Saglıkla al kucagına cnmSagol meloşumm.kesınlestı bugun gunum saat 8.30 cuma gunu ınsallah kucagımıza alacagız mınık kuşu
Cuma sabah ınsallah beyonsum dualarını beklerımKuşum belli oldu mu günün
Anestezı dr u sabah gelecekmıs sezeryan gunu oyle karar verılecekmıs anestezı seklıne meloşum resmen bılınmezlıkte kaldıBoyun fıtıgın varsa genel ol canım boyun baş agrısı yapabiliyor bazılarında bende 3. Dogumda boynumda agrı oldu tutulma gibi kafamı kaldıramadım 1 genel iki belden oldum ben belden olmak güzel bebegi görüyorsun ama riske atma derim kuzum
Evet cok heyecanlıyım hemdeeAyyy gerçekten mi çok sevindim saglıkla gelsin yakışıklı bizide habersiz bırakma nasıl heycanlısındır şimdi çok güzel bi duygu
Cok tesekkurler canmmm ınsallaaahSaglıkla al kucagına cnmbzıde haberdar et
Sağlıkla hayırlarla kucağıniza alin inşallah canm dualarım sizinleCuma sabah ınsallah beyonsum dualarını beklerım
Anestezı dr u sabah gelecekmıs sezeryan gunu oyle karar verılecekmıs anestezı seklıne meloşum resmen bılınmezlıkte kaldı
Evet cok heyecanlıyım hemdeeAşlahım ınsallah cok guzel anılarla gecer
Cok tesekkurler canmmm ınsallaaahetmemmıı hemen edıcemm kendıme gelınce
Çok güzel gün cuma günü sağlıkla kucağına al bebişini çok güzel geçsin İn şa AllahCuma sabah ınsallah beyonsum dualarını beklerım
Anestezı dr u sabah gelecekmıs sezeryan gunu oyle karar verılecekmıs anestezı seklıne meloşum resmen bılınmezlıkte kaldı
Evet cok heyecanlıyım hemdeeAşlahım ınsallah cok guzel anılarla gecer
Cok tesekkurler canmmm ınsallaaahetmemmıı hemen edıcemm kendıme gelınce
Sağlıkla hayırlarla kucağıniza alin inşallah canm dualarım sizinle
Saolun canım kızlaaarÇok güzel gün cuma günü sağlıkla kucağına al bebişini çok güzel geçsin İn şa Allah
Canım doğum yaptın mı? Bence yaptınSaolun canım kızlaaar
Canım nasılsın nasıl geçti dogumSaolun canım kızlaaar
Kuzum nasılsın?haber et bizedeSaolun canım kızlaaar
En son gruba biraz zorlu geçti ilk fırsatta yazacağım yazmıştı balım ondan beri daha girmediKızlarimagination forever den haber alan varmı ben msjda attım cebine ama cvp vermedi merak ettim durumunu inşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeğini
Arasaydın keşki ya İn şa Allah iyiydi mutluluktan bizide unutmuş olsunKızlarimagination forever den haber alan varmı ben msjda attım cebine ama cvp vermedi merak ettim durumunu inşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeğini
Hadi ya neden acaba hiç bir şey söylemedimi kuzumEn son gruba biraz zorlu geçti ilk fırsatta yazacağım yazmıştı balım ondan beri daha girmedi
Arasaydın keşki ya İn şa Allah iyiydi mutluluktan bizide unutmu
Zorlu bir süreç geçirmişKızlar hıcbırınızı korkutmak istemedıgımden bazı detaylara gırmeyecegım fakat zorlu bı amelıyat gecırdım,benek cıkarken cok zor cıkardılar 3 kısı üzerime bastırdı dıyebılırım,hatta sonra bebek solunum alamadıgı ıcın bu yuzden dogunca aglamadı hemen ama Allaha sukur kolay toparladı yanımıza geldı ıkı saat kadar sonra.neden boyle oldu bılmıyorum,sonrasında kanama kontrolu adı altında ıkı kez rahme baya bı bastırdı hemsıreler gelıp,bıldıgınız bagırmalı bır surec,sonrasında tabıı bu zorlanmaların verdıgı nedenlerlede dıkıs yerlerım ve gobegım karnım omzum aşırı derecede agrımaya basladı,surekli iğne vurdular bana andovan gobı kuvvetlı agrı kesıcıler,bıraz ıyı hıssedıyordum bugun eve cıktık,agrı kesıcı olmayınca ılk gunden beterım resmen bugun.ayaklarımda davul gıbı oldu olmazsa yarın dr a yazacam bır bakalım.kısacası malesef kötü bir deneyım yasasım ama bu benım sanssızlıgım oldu sız etkılenmeyın lütfen.daha bes dakıka bıle uyumadım bılıyormusunuz,agrı sancı bebek emzırme surecı vs.en son perdembe gunu uyumustum ve hıc abartmıyorum.Umarım bırkac gune bıraz ıyılesırımburda dogum yaptıgım ıcın pişman oldum,ama bebegım ıcın herseye katlanıyorum.umarım kötü bişey olmazda dogru duzgun ıyılesırım şu dakıkadan sonra.bebek gec agladıgında o travmayı asla ama asla unutmayacagım.neyse bu sebeplerde gıremedım hatta telefonu elıme bıle alamadım dıyebılırım.dogumdan sonra ayaklarınız şiştimi sizinde sizde 48!saat uykusuz kaldınızmı?ben bırakamıyorum bebegı o kadar sevıyorum kı heran onun yanından ayrılamıyorum
Yaaa kuzum sanki dün hamileyim diye yazdın bura ne çabuk geçti zaman ağlıcamKızlarrrrrre selam yarın doğumum varsabah 07.30-08.00 de hastanede olacağım. Sonra yatış işlemleri yapılacak. Sonra alırlar beni. Duanızı eksik etmeyin. İlk fırsatta haber ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?