Ay öyle demeyin lütfen ,,istenmedigini bildiğin ve huzurun kscsin diye herşeyi yapan insanlar olunca gerçekten 2 saat bile yıl gibi geliyor .Benim kv de böyleydi inanın ilk sebep açık olmam ,baskın bı tip olmam (,oğlunu parmagimda oynstiyomusum) ,kendi memleketlerinden olmamam. Bu insan her seyimde bir sorun çıkardı dogumum lihusaligim dahil .En son eşim artık patladi da sustu .Ondan önce bize gelecekleri zaman yada biz izne gideceğimiz zaman 1 hafta önceden ruhum daralirdi ne olacak acaba yine diye ...Ve inanın gecmiyo
hepimiz bir şeyler yaşıyoruz.
zaten baş edebildiğimiz ölçüde güçlüyüz.
kimse 2 gün eşinin ailesini ağırladı diye ölmez.
bu kadar fenalık geçirecek bir durum yok. geldiklerinde misafirinizi ağırlarsınız, tahammülünüz yoksa az vakit geçirir odanıza çekilirsiniz.
namusuna laf etmiştir, üstüne yürümüştür, iftira atmıştır, ailenizi kovmuştur vs böyle şeylerde ben olsam hiç görüşmem. evime geldiklerinde evden giderim.
ama bohçaya az masraf etti, eşyamı almadı, beni istemedi, gelinliğime karıştı, çocuğuma bilmem ne yaptı gibi idare edilebilecek sebeplerde mesafe koyar idare ederim.
kendimi ezdirmem, saygısızlık yapmam.
duymazdan gelirim. gerektiği yerde cevap veririm. köşe kapmaca oynamam. çok netim.
eskiden olan şeyleri düşünüp kurmam. yüzyüze bakacağım insanlara şans veririm.
dün kötü davrandı belki bugün vazgeçmiştir.
beni istemedi, belki sonradan sever?
tabiki herkes aynı olmaz. yada doğrusu budur demiyorum. ama kendi aileleriniz ile hiç mi sorun yaşamıyorsunuz?
aynı evin içinde büyüdüğün kardeşinle kavga ediyorsun, tamamen yabancı bir aile ile sorun olması normal değil mi?
he keşke büyüklük yapsalar, bunları onlar düşünse, gonulleri geniş olsa, e olur inşallah diyorum
buyuk şeyler yaşamadıkça boşverin. boşvermek size huzur verir.