• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Bu durum yükleme yapılan ilk 24 yada 48 saat için geçerli diye biliyorum. Ayrı bir oda da tutabilirsiniz. Gelmeyin denmez. Yoğurdu bol tüketin.
Hamile değilseniz konu başında ki açıklamanız ne alaka. Bebişiniz daha portakalda vitamin olarak bekliyor.
2 ay olmus atom tedavisi alali kayinpederi bir tesiri vs kalmaz ki zaten.

Çok çektirmişler geline ama...eden buluyor geline muhtaç oldular malesef.
Muhtaç olduklarını sanmıyorum. İki günlüğüne oğullarının evine gidiyorlarmış altı üstü. Allah böylesine muhtaç etmesin.
Ayrıca bir suçlu arayacaksa eşine baksın önce.

Hayır kendi annem gelse öyle davranmam çünkü onların bana yaptıklarını yapmadılar
O zaman da esiniz ailenizi istemese ne olacak siz onun ailesini istemezseniz oda sizin ailenizin gelmesini istemez.

Muhtaç olduklarını sanmıyorum. İki günlüğüne oğullarının evine gidiyorlarmış altı üstü. Allah böylesine muhtaç etmesin.
Ayrıca bir suçlu arayacaksa eşine baksın önce.
Evet yine eşiyle arasını bozmaya geliyordur diye kadın korkmuş neler yaşadıysa

Bence konu sahibi hakli arkadaslar hicmi etrafinizda Radyasyon alan kanser hastasi yok.
Yoksada ögrenin tepki vermeden.

Bu tedaviyi gören insan o isinlar vücudunda oldugu sürece insanlarla mesafeli olmasi gerekiyor. Saglikli insanlardan dahi uzak olmasi gerekir. Esiyle bile ayni odada kalmamaya özen gösterip ayri yatmasi gerekir.
Bu birkac günlük bir sürec.
Hastalik kolay dgl elbet ve ayni sekilde baskalarinin hastalanmasina sebebiyet vermemek gerek, doktor bunu dedigi halde buna uymayan cok büyük haksizlik yapiyordur.

2 ay olmus atom tedavisi alali kayinpederi bir tesiri vs kalmaz ki zaten.
Eevet sonradan farkettim, yazımda düzenleme yaptım sonrasında. Yazık derim sadece. Canın ciğerin olmayınca böyle düşünülüyormuş sanırım.

Bence konu sahibi hakli arkadaslar hicmi etrafinizda Radyasyon alan kanser hastasi yok.
Yoksada ögrenin tepki vermeden.

Bu tedaviyi gören insan o isinlar vücudunda oldugu sürece insanlarla mesafeli olmasi gerekiyor. Saglikli insanlardan dahi uzak olmasi gerekir. Esiyle bile ayni odada kalmamaya özen gösterip ayri yatmasi gerekir.
Bu birkac günlük bir sürec.
Hastalik kolay dgl elbet ve ayni sekilde baskalarinin hastalanmasina sebebiyet vermemek gerek, doktor bunu dedigi halde buna uymayan cok büyük haksizlik yapiyordur.
2 ay olmus canim alali artık bir etkisi olmaz ki cevresinde ki insanlara.

Bende yeni konu gibi daldim 😂

Konu zaten yeni.
Yeni olmayan adamcağızın aldığı atom tedavisi. Atomu alalı 2 ay olmuş. Ama konu sahibi istememe olayına kılıf uydurmak için illede atom aldı, doğurmayı düşündüğüm bebeğime zarar verecek diyor.
İçindeki bu kini ise eski olaylara bağlıyor.
Ben okumadım ama okuyan arkadaşlar asıl suçun eşde olduğunu söyleselerde konu sahibi anladığım kadarıyla kabullenmiyor.
Yani kocişler cici onları yetiştirenler tuuuu kaka.
Zaten atomun zararı falan hikaye. Bir mesajında annesi gelecek olsa ona böyle davranmayacağını da belirtmiş.

