Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

beyons canm cinsiyet belli oldumu
Evet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarım melegim can imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...

Yaaa sağlıkla gelsin canım.İn şa Allah sorunsuz atlatırız bu süreci banada riskli dediBakalım benim cinsiyet ne olucak

Saglıkla gelsın paşamız kuzumzaten konustuk senınle plesantaya cok takılma benımde basta asagıdaydı cıktı yukarıya sonra ki çıkmasa bıle dıkkat ettıgın surece bı sorun olmaz Allahın ıznıyle merak etme canım

Kızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun dahacok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın

37+3 benimki doğdu 3200 Grdayanmasa bile atlattın şükürSağlıkla gelsin

Canm sağlıkla hayırlarla kucağıniza alın aramiza hoş geldin hiç canını sıkma vardır herseyde bir hayır dıkkat et tabii.
Bnde myom yoktu sanırım hamilelikte oluştu kontrolde myom var dedi başka doktorada gidicem bakalm.

Canm sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun allahim kolayliklar versin o zamana kadar dayanmasa bile kritik ayı geçtin benm oğlan dayanamamışti doguvermisti

Canm sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun allahim kolayliklar versin o zamana kadar dayanmasa bile kritik ayı geçtin benm oğlan dayanamamışti doguvermisti
Valla kuzum ben dogmasını ıstıyodum zaten salı sabah alsın ıstıyodum ama 3 gun daha dursun durursa dedı dr,artık baya bı zorlanmaya basladım,uykusuzluk bas agrısı mıde agrısı yanması,suprizlere acıgımeşimde artık dogsun istiyo acıyo bana yazık

Son zamanlarda öyle oluyor insan ki benm 36 37 görememisken zorlanmistm kaşıntı vardı bende o zorlamıştı ama ne kadar karninda durursa o kadar iyi tabi bebiş dogacagi zamanı bilir

Kızlar doğumdan sonra adetlerinizin düzeni nasıl oldu duzensizlikler oldumu

Saglıkla gelsin oğluşun cnm plesentayı kafana takma, o sorun yaratmıyor, bızım gruptada vardı erken doguma bıle sebep olmadı

Cnm bekleyebılırde haftan ve kılosu çok iyi, boyle olup haftasında doguranda var suyu gelende var. İnş sıkıntısız, atlatırsın küveze grek kalmadanki sanmıyorum,saglıkla al kucagına

Kız doktorla konusabılırsın, 28 şubat 3 yıl, 29 şubat 4 yılda bir, ben olsam 1 marta koyardım, ramazanın ilk günü hem.

Doktor bna 28 şubat gel alalım dedı,gecen sene, dedım, hocam ben 4 mart p. Tesi ıstıyorum dedım

Yaaa sağlıkla gelsin canım.İn şa Allah sorunsuz atlatırız bu süreci banada riskli dediBakalım benim cinsiyet ne olucak
Saol canım inşallah senin durumun nasıl gidiyor
Saglıkla gelsin oğluşun cnm plesentayı kafana takma, o sorun yaratmıyor, bızım gruptada vardı erken doguma bıle sebep olmadı
Ay ne bilim deneyimsiz olunca söylenen herşeyi takar oldum
Saol kuşum inşallah bende de hamilelik düşündüğüm de öğrendim bı tane küçük tü Dr sorun olmaz demişti hiç takmadim şuan 3tane varmış onlarda büyüyor heralde 9. ayda üçüz gebelik gibi duracam şuan bile baya göbeğim çıktı hayırlısı bakalım
Desteğin için saol kuşum inşallah öyle olur beni rahatlattiniz umarım sende buran önce sağlıkla bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…