Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlarrrrrre selam yarın doğumum var sabah 07.30-08.00 de hastanede olacağım. Sonra yatış işlemleri yapılacak. Sonra alırlar beni. Duanızı eksik etmeyin. İlk fırsatta haber ederim inşallah
Ayy hadi İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi bizim için de kokla öp inşallah doğumun çok güzel ağrısız sancısız geçer

Ayy hadi İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi bizim için de kokla öp inşallah doğumun çok güzel ağrısız sancısız geçer
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım sağlıkla bebişime kavuşmak nasip olsun inşallah

Yaaa kuzum sanki dün hamileyim diye yazdın bura ne çabuk geçti zaman ağlıcamSağ salim kucağına al bebişini unuttum cinsiyetini ya sendeÇok güzel geçsin güzel haberlerle gel bura
Hiç sorma hangi ara sona geldik ben dahi inanamıyorum daha dün transfer oldum sonuç bekliyordum su gibi aktı zaman. Şimdi kavuşma zamanı inşallah ben erkek anası olmaya devam canım bu da oğluş olacak Kerem’im geliyor inşallah duanı eksik etme. Senin cinsiyet belli olmuş muydu?

Yaaa erkekmiş demek evde 2 aşk gözleriyle bakanın var artıkBana doktor kıza benziyor dedi ama tabi kesin diğil ayın 19 doktora gidicem artık kesin belli olur bence çok zaman geçti merak ediyorum çokGüzel geçsin doğumun canım

Kızlarrrrrre selam yarın doğumum var sabah 07.30-08.00 de hastanede olacağım. Sonra yatış işlemleri yapılacak. Sonra alırlar beni. Duanızı eksik etmeyin. İlk fırsatta haber ederim inşallah
Ya Fundam Allah yardımcınız olsun sağlıkla doğsun inşallah. Haberlerini bekliyor olacağım. Dualarım sizinle

Öğrenirsin kuzum merak etme ay zaman öyle geçiyor ki hiç geçmiyor gibi gelse de her anı ayrı güzel hayırlısı ne ise o oldun hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun inşallah kızı erkeği fark etmez güzel duan için de çok teşekkür ederim

Tabi yani ben hep diyorum cinsiyet hiç fark etmez benim için tüp bebek yollarında kalan birisi olarak bu söylüyorum yeterki sağlıklı olsun sadece merak işte

Tabi yani ben hep diyorum cinsiyet hiç fark etmez benim için tüp bebek yollarında kalan birisi olarak bu söylüyorum yeterki sağlıklı olsun sadece merak işte
Kesinlikle öyle biliyorsun benimki de uğraştırdı olurken o yüzden sağlıklı hayırlı olsun başka ne isterim

Cnm sagsaglım kucagına al inş

Kızlar doğum yaptım bebeğim ve ben genel olarak iyiyiz emzirme çalışmalarına devam ediyoruz. Ağrılarım var gazımı daha çıkaramadım o ağrı yapıyor yürüyüşler yapıyorum onlar zorluyor belimde bir türlü bulamadılar o çok zorladı iğne yeri defalarca girdirip çıkardılar onda çok zorlandık onun dışında ameliyat iyi geçti. Bir an önce iyi olup ağrılarımın dinmesini iyileşmeyi bekliyorum ayrıntıları sonra anlatırım merak etmeyin diye yazıyorum.

Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsünGazı bende çıkaramamıştım en sonda iğne vurdular..sezeryan sonrası ağrını hala unutmamışım İn şa Allah hızlıca iyileşirsin gözün aydın

Çok şukur cnm, sen tecrubeli sin, şu iğne olayı vs spinal hiç istemedım. Bol ve dik yürü bian önce toparlarsın zaten, bn gazımı çıkardım ama çok bagırsak ağrım oldu ilk 2-3 gün sonra geçti. Bol emzir, sarılık olmaması için mana takviyesi verebilirsin hemşire eşliğinde

Ohh çok şükür. Bir an önce toparlarsın inşallah. Bu geceyi atlattın mı tamam demek zaten tecrübelisin biliyorsun. Hayırlı uğurlu olsun. Hanenize mutluluk huzur bereket getirsin

Çok şükür canım, gözün aydın hoş gelmiş sefa getirmiş Kerem paşa

Aaaa sen dogum mu yaptın bitanem çok şükür saglıkla kavuşmussun bebişine allah analı babalı abili büyütsün minnoşunu kuzum

Çok şükür canım bebeğine kavuştun darısı bize qrtik rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin dikkat et kendine umarım çabucak toparlanirsin

Ohh çok şükür. Bir an önce toparlarsın inşallah. Bu geceyi atlattın mı tamam demek zaten tecrübelisin biliyorsun. Hayırlı uğurlu olsun. Hanenize mutluluk huzur bereket getirsin

Çok şükür canım, gözün aydın hoş gelmiş sefa getirmiş Kerem paşa

Aaaa sen dogum mu yaptın bitanem çok şükür saglıkla kavuşmussun bebişine allah analı babalı abili büyütsün minnoşunu kuzum

Çok şükür canım bebeğine kavuştun darısı bize qrtik rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin dikkat et kendine umarım çabucak toparlanirsin
Kızlar selam teşekkür ediyorum güncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca biraz rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.süt Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Allahım diyorum . İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.

Kuzum benim sütüm ilk günden çok az geldi zar zor 30 gün vere bildim ama ben mamayla büyüttüm belkide onun sayesinde sarılık olmadı hatta
hastaneden çıkarken kilo vermişti..ama ben kendime bakmadım asla sen öyle yapma ikincide elimden ne geliyorsa yapıcam sütüm olsun diye biraz kendimi düşünücem beslenicem.Yara için bir şey diyemem malesef ağrılar hepimizde oldu zamanla gecicek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…