Kayınbabanın kullandığı ilaçlar neden sizin hamileliğinizde sakıncalı anlayamadım
Kanser hastalarinin aldigi kemoterapi ilaclari radyasyon gibi etki yapar, hamilelikte ayni ortamda olmamakta yarar var hatta bazi teykikler vardr kanser hastalarina cekilen pet ct gibi oyle bir islem yapildiysa sonrasnda hamilelikte dusuge ya da bebege zarar verebilir...

yahu yazacaktım bende allah size sizin gibi gelin versin diye de sonra beddua ediyorsun diyorlar.
e beddua edilecek kadar kötü iseniz, olmayın.
ne kadar acı gerçekten.
yetiştir büyüt, bin bir fedakarlık yap,
ayda 2 gün görecek diye eli ayağı titreyen kadınla evlensin, diken üstünde oğlunu ziyaret et.
yazık gunah.
ee demekki kayın peder en başta istememekde de haklıymış. Konu sahibi bu sebeple kinlenmiş ama adam görmüş ne kadar merhametli, vicdanlı olduğunu.

Birde yazmadan gecemicem. Bizim bu platformda bu hastalıktan muzdarip arkadaşlarımız var. Bu yazdiklariniz hasta arkadaşlarımızı ne kadar üzer bir düşünün... Biraz empati yapın... Ben üzüldüm,ben utandım sizin yerinize... Unutmayın hastalık hepimiz için... Hiç birimizin yarininin saglikli olacağının garantisi yok... ( Bu arada tüm hastalarımiza acil şifalar diliyorum)

Birde yazmadan gecemicem. Bizim bu platformda bu hastalıktan muzdarip arkadaşlarımız var. Bu yazdiklariniz hasta arkadaşlarımızı ne kadar üzer bir düşünün... Biraz empati yapın... Ben üzüldüm,ben utandım sizin yerinize... Unutmayın hastalık hepimiz için... Hiç birimizin yarininin saglikli olacağının garantisi yok... ( Bu arada tüm hastalarımiza acil şifalar diliyorum)
Benim babam kanserden vefat etti, benzer endişelerle gelinimiz bebeğini göstermeseydi hiç torun sevgisi tatmadan vefat etmiş olacaktı.

Kanser hastalarinin aldigi kemoterapi ilaclari radyasyon gibi etki yapar, hamilelikte ayni ortamda olmamakta yarar var hatta bazi teykikler vardr kanser hastalarina cekilen pet ct gibi oyle bir islem yapildiysa sonrasnda hamilelikte dusuge ya da bebege zarar verebilir...
Konu sahibi hamile degil ama bebek dusunuyorlarmis sanirim, kayinpederide atom tedavisi olali 2 ay olmus.

Atom tedavisi bahane,kayınvalide, kayınpederi istememek şahane..
Sizi zamanında üzmüş kırmış sinir etmiş hakkınızı yemiş olabilirler ama unutmayın herşey insanlar için.onlarin bu zor günlerinde iki günde olsa destek olsanız hem sevaba girersiniz hemde belki aranızdaki buzlar erir bu vesileyle bilemezsiniz..
Şu an ben kayinvalidemle görüşmüyorum eşimde tabi bize gerçekten çok büyük kotulukleri oldu ama böyle bir durum olsa ben yinede gelmesin diyemem,demem.Vicdanim rahat etmez bi kere..
Iyilik yapan iyilik,kötülük yapanda kötülük bulur bana göre..

Sonradan açıklayınca anladım benim de bi arkadaşım aldı o sıra emziriyordu hatta kızını memeden kesmek zorunda kalmıştı ve kızını bi süre göremedi
Ama burada sanmıyorum ki kp o ilacı alır almaz yola çıksın ki nitekim 2 ay olmuş ve henüz hamile değil konu sahibi

Back
X