• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Mesajını görmüşüm sanmışımki cevap yazmışım🤦🏻‍♀️ Allah sanada yaşatsın bu uykusuz gecelerin tadına bak☺️🫢Kuzum hiçbir anlayışım yok bu testlerden pıhtı olsa bile korkma sana yine diyorum bende yoktu ama yinede 9 ay iğneler fitil kullandım her iki gebelikte doktorun doğru söylüyor bu başka bebek başka bir gebelik her iki oğlumdada farklı gebelik yaşadım o zaman anladım ondan iyi düşün daha 25 yaşındasın kadın ne kadar genç olursa uğurlu gebelik şansı daha çok
İnşallah çiçeğim . Umutla keseyi ve bebeği görmeyi beklicem artık stresi azaltmaya calisiyorum . Ne gelecekse allahtan zaten elimizden birşey gelmiyor . İnşallah dediğin gibi uykusuz gecelere de razıyız kucağımıza sağlıkla alsak 🥲

İnşallah çiçeğim . Umutla keseyi ve bebeği görmeyi beklicem artık stresi azaltmaya calisiyorum . Ne gelecekse allahtan zaten elimizden birşey gelmiyor . İnşallah dediğin gibi uykusuz gecelere de razıyız kucağımıza sağlıkla alsak 🥲
Canım ne yaptın?

Canım ne yaptın?
Canım çarşamba günü randevum vardı keseyi gördük 0,68 cm olarak doktorum ölçümü hafta ile uyumlu olmadığı için beğenmedi sağlıksız büyük ihtimalle dedi . O gün tam 6 haftalıktı . Tekrar beta istedi . 1 ekimde 791 olan beta 8 ekimde 1355 olmuş . Yani yükselme çok az rahim içinde kese karından bile gözüktü ama ne yazık ki sağlıksız yine . Düşük riski gözlüyle baktığı için kan sulandırıcı da başlamadı riske atmak istemedi. Aradı konuştuk . Biraz nasip işi artık bu durum canını sıkma dedi pazartesi tekrar görüşmek için çağırdı . Yine kürtaj olurum heralde kese kendi düşmezse . Çok üzgünüm ya artık o kadar çaresizim ki nefes alamıyorum. Yani bilmiyorum da 5 senedir burdayım az çok biliyorsunuz . 6 kez hamile kaldım ve kalp atışı bile duymak nasip olmadı daha . Ne yapacağımı şaşırdım ağlamaktan gözümün önünü göremiyorum

Canım çarşamba günü randevum vardı keseyi gördük 0,68 cm olarak doktorum ölçümü hafta ile uyumlu olmadığı için beğenmedi sağlıksız büyük ihtimalle dedi . O gün tam 6 haftalıktı . Tekrar beta istedi . 1 ekimde 791 olan beta 8 ekimde 1355 olmuş . Yani yükselme çok az rahim içinde kese karından bile gözüktü ama ne yazık ki sağlıksız yine . Düşük riski gözlüyle baktığı için kan sulandırıcı da başlamadı riske atmak istemedi. Aradı konuştuk . Biraz nasip işi artık bu durum canını sıkma dedi pazartesi tekrar görüşmek için çağırdı . Yine kürtaj olurum heralde kese kendi düşmezse . Çok üzgünüm ya artık o kadar çaresizim ki nefes alamıyorum. Yani bilmiyorum da 5 senedir burdayım az çok biliyorsunuz . 6 kez hamile kaldım ve kalp atışı bile duymak nasip olmadı daha . Ne yapacağımı şaşırdım ağlamaktan gözümün önünü göremiyorum
Cnm bnım yaa 😥ne denebilirki, rabbim hayırlı etsın

Canım benım cok gecmıs olsun?nerede yasıyorsun sen?bence sen ve eşin detaylı bir genetık test yaptırın kuzum,kesınlıkle bence ya spermden ya yumurtadan,ben senın yerınde olsam bır süre dınlenırdım sonra tüp bebek yapardım,nedeni şu,benim bir arkadasımda bu sorunları cok yasadı hatta o 3-4 aylıkken kaybettı bebeklerını tam 4 kez,genetıgı ayıklanmıs tüp bebek yaptılar ılk seferde tutundu cunku hamıle kalmakla ılgılı degıldı sorunu bebeklerde kromozom sıkıntısı cıkıyordu,sımdı saglıklı bır kızları var bır yasında.muhakkak ya spermde ya yumırtada bır sorun varki böyle oluyor.cok uzucu bılıyorum ama metanetını koru belkı cok daha guzelı ıcın boyle aıkıntı cekıyorsun,ama cok ıyı arastır kayserıde ankarada ıyı doktorlar var bu işi para için yapmayan büyük bi şehşrdeysen ıyı bır doktor bul kendıne,cogu doktorun kendıne hayrı cok cunku..Herseyın en guzelı senınle olsun💫💫❤️

Canım benim gecmiş olsun öncelikle şimdi ne durumdasın?bencede sen genetik test yaptır senin testlerde neye bakıldı onu bir araştır iyice olmadı tüp bebek yap ordan sana sağlıklı embriyo seçsinler çünkü eğer sorun varsa seni korkutmak asla istemem ama mesela benim kuzenim doğuma gidicekti çocuğun kalbi durdu doktorlar morfolojide sıkıntı varmış dedi Allah kimseye yaşatmasın her defa bu stresi yaşama zaman kaybı doktorlar diyor ilk 2 düşükleri normal sayıyoruz sonra yine devam ediyorsa kesin bir sorun var kuzum

Bir sevindim bir üzüldüm yazdıklarına ama herşeyin hayırlısı kuzum. Muhtemelen daha büyük bir acıdan kurtuluyorsun 🙏🏼 olacak inşallah en yakın zamanda sağlıkla

Bir sevindim bir üzüldüm yazdıklarına ama herşeyin hayırlısı kuzum. Muhtemelen daha büyük bir acıdan kurtuluyorsun 🙏🏼 olacak inşallah en yakın zamanda sağlıkla
Cnm merhaba sürecini biliyorum o yüzden sormak istedim yakın zamanda hiç doktor muayenesine gittin mi ne durumdasın yumurta var mı veya amh ölçümü yaptırdın mı? Çok merak ediyorum

Cnm merhaba sürecini biliyorum o yüzden sormak istedim yakın zamanda hiç doktor muayenesine gittin mi ne durumdasın yumurta var mı veya amh ölçümü yaptırdın mı? Çok merak ediyorum
Evet canım seni biliyorum. Yok kuzum, 2. Çocuğu pek düşünmediğimiz için işin aslı acele etmiyorum O konuda. Sen nasılsın?

Evet canım seni biliyorum. Yok kuzum, 2. Çocuğu pek düşünmediğimiz için işin aslı acele etmiyorum O konuda. Sen nasılsın?
Bende iyiyim kuzum saol. Öyle akışına bıraktım bende doktora filanda gitmiyorum artık en son yumurta yok dedi gönderdi ahmet hoca bi daha da gitmedim olmaz donasyon yaptır dedi. Ama daha sonra yumurta cıktı kist oldu filan bi daha doktora filan gitmedim inan. Öyle bekliyorum. Anladım cnm düşünmüyorsanız tabi gerek yok sadece merak ettim gittin mu diye ben bebekten ziyade menapoz durumu için merak etmiştim sabit mı kalmış amh yoksa değişim var mı diye

Back
X