Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar bi bakın acil koşun ya napcam bennn . 1,5 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm . Kürtajdan beri olmamıştı hamilelik 5 dakika da çıktı bu sonuç gecikmenin 6. Günü bugün
Canım başka testle de yapabilir misin inşallah bebeğin seninledir ama bu test eğer o test ise yanlış sonuç verebiliyor

Canım kızlae nasılsınızbız ıyıyız Poyraz Urasla,ama cok gazlı bır bebek yazık sureklı ıkınıyor hıc uyuyamıyor ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor.17 gunluk bugun.normalmı bu?doktora gotureyımmı?koledıon damla kullanıyoduk bugun metsıl dıye bı danlaya daha baslayacagız.bebısı boyle gordukce aglayasım gelıyor uzuluyorum.sızlerın tecrubesıne guvenıyorum ne yapayım?

Allah yardımcın olsun canım. Kimyon tohumu çayı içebilirsin. Tadı da fena değil. Ben birde clinikidin yağını almıştım bir arkadaşımın önerisiyle. Karnına, ayak tabanına masaj yapabilirsin. sıcak havluyla belini karnını sar rahatlatır. Havalar sıcak olsa sıcak su dolu kovaya koyardın. Biz onu da çok yapıyorduk.

Ayy cok zor kuzum ya sezeryanımı yasayamadım ınan dogdugundan berı uykusuzluk kosturmaca dıkıslerıme bıle bakamıyorum lavaboya bile gıdemıyorum hatta..keske gazı gıtsede razıyım ben bunlara.clınıkıdı alayım oyleyse.çayı nasıl yapayım ne kadar koyayım sıcak suya?

Cnm markası ney bu testin, farklı testlede teyit et mutlaka, adetlerın düzenlimiydi geç döllenme sanki, inş bebegın seninledir
Markası bu dün gece de bu markayla yaptım elimde bu vardı . Adetlerim düzenliydi normalde geçen ay 30. Gün oldum hep 26 günde bir olan ben o zamanda acaba hamilemiyim demiştim sat 13 Şubat işte geç mi yumurtadım bilmiyorum takip etmedim regl gecikince test yaptım .. bence arka arkaya yalancı pozitif vermezdir ya bu arada bunu şimdi yaptım daha yeni yani yine çıktı

Eklentiler

• IMG_0570.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0568.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 46
Canım hamıssın bencegozun aydın

Kuzum bence hamişsin

Merak etme canım önümüz yaz. Sıcaklarla birlikte gaz azalıyor. Ama ilk başta uyum sağlamak zor. Bir canlı var ve sen onun her şeyiyle ilgilwnmek zorundasın. Bana ilk başta ağır gelmişti açıkçası bu sorumluluk. Ama sonra ayrılmaz bir parça oluyorsun. Sanki o hep hayatında varmış gibi bir alışkanlığa dönüşüyor kendiliğinden. Sen daha çok yenisin. Sezaryen de büyük bir ameliyat bakma sen. Biz hemen bebeğe bakacağız derdiyle gereken önemli vermiyoruz. Ama sen dikkat etmeye çalış yine de üşütme ayaklarında hep çorabın olsun.
Çayı da ben bir bardak kadar kaynayan suya bir tatlı kaşığı atıyormuşum 10 dk kadar kaynatıp sabah akşam içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…