Cnm gözün aydın, kaç kg dogdu bebişin, merak etme çıkar küvezden Allahın iznıyleKızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırızAllah kurtarsın sizleri de
Hayırlı olsun canım benim erken gelmişKızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırızAllah kurtarsın sizleri de
2800 doğdu kuzum bende gebelik şekeri olduğu için düzgün nefes alamıyormuş o yüzden küvezde. Amin inşallahCnm gözün aydın, kaç kg dogdu bebişin, merak etme çıkar küvezden Allahın iznıylehayırlı evlat olsun inş
Sancılarım vardı 10 gündür hastanede yatıyordum kuzum dayanamadık daha fazla eski sezeryan yerim inceldi doktor apar topar gece aldı ameliyataGözün aydın canım.Tez bir zamanda küvezden çıksın minnoş neden erken geldiki?
Sağol kuzum inşallah. Beni sorarsan kötüyüm bugün 3 gün hala oturup kalkmıyorum 2 saat süren bi ameliyat geçirdim yine tüm riskleriyle psikolojisiyle ama çok şükür kucağım boş kalmadı şu küvezi de atlattık mı herşey daha güzel olucakHayırlı olsun canım benim erken gelmiş
Minik kız saglıkla annesine kavuşur inşallah sen nasılsın dogum kolay geçmiştir inşallah
Amin kuzum amin inşallahGözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun, tez zamanda çıkar bebişin inşallah
Anladım canım kilosu iyi canım MaşAllah hiç merak etme küvezde toparlansın minnoşSancılarım vardı 10 gündür hastanede yatıyordum kuzum dayanamadık daha fazla eski sezeryan yerim inceldi doktor apar topar gece aldı ameliyata
Merveciğim hayırlı olsun. İnşallah küvezden çıkmıştır ve ikinizde çok iyisinizdir.Kızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırızAllah kurtarsın sizleri de
Çok şükür canım çok sevindim bi sorun yokmuş demekkimelegim can cano benim kuzu çok şükür yürüyor, insanlık için küçük bizim için büyük bir adım 18ay 14 günlük
Bizde eylülün ilk haftası gideceğiz kısmetse, bu kadar küçük bebe ile otel tatili hiç yapmadım, diğerlerinde hep ev kiralıyorduk..mesela ortanca ilk tatilinde baya bebekti anlamamıştı, ikinci seferde sudan korkmuş havuza girmemişti...kenarda oturmuştu.. Ama depremden önceki sene - 5 yaş - sudan çıkaramamıştık... Ama benim bu son numara suya bayılıyor, banyodan çıkıyor diye kıyamet kopuyor bizdefnd_50
Kızlaarr nasıl gdıyor yaz tatılı yazmıyorsunuz artık,bebişler nasıll
Neler yapıyorsunuz
1 haftalık ege tatiline gttık otele, pek zor olmadı, gdiş geliş yolda uyudu,havuzu sevdi suyada alıştı, sadece yemklerde mama sandalyesınden ayaga kalkma olayımız var işte
Tatıl deneyımı yasayan baska varmı
Ayyy şimdi nasılsınız? Maşallah hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım. Çok sevindimmKızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırızAllah kurtarsın sizleri de
Gayet iyi kiloda doğmuş maşallah2800 doğdu kuzum bende gebelik şekeri olduğu için düzgün nefes alamıyormuş o yüzden küvezde. Amin inşallah
Canım nasılsım doğum yaklaşıyor sanırımm, ay çok heyecanlıAnladım canım en güzel doktor karşına çıkartsın Allah
Ağırlaştım canım yazda gebelik çok zor çok günleri sayıyorum artık bakalım ne zamana alır doktorCanım nasılsım doğum yaklaşıyor sanırımm, ay çok heyecanlı
Zaten yaz gebelerini sürekli anıyorum. Nasıl dayanıyorlar diye. Allah dayanma gücü versin zamanında gelsin minişimiz inşallah kuzum. Çok seviniyorum senin adına. Bu senin ikinci mucizenAğırlaştım canım yazda gebelik çok zor çok günleri sayıyorum artık bakalım ne zamana alır doktor
Amin canımZaten yaz gebelerini sürekli anıyorum. Nasıl dayanıyorlar diye. Allah dayanma gücü versin zamanında gelsin minişimiz inşallah kuzum. Çok seviniyorum senin adına. Bu senin ikinci mucizensağlıkla gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?