Canım başka testle de yapabilir misin inşallah bebeğin seninledir ama bu test eğer o test ise yanlış sonuç verebiliyorKızlar bi bakın acil koşun ya napcam bennn . 1,5 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm . Kürtajdan beri olmamıştı hamilelik 5 dakika da çıktı bu sonuç gecikmenin 6. Günü bugün
Aynı testten bitane daha var onu da yapcam bugün yarın da kan veririm artıkCanım başka testle de yapabilir misin inşallah bebeğin seninledir ama bu test eğer o test ise yanlış sonuç verebiliyor
Cnm markası ney bu testin, farklı testlede teyit et mutlaka, adetlerın düzenlimiydi geç döllenme sanki, inş bebegın seninledirAynı testten bitane daha var onu da yapcam bugün yarın da kan veririm artık
Allah yardımcın olsun canım. Kimyon tohumu çayı içebilirsin. Tadı da fena değil. Ben birde clinikidin yağını almıştım bir arkadaşımın önerisiyle. Karnına, ayak tabanına masaj yapabilirsin. sıcak havluyla belini karnını sar rahatlatır. Havalar sıcak olsa sıcak su dolu kovaya koyardın. Biz onu da çok yapıyorduk.Canım kızlae nasılsınızbız ıyıyız Poyraz Urasla,ama cok gazlı bır bebek yazık sureklı ıkınıyor hıc uyuyamıyor ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor.17 gunluk bugun.normalmı bu?doktora gotureyımmı?koledıon damla kullanıyoduk bugun metsıl dıye bı danlaya daha baslayacagız.bebısı boyle gordukce aglayasım gelıyor uzuluyorum.sızlerın tecrubesıne guvenıyorum ne yapayım?
Ayy cok zor kuzum ya sezeryanımı yasayamadım ınan dogdugundan berı uykusuzluk kosturmaca dıkıslerıme bıle bakamıyorum lavaboya bile gıdemıyorum hatta..keske gazı gıtsede razıyım ben bunlara.clınıkıdı alayım oyleyse.çayı nasıl yapayım ne kadar koyayım sıcak suya?Allah yardımcın olsun canım. Kimyon tohumu çayı içebilirsin. Tadı da fena değil. Ben birde clinikidin yağını almıştım bir arkadaşımın önerisiyle. Karnına, ayak tabanına masaj yapabilirsin. sıcak havluyla belini karnını sar rahatlatır. Havalar sıcak olsa sıcak su dolu kovaya koyardın. Biz onu da çok yapıyorduk.
Markası bu dün gece de bu markayla yaptım elimde bu vardı . Adetlerim düzenliydi normalde geçen ay 30. Gün oldum hep 26 günde bir olan ben o zamanda acaba hamilemiyim demiştim sat 13 Şubat işte geç mi yumurtadım bilmiyorum takip etmedim regl gecikince test yaptım .. bence arka arkaya yalancı pozitif vermezdir yaCnm markası ney bu testin, farklı testlede teyit et mutlaka, adetlerın düzenlimiydi geç döllenme sanki, inş bebegın seninledir
Canım hamıssın benceMarkası bu dün gece de bu markayla yaptım elimde bu vardı . Adetlerim düzenliydi normalde geçen ay 30. Gün oldum hep 26 günde bir olan ben o zamanda acaba hamilemiyim demiştim sat 13 Şubat işte geç mi yumurtadım bilmiyorum takip etmedim regl gecikince test yaptım .. bence arka arkaya yalancı pozitif vermezdir yabu arada bunu şimdi yaptım daha yeni yani yine çıktı
Kuzum bence hamişsinMarkası bu dün gece de bu markayla yaptım elimde bu vardı . Adetlerim düzenliydi normalde geçen ay 30. Gün oldum hep 26 günde bir olan ben o zamanda acaba hamilemiyim demiştim sat 13 Şubat işte geç mi yumurtadım bilmiyorum takip etmedim regl gecikince test yaptım .. bence arka arkaya yalancı pozitif vermezdir yabu arada bunu şimdi yaptım daha yeni yani yine çıktı
Teşekkür ederim sende sağlıkla büyüt bebişini inşallahCanım hamıssın bencegozun aydın
İnşallah çiçeğim sağ Salim alayım artık bende kucağımaKuzum bence hamişsin
Merak etme canım önümüz yaz. Sıcaklarla birlikte gaz azalıyor. Ama ilk başta uyum sağlamak zor. Bir canlı var ve sen onun her şeyiyle ilgilwnmek zorundasın. Bana ilk başta ağır gelmişti açıkçası bu sorumluluk. Ama sonra ayrılmaz bir parça oluyorsun. Sanki o hep hayatında varmış gibi bir alışkanlığa dönüşüyor kendiliğinden. Sen daha çok yenisin. Sezaryen de büyük bir ameliyat bakma sen. Biz hemen bebeğe bakacağız derdiyle gereken önemli vermiyoruz. Ama sen dikkat etmeye çalış yine de üşütme ayaklarında hep çorabın olsun.Ayy cok zor kuzum ya sezeryanımı yasayamadım ınan dogdugundan berı uykusuzluk kosturmaca dıkıslerıme bıle bakamıyorum lavaboya bile gıdemıyorum hatta..keske gazı gıtsede razıyım ben bunlara.clınıkıdı alayım oyleyse.çayı nasıl yapayım ne kadar koyayım sıcak suya?
Yaaaa kuzum çok sevindim ya sabah bir güzel haber senden geldiKızlar kan verdim dün gece sonuç pozitif
Vericem canım inşallah düzenli artar .. rabbim bekleyen Tüm kardeşlerimize nasip etsinYaaaa kuzum çok sevindim ya sabah bir güzel haber senden geldisağlıkla ilerlesin bebiş birde ver test 2 gün sonra
Cnm gözün aydın teyit etmişsin. İnşallh saglıklıdırTeşekkür ederim sende sağlıkla büyüt bebişini inşallah
Oo çok iyi cnm değerinKızlar kan verdim dün gece sonuç pozitif
Allah gönlüne göre vermiş .. sağlıkla sıhhatle gelsin ..Cinsiyetimiz belli oldu bu gün erkek geliyorAllah her kese gönlünden geçeni nasip etsin hep 2 erkek istiyordum
Teşekkür ederim aminCnm gözün aydın teyit etmişsin. İnşallh saglıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?