Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırız Allah kurtarsın sizleri de
Cnm gözün aydın, kaç kg dogdu bebişin, merak etme çıkar küvezden Allahın iznıylehayırlı evlat olsun inş

Kızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırız Allah kurtarsın sizleri de
Hayırlı olsun canım benim erken gelmiş
Minik kız saglıkla annesine kavuşur inşallah sen nasılsın dogum kolay geçmiştir inşallah

Gözün aydın canım.Tez bir zamanda küvezden çıksın minnoş neden erken geldiki?
Sancılarım vardı 10 gündür hastanede yatıyordum kuzum dayanamadık daha fazla eski sezeryan yerim inceldi doktor apar topar gece aldı ameliyata

Hayırlı olsun canım benim erken gelmiş
Minik kız saglıkla annesine kavuşur inşallah sen nasılsın dogum kolay geçmiştir inşallah
Sağol kuzum inşallah. Beni sorarsan kötüyüm bugün 3 gün hala oturup kalkmıyorum 2 saat süren bi ameliyat geçirdim yine tüm riskleriyle psikolojisiyle ama çok şükür kucağım boş kalmadı şu küvezi de atlattık mı herşey daha güzel olucak

Sancılarım vardı 10 gündür hastanede yatıyordum kuzum dayanamadık daha fazla eski sezeryan yerim inceldi doktor apar topar gece aldı ameliyata
Anladım canım kilosu iyi canım MaşAllah hiç merak etme küvezde toparlansın minnoş sezeryan dikişleri için bende korkuyorum bakalım Allah büyük

Merveciğim hayırlı olsun. İnşallah küvezden çıkmıştır ve ikinizde çok iyisinizdir.

fnd_50
Kızlaarr nasıl gdıyor yaz tatılı yazmıyorsunuz artık, bebişler nasıll
Neler yapıyorsunuz

1 haftalık ege tatiline gttık otele, pek zor olmadı, gdiş geliş yolda uyudu, havuzu sevdi suyada alıştı, sadece yemklerde mama sandalyesınden ayaga kalkma olayımız var işte

Tatıl deneyımı yasayan baska varmı

Bizde eylülün ilk haftası gideceğiz kısmetse, bu kadar küçük bebe ile otel tatili hiç yapmadım, diğerlerinde hep ev kiralıyorduk..mesela ortanca ilk tatilinde baya bebekti anlamamıştı, ikinci seferde sudan korkmuş havuza girmemişti...kenarda oturmuştu.. Ama depremden önceki sene - 5 yaş - sudan çıkaramamıştık... Ama benim bu son numara suya bayılıyor, banyodan çıkıyor diye kıyamet kopuyor bizde adından dolayı (Yunus) bence tam bir su kuşu... Korkmuyor değilim havuzdan denizde alamayacağım diye ve hiç benlik şeyler değil tüm gün tüm tatil sürekli ıslan kuru, ıslan kuru çocuklar istese gezip görmeli tatil tercihimdir...
Olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı veya amaan çok gereksizmiş boşuna taşımışım dediğin şey mesela...

Ayyy şimdi nasılsınız? Maşallah hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım. Çok sevindimm

Ağırlaştım canım yazda gebelik çok zor çok günleri sayıyorum artık bakalım ne zamana alır doktor
Zaten yaz gebelerini sürekli anıyorum. Nasıl dayanıyorlar diye. Allah dayanma gücü versin zamanında gelsin minişimiz inşallah kuzum. Çok seviniyorum senin adına. Bu senin ikinci mucizen sağlıkla gelsin inşallah.

Amin canımSağol canım Allah hep sevindirsin evet ben diyorum ilk süpriz bebek ikinci mucize

Kıızlar nihayet sezeryan günüm belli oldu 25 Ağustosbu gün nst sancım çıktı doktor diyor umarım 1 hafta daha durur ondan iyice dinlen kendini yorma dedi hayırlısı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…