla sinirden kıpkırmızı lldum
Sadece bildiğm krediler var e bunları ödese yine kendine para kalıyor o nereye gidiyo bilmiyorumNe mi yapacaksın bende çetele tutacam hesap yapacam
Keyif için sormuyorum herhalde diceksiniz .
Ne borç olduğunu ve kaç yıl süreceğini siz nasıl bilmiyorsunuz ?
Çünkü son kavga ettiğimizde ben evden ayrılmıştım ve beni beni arayıp defiki parayı neden yanına aldın ben ok oldum demek ki nerde sakladığımı biliyomuş çünkü ona söylememiştim bu birikimi
Size tavsiyem emin olmadığınız güvenmediğiniz hiçbirşey çin alın teri ile kazandığınız parayı çarçur etmeyin,ettirmeyin.Bunlardan yola çıkarak hesap yaptım bu ödemelerle bile sana para kalması lazım hayatım nasıl bitiyor paran anlamıyorum diye bir soru sorun bakalım.Sadece bildiğm krediler var e bunları ödese yine kendine para kalıyor o nereye gidiyo bilmiyorum
Evet rezillikten öteBöyle şeyleri saklamayı doğru bulmuyorum.
Bu raddeye gelen insanlar evli kalmamalı.
Hele siz evi terk etmişken, 3 bin liranin pesine dusmesi
Tani ki hayır ben ona sadece son bi şans vermiştimÇalışıyorsun para bile biriktirebiliyorsun bu adamı meden çekiyorsum çok merak ediyorum bi çocuk yapıp bu adama mahkum mu olmak istiyorsun
Zaten bu paradan habeeri olmuş söylememiştim ama öğrenmiş inanamıyorumEşinizin parayı nereye harcadığı belli değilken, evde para var mı lafına karşılık bende var demeniz de saçma.
Niye evet var diyorsunuz ki, yok dersiniz olur biterdi.
Parayı bankaya yatırırsanız en azından çok azda olsa faiz gelir üstüne.
Siz de rahat edersiniz yanınızda taşımayarak.
Zaten bu paradan habeeri olmuş söylememiştim ama öğrenmiş inanamıyorum
Banada evde mindiye sordu bende yanımda dedim
Artık öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?