Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Selam.O ilacı neden kullanıyorki tam onu anlamadım..eğer eşinin değerlerinde sorun varsa onun tedavisi olması gerekiyor sende sanırım bir sorun yok

iltihaplı bagırsak hastalıgı vardı ama bu ilacı 4 ay önce bıraktı ,bebek için yeni kan tahlili yaptırdık troidleri yüksek çıkmış biraz araştırma yaptım bu da hareketlilikte sorun çıkaran bişey baya kafama takıldı .bende sadece demir eksiliği var ferritin 8.9 ,demir(serum) 36 çok düşük dedi doktor ama yine de allah nasip edince hamile kalan var .inanın kafam çorba oldu ne yapacağımı şaşırdım ya

Anladım canım sperminde sorun çıktımı?senin değerlerin ilaçla düzelir onlara takılma sadece doktorun dediklerini yap ve kullan..

Anladım canım sperminde sorun çıktımı?senin değerlerin ilaçla düzelir onlara takılma sadece doktorun dediklerini yap ve kullan..
yok hayır canım hiç buna baktırmadık sadece kan tahlili biraz da evham yaptım acaba tsh yüksek erkek te olunca sorun olur mu diye .

yok hayır canım hiç buna baktırmadık sadece kan tahlili biraz da evham yaptım acaba tsh yüksek erkek te olunca sorun olur mu diye .
Hayır ya bende sandım yaptırdınız evham yapma strese hiç gerek yok kaç ay deniyorsunuz bilmiyorum yaşında az şimdiden böyle yapma için rahat diğilse sperm testi versin ve TSH için ilaç kullansın bunlar düzelir merak etme

inşALLAH yaşım 28 2 senedir evliyim hep korunduk sadece 1 aydır denedik ama işte stres yaptım sanırım bilmediğim için arattıkça daha da strese girdim

inşALLAH yaşım 28 2 senedir evliyim hep korunduk sadece 1 aydır denedik ama işte stres yaptım sanırım bilmediğim için arattıkça daha da strese girdim
Daha 1 ay kuzum bu ne stres bu ne heyacan her şeyin başında stres duruyor zaten ilaclarınızı kullanın düzenli yok için rahat etmezse sperm testi versin eşin..kötüyü çağırma olucak bebeğin merak etme

Daha 1 ay kuzum bu ne stres bu ne heyacan her şeyin başında stres duruyor zaten ilaclarınızı kullanın düzenli yok için rahat etmezse sperm testi versin eşin..kötüyü çağırma olucak bebeğin merak etme
Ay inşAllah çok teşekkür ederim evet gerçekten günümüzde o kadar zor oldu ki böyle şeyler . Artık korkar olduk insanlar ne zorluklar yaşıyor bunları duydukça strese girdikçe girdim hayırlısı tabi ki rabbimden allahım hepimize nasip etsin size de çok teşekkür ederim içim rahatladı

Evet kullanmıştım canım. Değerlerimiz falan herşey normal sebepsiz infertilite bizim.
Bizdede sebepsizdi canım ay bilmiyorumki bu işler biraz nasip kısmet işi bazen ne yaparsan yap olmuyor her şey yaptim olmadı sonra doğal oldu mesela

Bizdede sebepsizdi canım ay bilmiyorumki bu işler biraz nasip kısmet işi bazen ne yaparsan yap olmuyor her şey yaptim olmadı sonra doğal oldu mesela
Bugün bi arkadaşım daha öyle söyledi. 2 aşılama 1 tüp bebek denemisler. 2. Tüp bebek için süre beklerken kendi oldu dedi. Gerçekten nasip işi.

Bugün bi arkadaşım daha öyle söyledi. 2 aşılama 1 tüp bebek denemisler. 2. Tüp bebek için süre beklerken kendi oldu dedi. Gerçekten nasip işi.
Yaaa bak işte diyorum ya bende çok duyuyordum sonradan doğal kalanlar oluyormuş amaaan diyordum ben bu kadar ilişkiyle ilaçla kalmadım şimdimi kalıcak ama demekki gercekmiş..hayırlısı neyse o olsun senin için canım..artık sende bize katıl çok istiyorum

İnşallah ya çok dua edin bana da

Çok uğrasıpta doğal olanları okdr çok duydumki cnm, inşallah sende uğrasmadan bebek sahıbı olursunbn korunmayı bırakınca hemen kaldım ama hep kımyasal oldu, famera ve ovitrel iğne denedım, progestan kullandım, vıtamın kullandım, yine kımyasal oldu heray üst üste, rahım filmi çekildim, genetik teste bile gttık, kafaya takmıştım iyice neden boyle oluyor yaş 40 olunca bide, sonra yaz geldi, köye geldım umursamıcam dedım,ne vıtamın ne bısey hıçbışy kullanmadım, eşimde yok yanımda, arada geliyor, yumurtlama dönemlerıne denk gelirse, o ay hiç dikkat etmedım, ilişki sonrası hemen wc gttım yatmadım, ağaçtan ıhkamur topladım, tasınıyorduk eşya tasıdım, tek ilişki oldu o ay, test yaptım evde koyuluk takip ettım, kan bıle vermedım

İnşallah ya çok dua edin bana da
Hep aklımdasın ama bak sende çok bekleme artık için ne diyorsa ordan başla çünkü bebek oluncada yaş ileri olunca artık 20 yaşlardakı gibi sabrın olmuyor çocuğa karşı ondan uzatma asla

Bak en güzel örneği olmuşsun gerçekten bu durumun. İnşallah bizim de böyle olur. Her ilişkide hala aklıma geliyor benim acaba olur mu diye. Sanırım bu düşünceden kurtulmaliyim ama henüz başaramadım

Hep aklımdasın ama bak sende çok bekleme artık için ne diyorsa ordan başla çünkü bebek oluncada yaş ileri olunca artık 20 yaşlardakı gibi sabrın olmuyor çocuğa karşı ondan uzatma asla
Valla doğru söylüyorsun. Yıl başından sonra düşünüyorum tüp bebek inşallah. Maddi olarak da hazır olmak lazım malum masraflı bir tedavi

Valla doğru söylüyorsun. Yıl başından sonra düşünüyorum tüp bebek inşallah. Maddi olarak da hazır olmak lazım malum masraflı bir tedavi
Evet masraflı bunu en iyi ben bilirim çok stresli çok zor ama bu da bizim sınavımız öyle söyleyim iyi bir doktora yaptır araştır iyice önceden güzel hazırlanın şimdiden bile sağlıklı beslenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…