Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Evet masraflı bunu en iyi ben bilirim çok stresli çok zor ama bu da bizim sınavımız öyle söyleyim iyi bir doktora yaptır araştır iyice önceden güzel hazırlanın şimdiden bile sağlıklı beslenin
Evet hepsi doğru valla. Bahçeci düşünüyorum ben bakalım nasıl olacak.

Hayırlı doğumlar cnmAllh eline ayağına kavuştursun
Amin canım inşallah
Bir şey kalmadı sağ salim kucağına al bebişini canım kolay doğumun olsun
Allah razı olsun canım
M Marryyj hayırlı doğumlar canım, sağlıkla al kucağına
bebekheyecani canımm sen de hoş geldiinn, sağlıkla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Teşekkür ederim canım

Kızlar ya benim oğlan geceleri kaka yapmıyor bir kaç gündür ama gündüzleri en az iki kere yapıyor bu normaldir değil mi?

Kızlar ya benim oğlan geceleri kaka yapmıyor bir kaç gündür ama gündüzleri en az iki kere yapıyor bu normaldir değil mi?
Kuzum bir tek gece yapmıcakki sonuşta yapıyor benimki bir ara günde 3 ve 4 defa kaka yapıyordu doktor dedi ishal gibi diğilse normal şimdi büyümüş 1 defa bazen 2 defa yapıyor

Kuzum bir tek gece yapmıcakki sonuşta yapıyor benimki bir ara günde 3 ve 4 defa kaka yapıyordu doktor dedi ishal gibi diğilse normal şimdi büyümüş 1 defa bazen 2 defa yapıyor
Ben de öyle düşündüm günde bir iki normal deniyor, kayınvalide karıştırdı kafamı

Gece yapmaması lazım zaten canım yoksa uykusu bölünür uyanır degiştirirken
Şimdiye kadar yapıyordu balım ondan takıldı ama dediğin gibi gece yapmadığından beri hem o hem ben rahatız dün gün boyu kakasını yapmayan oğlum bu sabah çıkardı acısını dört bez değiştim resmen

Bugün 45. Günümüzmüş ve ben sanırım regl oldum, 6 aya kadar olmaz demişlerdi ona hazırlamıştım kendimi. Bu sıcaklarda hiç çekilmiyor regl

Cnm bnce iyiki oldun, ödemin gider, kızım 17 aylık, daha 2, 5 ay önce oldum. Menopozlu gbı gezdım hep
Evet ya sanırım o konuda biraz iyi oldu, doğumdan sonra kuzucum biraz göbeğim kaldı da o acaba daha toparlanır mı yoksa kilo göbeğimi anlayamadımm. 25 kilo almıştım hamilelikte 13 ünü verdim 12 si duruyor

Bn bıraz verdım dogumdan sonra ama sonra yıne aldım, iştahım çok acık, ilk dogumdan sonra göbek kılo kalmıyor fakat 2. Doğumdan sonra göbek inmiyor e yaşta gecıyor sen guzel grubumuzun en genciydın halaa öylesın

Yaa canımsın umarım doğum kilosudur da iner aksi halde sporlu günler de beni bekliyor sanırım kalan kilomu sevdim eskiden çok zayıftım zaten de göbek biraz işi bozdu

Kızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırız Allah kurtarsın sizleri de
Gözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun, tez zamanda çıkar bebişin inşallah

Kızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırız Allah kurtarsın sizleri de
Gözün aydın canım.Tez bir zamanda küvezden çıksın minnoş neden erken geldiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…