Evet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Yaaa sağlıkla gelsin canım.İn şa Allah sorunsuz atlatırız bu süreci banada riskli dediEvet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarımmelegim can imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...
Saglıkla gelsın paşamız kuzumEvet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarımmelegim can imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...
Kız olsun annesııYaaa sağlıkla gelsin canım.İn şa Allah sorunsuz atlatırız bu süreci banada riskli dediBakalım benim cinsiyet ne olucak
Yaaa hayırlısıyla ne olursa çok sevinirim sadece merakKız olsun annesıı
Bence kızYaaa hayırlısıyla ne olursa çok sevinirim sadece merak
37+3 benimki doğdu 3200 GrKızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun dahacok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın
Canm sağlıkla hayırlarla kucağıniza alınEvet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarımmelegim can imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...
Canm sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun allahim kolayliklar versinKızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun dahacok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın
Valla kuzum ben dogmasını ıstıyodum zaten salı sabah alsın ıstıyodum ama 3 gun daha dursun durursa dedı dr,artık baya bı zorlanmaya basladım,uykusuzluk bas agrısı mıde agrısı yanması,suprizlere acıgımCanm sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun allahim kolayliklar versino zamana kadar dayanmasa bile kritik ayı geçtin benm oğlan dayanamamışti doguvermisti
Son zamanlarda öyle oluyor insan ki benm 36 37 görememisken zorlanmistm kaşıntı vardı bende o zorlamıştı ama ne kadar karninda durursa o kadar iyi tabi bebiş dogacagi zamanı bilirValla kuzum ben dogmasını ıstıyodum zaten salı sabah alsın ıstıyodum ama 3 gun daha dursun durursa dedı dr,artık baya bı zorlanmaya basladım,uykusuzluk bas agrısı mıde agrısı yanması,suprizlere acıgımeşimde artık dogsun istiyo acıyo bana yazık
Saglıkla gelsin oğluşun cnmEvet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarımmelegim can imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...
Cnm bekleyebılırdeKızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun dahacok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın
Kız doktorla konusabılırsın, 28 şubat 3 yıl, 29 şubat 4 yılda bir,Valla kuzum ben dogmasını ıstıyodum zaten salı sabah alsın ıstıyodum ama 3 gun daha dursun durursa dedı dr,artık baya bı zorlanmaya basladım,uykusuzluk bas agrısı mıde agrısı yanması,suprizlere acıgımeşimde artık dogsun istiyo acıyo bana yazık
Daha adet olmadımKızlar doğumdan sonra adetlerinizin düzeni nasıl oldu duzensizlikler oldumu
Ben oldum 3 ay sonra ikinciyi olmam gerek ağrı var ama gelen giden yok böyle düzensizlik olabiliyormu acabaDaha adet olmadım1 yıl oldu
Saol canım inşallah senin durumun nasıl gidiyorYaaa sağlıkla gelsin canım.İn şa Allah sorunsuz atlatırız bu süreci banada riskli dediBakalım benim cinsiyet ne olucak
Ay ne bilim deneyimsiz olunca söylenen herşeyi takar oldumSaglıkla gelsin oğluşun cnmplesentayı kafana takma, o sorun yaratmıyor, bızım gruptada vardı erken doguma bıle sebep olmadı
Saol kuşum inşallah bende de hamilelik düşündüğüm de öğrendim bı tane küçük tü Dr sorun olmaz demişti hiç takmadim şuan 3tane varmış onlarda büyüyor heralde 9. ayda üçüz gebelik gibi duracam şuan bile baya göbeğim çıktı hayırlısı bakalımCanm sağlıkla hayırlarla kucağıniza alınaramiza hoş geldin hiç canını sıkma vardır herseyde bir hayır dıkkat et tabii.
Bnde myom yoktu sanırım hamilelikte oluştu kontrolde myom var dedi başka doktorada gidicem bakalm.
Desteğin için saol kuşum inşallah öyle olur beni rahatlattiniz umarım sende buran önce sağlıkla bebeğine kavuşursunSaglıkla gelsın paşamız kuzumzaten konustuk senınle plesantaya cok takılma benımde basta asagıdaydı cıktı yukarıya sonra ki çıkmasa bıle dıkkat ettıgın surece bı sorun olmaz Allahın ıznıyle merak etme canım
Canım bir yıl uzun degilmi bı Dr mi gorunseydinDaha adet olmadım1 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?