- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 88
- 32
Evet hepsi doğru valla. Bahçeci düşünüyorum ben bakalım nasıl olacak.Evet masraflı bunu en iyi ben bilirim çok stresli çok zor ama bu da bizim sınavımız öyle söyleyim iyi bir doktora yaptır araştır iyice önceden güzel hazırlanın şimdiden bile sağlıklı beslenin
İsmi ne doktorun?Evet hepsi doğru valla. Bahçeci düşünüyorum ben bakalım nasıl olacak.
Henüz doktora karar vermedim. Başarı şansı yüksek diye o hastaneyi düşünüyorum.İsmi ne doktorun?
Anladım canım en güzel doktor karşına çıkartsın AllahHenüz doktora karar vermedim. Başarı şansı yüksek diye o hastaneyi düşünüyorum.
Amin canım inşallahHayırlı doğumlar cnmAllh eline ayağına kavuştursun
Allah razı olsun canımBir şey kalmadı sağ salim kucağına al bebişini canım kolay doğumun olsun
Teşekkür ederim canımM Marryyj hayırlı doğumlar canım, sağlıkla al kucağına
bebekheyecani canımm sen de hoş geldiinn, sağlıkla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Kuzum bir tek gece yapmıcakki sonuşta yapıyor benimki bir ara günde 3 ve 4 defa kaka yapıyordu doktor dedi ishal gibi diğilse normal şimdi büyümüş 1 defa bazen 2 defa yapıyorKızlar ya benim oğlan geceleri kaka yapmıyor bir kaç gündür ama gündüzleri en az iki kere yapıyor bu normaldir değil mi?
Ben de öyle düşündüm günde bir iki normal deniyor, kayınvalide karıştırdı kafamıKuzum bir tek gece yapmıcakki sonuşta yapıyor benimki bir ara günde 3 ve 4 defa kaka yapıyordu doktor dedi ishal gibi diğilse normal şimdi büyümüş 1 defa bazen 2 defa yapıyor
Gece yapmaması lazım zaten canım yoksa uykusu bölünür uyanır degiştirirkenBen de öyle düşündüm günde bir iki normal deniyor, kayınvalide karıştırdı kafamı
Şimdiye kadar yapıyordu balım ondan takıldı ama dediğin gibi gece yapmadığından beri hem o hem ben rahatızGece yapmaması lazım zaten canım yoksa uykusu bölünür uyanır degiştirirken
Cnm bnce iyiki oldun, ödemin gider, kızım 17 aylık, daha 2, 5 ay önce oldum.Bugün 45. Günümüzmüş ve ben sanırım regl oldum, 6 aya kadar olmaz demişlerdi ona hazırlamıştım kendimi. Bu sıcaklarda hiç çekilmiyor regl
Evet ya sanırım o konuda biraz iyi oldu, doğumdan sonra kuzucum biraz göbeğim kaldı da o acaba daha toparlanır mı yoksa kilo göbeğimi anlayamadımm. 25 kilo almıştım hamilelikte 13 ünü verdim 12 si duruyorCnm bnce iyiki oldun, ödemin gider, kızım 17 aylık, daha 2, 5 ay önce oldum.Menopozlu gbı gezdım hep
Bn bıraz verdım dogumdan sonra ama sonra yıne aldım, iştahım çok acık, ilk dogumdan sonra göbek kılo kalmıyor fakat 2. Doğumdan sonra göbek inmiyor e yaşta gecıyor sen guzel grubumuzun en genciydın halaa öylesınEvet ya sanırım o konuda biraz iyi oldu, doğumdan sonra kuzucum biraz göbeğim kaldı da o acaba daha toparlanır mı yoksa kilo göbeğimi anlayamadımm. 25 kilo almıştım hamilelikte 13 ünü verdim 12 si duruyor
Yaa canımsınBn bıraz verdım dogumdan sonra ama sonra yıne aldım, iştahım çok acık, ilk dogumdan sonra göbek kılo kalmıyor fakat 2. Doğumdan sonra göbek inmiyor e yaşta gecıyor sen guzel grubumuzun en genciydın halaa öylesın
Bende 1.5 ay sonra oldum bütün dogunlardan sonraBugün 45. Günümüzmüş ve ben sanırım regl oldum, 6 aya kadar olmaz demişlerdi ona hazırlamıştım kendimi. Bu sıcaklarda hiç çekilmiyor regl
Sancılı mı geçiyor peki aşkımBende 1.5 ay sonra oldum bütün dogunlardan sonra
Gözün aydın canım aynı zamanda geçmiş olsun, tez zamanda çıkar bebişin inşallahKızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırızAllah kurtarsın sizleri de
Gözün aydın canım.Tez bir zamanda küvezden çıksın minnoş neden erken geldiki?Kızlar doğum yaptım 2 gün önce anca kendime geldim yazabiliyorum 35+4 de gelmek istedi tutamadık daha fazla miniğim küvezde teyzeleri solunum desteği alıyor bi duanızı alırızAllah kurtarsın sizleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?