Kızlar lütfen bana bir şeyler söyleyin. Bir aydan fazladır baba evindeyim babam zorla bana boşanma davasını geri çektirdi

kaynımın düğünü vardı gitmedm kaynanamlar kaynım eşim bir sürü video atmıştı sosyal hesaplarına göbek atıp eğleniyorlardı. Uğruna kayınpederim kaynım ve kayınvalidemle kavga ettiğim eltim( o gün evlenen) bir kere bile bana bir mesaj atmadı aramadı. Konu bile açmıştım burda eltimin derdi bemimde derdim. Keşke düğünümde olsaydın bile demedi. Bugün eşim eltim bide görümcem başka bir şehire gezmelere gitmişler. Kayananam fotoğraflarını atmış hepsi yine fotoğraf eklemiş oraya buraya. Onları öyle görünce çok zoruma gidiyor be. Dayak yedim küfür yedim aşağılandım. Doğum yaptım baba evindeydim. Benimle kavga ettiler. Hamileyken açlıktan ağladım ben be. Vicdansızlar. Şimdi öbür gelinlerini el üstünde tutuyorlar. Ulan ben 17 yaşında evlenip her dediğinizi köle gibi yaptım be. Hiç kimse sormadı beni bugüne kadar eşimle görümcem hiç beni başka şehire götürüp gezmedik. Yemin ederim ki bir gün olsun hiç
Bir şeye itiraz etmedim ne dedilerse tamam dedim kabul ettim. Bir gün sesimi çıkarıp itiraz edecek olursam kavga çıkarırlardı. Eşimde fotoğraf çekip profil resmi yapmış. Oturup ağladım böyle. demekki ben hakkermemişim bugüne kadar dedim. Anlatacak çok şey varda anlatacak gücüm yok