Cnm 16dan once doktorlar kesın gözüyle bakmıyor ve soylemıyorlar, bnım başımada geldi, belki ötekı doktor soyler dıye gttım oda söylemediAaaa bende cinsiyeti öğrenmek için acele ediyorum 16 hafta nasıl sabır edicembelki kız sende
Sen devletemi gidiyordun?3 hafta sonra gel cinsiyetini söylicez kızlara doktorları demiş bende heves ettimCnm 16dan once doktorlar kesın gözüyle bakmıyor ve soylemıyorlar, bnım başımada geldi, belki ötekı doktor soyler dıye gttım oda söylemedi
Yaaa o zaman daha varYok cnm özele gıttım ben hep
Haklı bencede ben şimdiden dayanamıyorumBakicaz eşim dayanamiyor bu hafta yi atlatayim da giderim belki
Maşallahİyiyiz çok şukur cnm1 yaşına gelen bebişimiz var, büyüdüler, eski arkadaslardan hamile olanlar var, rabbım tez zamanda sanada nasip etsin en saldıgımız zamanda geldi bebişlerımız
İyiyim şükür bekleme sürecindeyim birşey olduğu yok henüz sınava tabiyiz .rabbimin nasibini bekliyoruzAmin canım sağolasınSende gel buralara ne yapıyorsun?
En kısa zamanda nasip olsun inşallahİyiyim şükür bekleme sürecindeyim birşey olduğu yok henüz sınava tabiyiz .rabbimin nasibini bekliyoruz
Doktora gidiyor musun kuzum?Allah ol derse olur tüp bebek bile yaptım olmadı mesela düşün sadece 2 tane iyi embriyom oluştu bende sandımki tüple oluşmadıysa doğal yolla hiç olmaz ama dualarımı duydu Allah çok şükürİyiyim şükür bekleme sürecindeyim birşey olduğu yok henüz sınava tabiyiz .rabbimin nasibini bekliyoruz
Yok kuzum gitmiyorum artık bi süre gittim sorunlarıma cevap alamadım açıkçası belki hatırlıyorsındur 3 kimyasal 1 boş gebelik var . Çok umursayan doktor olmadı herkes normal diyor . Demek yine hamile kalsam yine düşük yapcam yine normal denilecek . Bu yüzden artık rabbime bıraktım bendeDoktora gidiyor musun kuzum?Allah ol derse olur tüp bebek bile yaptım olmadı mesela düşün sadece 2 tane iyi embriyom oluştu bende sandımki tüple oluşmadıysa doğal yolla hiç olmaz ama dualarımı duydu Allah çok şükürOndan pes etmek yok
İnşallah amin seni de hatırlıyorum canım sen naptınEn kısa zamanda nasip olsun inşallah
Malesef doktorlar normal karşılıyor sen genetik test verdinmi ve ya eşin?Yok kuzum gitmiyorum artık bi süre gittim sorunlarıma cevap alamadım açıkçası belki hatırlıyorsındur 3 kimyasal 1 boş gebelik var . Çok umursayan doktor olmadı herkes normal diyor . Demek yine hamile kalsam yine düşük yapcam yine normal denilecek . Bu yüzden artık rabbime bıraktım bende
Yok vermedim çok istedim aslında ilk zamanlar sonra ben ilçedeyim burda o imkan yok ile gitmek de 2 saat tedavim devam etse de mecbur oraya gitmem gelmem gerekcek . Bizim için de zor olacaktı biraz akışına bırakmak istedim . Ama dün yine bizden sonra evlenip hamile olan çok yakın bir arkadaşımızın haberi geldi eşime . Başladı tüp bebek diye hemen cuma gidelim yapsınlar diyorMalesef doktorlar normal karşılıyor sen genetik test verdinmi ve ya eşin?
Aman boş ver tüp bebeği sen hamile kala biliyorsun çok stresli o süreç erkeklere konuşmak kolay..ama genetik baktırsan çok iyi olur bende ilçedeyim yollarda kalmıştık boşuna beklemek istemedim yine tabi kendin bilirsin kuzumYok vermedim çok istedim aslında ilk zamanlar sonra ben ilçedeyim burda o imkan yok ile gitmek de 2 saat tedavim devam etse de mecbur oraya gitmem gelmem gerekcek . Bizim için de zor olacaktı biraz akışına bırakmak istedim . Ama dün yine bizden sonra evlenip hamile olan çok yakın bir arkadaşımızın haberi geldi eşime . Başladı tüp bebek diye hemen cuma gidelim yapsınlar diyoro kadar kolay birşeydi ya zaten onlar da beni bekliyordu dedim adam çocuk haberi duyunca bana sarıyor bu aralar hakkımızda hayırlısı
Bende o tüp bebek sürecine girersem stresten ölüp ölüp dirilirim biliyorum kendimi . O yüzden hayırlı bir zaman vardır diye bekliyorumAman boş ver tüp bebeği sen hamile kala biliyorsun çok stresli o süreç erkeklere konuşmak kolay..ama genetik baktırsan çok iyi olur bende ilçedeyim yollarda kalmıştık boşuna beklemek istemedim yine tabi kendin bilirsin kuzum
Cnm artık neredeyse kımyasal gecirmeyen yok gibi bişey, artık doktorlarda normal karsılıyorlar, 6 ayda 3 kımyasal yasadım, sonra hamiş kaldım kımyasallarda vitamin, takviye, femara kullandım, progestan kullandım tutunsun dıye olmadı, bebişim hiçbirsey kullanmadıgım ayda oldu, çoğunun oldugu gbi oyuzden akışına bırakmaktan baska çare yok gbi..Yok kuzum gitmiyorum artık bi süre gittim sorunlarıma cevap alamadım açıkçası belki hatırlıyorsındur 3 kimyasal 1 boş gebelik var . Çok umursayan doktor olmadı herkes normal diyor . Demek yine hamile kalsam yine düşük yapcam yine normal denilecek . Bu yüzden artık rabbime bıraktım bende
Cnm bn genetik teste gtmiştım eşimle, ınanki oda sonuç degıl, 2 doktor pıhtılaşma var dedi bi tane perinatolog yok dedi, biri oksapar ve iğne kullanıcan dedı öteki sadece iğne yeterli dedı, diğeri hiçbişeye grek yok dedı, anlıyacagın allak bullak oluyorsun, hepsi boş gbi..Yok vermedim çok istedim aslında ilk zamanlar sonra ben ilçedeyim burda o imkan yok ile gitmek de 2 saat tedavim devam etse de mecbur oraya gitmem gelmem gerekcek . Bizim için de zor olacaktı biraz akışına bırakmak istedim . Ama dün yine bizden sonra evlenip hamile olan çok yakın bir arkadaşımızın haberi geldi eşime . Başladı tüp bebek diye hemen cuma gidelim yapsınlar diyoro kadar kolay birşeydi ya zaten onlar da beni bekliyordu dedim adam çocuk haberi duyunca bana sarıyor bu aralar hakkımızda hayırlısı
Kesinlikle öyle olur her günüm ağlayarak geçiyordu.Allah hayırlı zamanda sağlıklı gebelik sana nasip etsin canımBende o tüp bebek sürecine girersem stresten ölüp ölüp dirilirim biliyorum kendimi . O yüzden hayırlı bir zaman vardır diye bekliyorum
10 aylık bir oğlum var canım. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin dua listeme ekledim seni de. En güzel zamanda gelsin inşallahİnşallah amin seni de hatırlıyorum canım sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?