- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Öyle kalmış çantamda ne bileyim haklısınızsahi o kadar parayı neden ve nasıl yanınızda taşıyorsunuz ?
birikim yapmayın demiyorum ama o kadar uğraşıp biriktiriyorsunuz madem ya çalınsa ya düşse ?
Bende anlamadımParayı yanınızda taşayın bankaya hesabınıza yatırın kocanızın bu çıkışınıda anlamadım
Evet çünkü şans oyunu oynuyor ve biri para istese arkdşlarndan veriyor parann nereye gitti belli değilHer evlilik farkli o yuzden bir sey de diyemiyorum ama bir para lazimsa oturulur konusulur para var mi denmez. Ayrica para ortak bir yerde durur evlilikte ayri gayri olmaz. Ikinizde de karsilikli guven yok sanki.
mADEM birikim yapamyı düşünüyorsunuz bankaya katın derim.Okdar emeğiniz risk almaya gerek yok.Merhaba herkese
Direk konuya geçeyim
Sabah işe geldim bi kaç saat sonra eşim mesaj attı evde hiç para var mı diye
Bende var ama evde değil yanmda dedim 3 bin gibi bişey.. acim lazım olduysa vereyim dedim
Bu başladı saydırmaya
İnsan niye o kadar parsyı yanında tutar senin niyetin belli, aklı başında kim yanında gezdirir
Sende bişey istemiyorum vs bir sürü laf saydı
Bende dedim ki ben iş yerinde bütün gün ayaktayım milletin derdini çekiyorum üç beş kuruş para biriktiremycekmiyim ben bunu istediğim yere koyarım isinsan gibi lazımsa vereyim dedim
Ama tabi karşımda insan yok ki unutmuşum...
Ben onun parayı ne yaptığını bile doğru düzgün bilmem anlattığı kadar..
Ama bu defa kendimi ezdirmeye niyetim yok çünkü çekemiyorum artık
Hala sömürme derdinde belli kiBir sürü konunuz var burada, boşanın demek doğru değil ama boşuna kürek çekiyorsunuz gibi geliyor.
Adam daha önce de sizi maddi anlamda sömürmüstü zaten, ilk değil sonda olmayacak. Paranın nereye gideceğini bilmemeniz de enteresan.
Elimde çalışıyor ama parasnn nereye grttiği belli değilmADEM birikim yapamyı düşünüyorsunuz bankaya katın derim.Okdar emeğiniz risk almaya gerek yok.
Eşiniz çalışmıyormu ?
Evet çünkü şans oyunu oynuyor ve biri para istese arkdşlarndan veriyor parann nereye gitti belli değil
Çalışıyor masşıda benmkinden fazlaEsın calısmıyor mu?
Bir sürü konunuz var burada, boşanın demek doğru değil ama boşuna kürek çekiyorsunuz gibi geliyor.
Adam daha önce de sizi maddi anlamda sömürmüstü zaten, ilk değil sonda olmayacak. Paranın nereye gideceğini bilmemeniz de enteresan.
Yani ben artık eşimin ar damarın. Yırtıldığını düşünyrumBen sizin daha onceki konularinizi da hatirladim ve parayi yaninizda tasimaniza hak verdim.
Durum farklı geldi. Çünkü evde para varsa bunun yerini eşim de bilir. Hadi bilmemesi normal diyelim ama eğer ben lazım değilse o kadar parayı yanımda taşımam ,banka hesabimda tutarım. Yanımda kalmışsa da işim çıkmıştır da yatiramamisimdir. Yani kesinlikle biriktiriyorum diyip de çantamda biriktirmem hiç güvenli değil.Merhaba herkese
Direk konuya geçeyim
Sabah işe geldim bi kaç saat sonra eşim mesaj attı evde hiç para var mı diye
Bende var ama evde değil yanmda dedim 3 bin gibi bişey.. acim lazım olduysa vereyim dedim
Bu başladı saydırmaya
İnsan niye o kadar parsyı yanında tutar senin niyetin belli, aklı başında kim yanında gezdirir
Sende bişey istemiyorum vs bir sürü laf saydı
Bende dedim ki ben iş yerinde bütün gün ayaktayım milletin derdini çekiyorum üç beş kuruş para biriktiremycekmiyim ben bunu istediğim yere koyarım isinsan gibi lazımsa vereyim dedim
Ama tabi karşımda insan yok ki unutmuşum...
Ben onun parayı ne yaptığını bile doğru düzgün bilmem anlattığı kadar..
Ama bu defa kendimi ezdirmeye niyetim yok çünkü çekemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?