Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ayy canım Fundam bende öyle çok çektim ki göğüs yaralarından kullanmadığım şey kalmadı en son doktorun verdiği bir keremle kapandı yaralarım. Tavsiye edeirm sana da. Elocon diye bir önergem. Biz acı çeken üç kişi bu merhemde şifa bulduk. Yaraları kapatıyor ve hızlı bir iyileşme sağlıyor. İnşallah ennkısa zamanda toparlarsın sende. Mama vermekten çekinme ya. Benim bebekte sarılık olmuştu. Besleyememiştim. Mamadan da kaçındım sanki çocuğa mama verirsek asla emmeyecek gibi düşünüyordum. Bir gece yatınca yoğun bakımda yaptığımın yanlış olduğunu anladım. Zaten sütüm geldi sonrasında mamayı da kendi bıraktı. Şimdi ki aklım olsa o süreci hiç yaşatmazdım kendime.

Cnm bnim inşallah destekçin vardır yanında. Agrılar normal geçicek biliyosun. Göğüslere abandım derken sagımmı yaptın. Sağım yapma bebişini emzir bol bol.sütün 3.gün çoğalıyor. Mama vermeyınce maalesef sarılık oluyor. Biberona alışır dıye korkma, sarılık olup küveze girmesın den iyiydir Allah korusun. Sütün çoğalana kdr mama ver. Bn günde 2 kez mama da verıyordum. Ekgıdaya kdr busekılde ilerledim. Yara için maalesef ne yapsan ne sürsen yara oluyor. Lanolin kullandım o iyi geldı. İlk zamnlar yara oluyor bilirsin bı kac aya geçiyor ama ilk zamnlar zor. Ayva çekırdegı jeli vs çok şey denedım hiçbiri yaraya engel olmadı. Ben mama verdıgım halde bile sarılığın ucundan döndük düşün.

Kızlar ben domuz gribi oldum perişan haldeyim 4 gündür Sürünüyorum bogazlarim komple enfeksiyon da kapmış iki sefer serum verdiler ama tek sorunum öksürük durmuyor ne yapabilirim ilaç vermedi doktor

Kızlar annem yanımda. Benim ikinci bebişim bu biliyorsunuz. İlkinde yara olayı vs bir şey yaşamadım bunda göğüs yaraları beni mahvetti. Mamaya da karşı değilim yanlış anlaşıldım galiba. Benim sütüm ilkinde de yeterli değildi mama destekli gittim hep bunda da mama veriyorum ama şükür sarılık ilerlemeden geriliyor ilkinde biberonla mama verdim, emzirdim de. Bunda da aynı şekilde ilerliyorum. Yaralar olmasa çok kötü oldu kanık bağladılar göğüs uclarım her emzirmede kanıyor ağlıyorum emzirirken kullanmadığım yağ krem merhem yok şuan inşallah geçer bir an önce

Kuzum yanlış anlamadık. Çok iyi yapıyorsun, sarılığın gerilemesıne sevındım. Göğüs yaraların için üzgünüm dedıgım gbi neler kullandık ama tamamıyla çözümü yok, sadece zaman, belli bi zaman sonra gecıyor yaralar ama sanırım 2 ay gbi sürüyordu

Göğüs yarası deyince benim gözüm doluyor. O nasıl acı yarabbim. İnşallah hemen geçer. Sarılığın gerilemesine sevindim ya. çok şükür

O ağrıyı ben unutmam ya resmen ağlıyordum birde benim sütüm az olduğu için oğlumda dil bağıda vardı ememiyordu ondan sağım yapıyordum beni mahv ediyordu ağrı.Çok şükür dahada iyi olucak bebişin bol sütün olsun

Aynen benim de sütüm az ilk bebişimde de azdı maalesef her emzirmede ağlıyorum ben de inşallah bol olur ve bu ağrılar geçer bir an önce canım çok sağ olasın

Göğüs yarası deyince benim gözüm doluyor. O nasıl acı yarabbim. İnşallah hemen geçer. Sarılığın gerilemesine sevindim ya. çok şükür
İnşallah canım inşallah bir an önce geçer çok teşekkür ediyorum duanı eksik etme

Ayyyy ben bunu emzirme olayı bitene kadar sürer diye düşündüm çünkü emdikçe yara oluyor gibi. Umarım bir an önce geçer kuzum

Kendi sütün le sık sık memeni islat hemen iyileşir

Ayyyy ben bunu emzirme olayı bitene kadar sürer diye düşündüm çünkü emdikçe yara oluyor gibi. Umarım bir an önce geçer kuzum
Hayır cnm sonra göğüs uçları terbiyeleşiyor. Belli bızamandan sonra yanii ama yanlış hatırlamıyorsam 40 gün yada 2 ay sürmüştü sanırım bu durum

Kızlar bi bakın acil koşun ya napcam bennn . 1,5 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm . Kürtajdan beri olmamıştı hamilelik 5 dakika da çıktı bu sonuç gecikmenin 6. Günü bugün
Ayy çok sevindim. Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun inşallah. 6 gün geciktiyse çizginin daha koyu olması gerekirdi. Geç döllenme herhalde

Kızlar bi bakın acil koşun ya napcam bennn . 1,5 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm . Kürtajdan beri olmamıştı hamilelik 5 dakika da çıktı bu sonuç gecikmenin 6. Günü bugün
Kuzum sağlıkla ilerlesingeç döllenme ola bilir iyi düşünekki iyi olsunkan ver takiple anlıcaz

Hayır cnm sonra göğüs uçları terbiyeleşiyor. Belli bızamandan sonra yanii ama yanlış hatırlamıyorsam 40 gün yada 2 ay sürmüştü sanırım bu durum
Tamam canım çok teşekkür ederim İnşalalh napalım katlanacağız bebelerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…