Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Canım bir yıl uzun degilmi bı Dr mi gorunseydin
Gittim cnm doktora 2 ay önce, yumurtalık rahim temiz, hiç adet olcak gbi değilsın dedi, zaten yaş 40, bi düzensizlik vardı öncedende. Oğlumdada ben 1 yıl adet olmadım oyuzden normal bnce. Emzırdıgın surece adet olmassın dedı doktor.

Saglıkla gelsin inşallah kuzum çok sevindim benimde plesantam aşagıda idi canım sonra çıktı yukarıya korkma inşallah seninkidr düzelir

Kontrölüm vardı bu gün çok şükür ölçümler iyi çıktı ikili tarama için kan verdim umut ediyorum cevab iyi çıkıcakcinsiyeti sorunca tahminen söyledi tabi dedi kesin diğil ama ben merak ettim değişirmi acaba

Ne söyledi cinsıyete, 11,5 haftalıkken bna kız demişti irmette ki doktor

Sağlıkla gelsin güzelim, bol bol dinlenerek geçir hamileliğini yorma kendini.

Yaa kuzum benim senin de sağlıkla gelsin inşallah bebişin, annişini yormadan gelsin paşa çok duygusal ya

Yaa hani resim yok mu bakardık

Ohoo maşallah yolu tamamlamış artık çok şükür kilosuda yerinde gelmek istediginde gelsin minnoşun artık saglıkla kucagına al bitanem çok bekledin kolay dogumların olsun inşallah

Selam kızlar çok uzun zamandır bakmıyordum buralara. Bir gireyim dedim ki ne göreyimmmmmm Niqu hamile çok sevindim kuzum. Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Selam kuzum.Çok şükür Allahıma evetAllah sanada nasip etsin tez birzamandaDoktora gidiyor musun?yoksa beklemedesin

Selam kuzum.Çok şükür Allahıma evetAllah sanada nasip etsin tez birzamandaDoktora gidiyor musun?yoksa beklemedesin
Amin kuzum inşallah amin doktora uzun zamandır gitmedim. Haftaya randevu aldım bakalım gideceğim

Cnm nasılsın, dün aklımdan geçtin inanki mesaj atacaktım sana
Vallahi uzun zamandır hiç girmedim buraya. Bugün kar tatili oldu. Dedim bir bakayım ne var ne yok niqu yu gördüm çok sevindim kimseden de haberim yok inşallah herkes iyidir bebişler de iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…