Gittim cnm doktora 2 ay önce, yumurtalık rahim temiz, hiç adet olcak gbi değilsın dedi, zaten yaş 40, bi düzensizlik vardı öncedende. Oğlumdada ben 1 yıl adet olmadım oyuzden normal bnce. Emzırdıgın surece adet olmassın dedı doktor.Canım bir yıl uzun degilmi bı Dr mi gorunseydin
Saglıkla gelsin inşallah kuzum çok sevindim benimde plesantam aşagıda idi canım sonra çıktı yukarıya korkma inşallah seninkidr düzelirEvet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarımmelegim can @imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...
Kontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcakSaol canım inşallah senin durumun nasıl gidiyor
Ay ne bilim deneyimsiz olunca söylenen herşeyi takar oldum
Saol kuşum inşallah bende de hamilelik düşündüğüm de öğrendim bı tane küçük tü Dr sorun olmaz demişti hiç takmadim şuan 3tane varmış onlarda büyüyor heralde 9. ayda üçüz gebelik gibi duracam şuan bile baya göbeğim çıktı hayırlısı bakalım
Desteğin için saol kuşum inşallah öyle olur beni rahatlattiniz umarım sende buran önce sağlıkla bebeğine kavuşursun
Ne söyledi cinsıyete, 11,5 haftalıkken bna kız demişti irmette ki doktorKontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcakcinsiyeti sorunca tahminen söyledi tabi dedi kesin diğil ama ben merak ettim değişirmi acaba
Banada kız dediNe söyledi cinsıyete, 11,5 haftalıkken bna kız demişti irmette ki doktor
Sağlıklı olsun gerisi önemli diğilİnşallahh kuzum
Sağlıkla gelsin güzelim, bol bol dinlenerek geçir hamileliğini yorma kendini.Evet canım belli oldu dün randevum vardi benimde oğlum olacakmış çoğunuz öyle tahmin etmistiniz zaten sanırım bu yıl erkek yılı çevremde çoğu kişi de erkek sağlıkla gelsin inşallah bu arada plesanta aşağıdaymis Dr ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekleriz dedi dikkat etmem gerekiyormuş erken doğum riski varmış bende miyom da vardı tabi onlar da büyümüş büyük ihtimalle sezeryan olacaksin dedi biraz canım sıkıldı bu duruma yine herşey Allah tan inşallah sorunsuz bı şekilde atlatirim dualarınızı eksik etmeyin canlarımmelegim can @imagination forever Niqu Mervenur277 Tikabasa ve diğer kızlar...
Yaa kuzum benim senin de sağlıkla gelsin inşallah bebişin, annişini yormadan gelsin paşaKızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun dahacok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın
Yaa hani resim yok mu bakardıkKontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcakcinsiyeti sorunca tahminen söyledi tabi dedi kesin diğil ama ben merak ettim değişirmi acaba
Ohoo maşallah yolu tamamlamış artık çok şükür kilosuda yerinde gelmek istediginde gelsin minnoşun artık saglıkla kucagına al bitanem çok bekledin kolay dogumların olsun inşallahKızlar bugun kontrolum vardı.cok baskı yapıyomus mınık,rahım agzı 20mm cıvarıymıs,28 subat sabahına yatış ıcın gun verdı ama belkı durmayabılır ogune kadar dedı,36+3teyız suanda sata gore,ultrasona göre 37+5 te.kılosu 3.100 gr cıktı.ne dıyorsunuz beklermı 10 gun dahacok zorlanıyorum ıkı haftadır Allah tum annelere kolaylıklar versın
Çekmedimki sana atarım yarın unutmazsamYaa hani resim yok mu bakardık
Selam kuzum.Çok şükür Allahıma evetSelam kızlarçok uzun zamandır bakmıyordum buralara. Bir gireyim dedim ki ne göreyimmmmmm Niqu hamile çok sevindim kuzum. Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Cnm nasılsın, dün aklımdan geçtin inankiSelam kızlarçok uzun zamandır bakmıyordum buralara. Bir gireyim dedim ki ne göreyimmmmmm Niqu hamile çok sevindim kuzum. Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin kuzum inşallah aminSelam kuzum.Çok şükür Allahıma evetAllah sanada nasip etsin tez birzamanda Doktora gidiyor musun?yoksa beklemedesin
Vallahi uzun zamandır hiç girmedim buraya. Bugün kar tatili oldu. Dedim bir bakayım ne var ne yok niqu yu gördüm çok sevindimCnm nasılsın, dün aklımdan geçtin inankimesaj atacaktım sana
Yaaa git bakalım ne söylicek bu sene senden güzel haber bekliyorumAmin kuzum inşallah amindoktora uzun zamandır gitmedim. Haftaya randevu aldım bakalım gideceğim
Hep aklımdasın kuzum hep Allah sana bu sene gebelik haberini getirsin ve sağ salim zamanında bebeğini kucağına al.Amin AminAmin kuzum. Dua et benim için de olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?