Ay geldimi doğum zamanı yaKıızlar nihayet sezeryan günüm belli oldu 25 Ağustosbu gün nst sancım çıktı doktor diyor umarım 1 hafta daha durur ondan iyice dinlen kendini yorma dedi hayırlısı Allah'tan
Ay Amin canım AminAy geldimi doğum zamanı ya
Allah sağlıkla hayırlarla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canm
Saglıkla gününde gelsin mucizen kuzum ayy başak olacak burcu hazırlıklı ol pimpiriklerineKıızlar nihayet sezeryan günüm belli oldu 25 Ağustosbu gün nst sancım çıktı doktor diyor umarım 1 hafta daha durur ondan iyice dinlen kendini yorma dedi hayırlısı Allah'tan
Amin canımSaglıkla gününde gelsin mucizen kuzum ayy başak olacak burcu hazırlıklı ol pimpiriklerine
Erkegi çekilmiyorAmin canımAnnemde başak pimpirikli diğil ama düzeni sever aşırı yani bütün vaktini ona harçlar
Kız deme öyle benim minnoş oğlumErkegi çekilmiyor
Erkegi çekilmiyorAmin canımAnnemde başak pimpirikli diğil ama düzeni sever aşırı yani bütün vaktini ona harçlar
Kız deme öyle benim minnoş oğlum
Yazık diğilmi eşine kulaklarını çekerim öyle olursaErkegi çekilmiyor
sana minnoş olur annesi ama nerde gördüysem eşleri çok çekiyor
Cnm neyseki atlatmışsın, toparlanırsın, şukurki evladın ve sen iyisinMrb kızlar uzun süredir yazamadım buraya umarım hepiniz iyisiniz dir bende doğumu mu yaptım benim çok sıkıntıli bir doğumum oldu plesanta previa teşhisi konulmuştu sezeryanda kan kaybım fazla oldu hayatı tehlikem oldu nerdeyse rahmimi kaybediyordum ama çok şükür atlattik 37gun oldu doğum yapalı anca yeni yeni toparlanmaya başladım yinede şükürler olsun evladım yanımda rabbim banada sizlerede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Evet çok şükür.Amin canımOyy demek geldi o buyuk gunsagsaglım kucagına alırsın inş bebegını cnm,
Saol canım benim çok şükür annemle kizkardesim yanımda hep destek oluyorlar ilk başta mama ile başladık benim durumundan dolayi sonra sütüm gelince emzirmeye başladım mamayı azalttım arada veriyorum bizimki acil ameliyatla 37 haftada geldi kilosuda düşük 2800 doğdu şimdi biraz toparladık meme de yetiyormu tam emin değilim hergun 4-5 bez kaka yapıyor bu iyi bişey mi onu da bilemedimCnm neyseki atlatmışsın, toparlanırsın, şukurki evladın ve sen iyisinnasıl peki bebişin emzırıyormusun varmı bi sıkıntı, sormk istedgın seyler varsa sorablırsın cnm
Gözün aydın canım.Şükür şimdi iyisiniz önemli olan o.Kakaya kaldıkta benim oğlanda günde bilmem kaç defa kaka yapıyordu doktor iyi bir şey dedi 3200 doğdu ama hastaneden 2600 çıktık ishal diğilse sorun yok canım zamanla azalıcakSaol canım benim çok şükür annemle kizkardesim yanımda hep destek oluyorlar ilk başta mama ile başladık benim durumundan dolayi sonra sütüm gelince emzirmeye başladım mamayı azalttım arada veriyorum bizimki acil ameliyatla 37 haftada geldi kilosuda düşük 2800 doğdu şimdi biraz toparladık meme de yetiyormu tam emin değilim hergun 4-5 bez kaka yapıyor bu iyi bişey mi onu da bilemedim
İshal değilde sarı pütürlü gibi seninde günlerin sayılı ikinci bebeğin sağlıkla gelsin inşallah iki bebek birden bakımı biraz zorlanırsin ama sonra beraber büyüyünce rahat edersinGözün aydın canım.Şükür şimdi iyisiniz önemli olan o.Kakaya kaldıkta benim oğlanda günde bilmem kaç defa kaka yapıyordu doktor iyi bir şey dedi 3200 doğdu ama hastaneden 2600 çıktık ishal diğilse sorun yok canım zamanla azalıcak
Zamanla düzelir kakası canım bende ilk başta korkuyordum şimdi bile bazen günde 3 defa yapıyor doktor diyor az az yapıyor ondan.İshal değilde sarı pütürlü gibi seninde günlerin sayılı ikinci bebeğin sağlıkla gelsin inşallah iki bebek birden bakımı biraz zorlanırsin ama sonra beraber büyüyünce rahat edersin
Cnm kaka olayları sureklı degısıyor dönem dönem hep farklı, onu kafaya takma, meme ve mama ilerlemiştık bızde, mama takvıyesi şart olmuştu, kızımda 2800 dogdu, 2600le cıktık ama sonra ilerledi tabii, tontiş olduİshal değilde sarı pütürlü gibi seninde günlerin sayılı ikinci bebeğin sağlıkla gelsin inşallah iki bebek birden bakımı biraz zorlanırsin ama sonra beraber büyüyünce rahat edersin
İnsan tecrübesiz olunca herşeyi takiyor işteCnm kaka olayları sureklı degısıyor dönem dönem hep farklı, onu kafaya takma, meme ve mama ilerlemiştık bızde, mama takvıyesi şart olmuştu, kızımda 2800 dogdu, 2600le cıktık ama sonra ilerledi tabii, tontiş olduyanı bunlar hep olagan seyler cnm, gunler hızla geçıyor
Canm bizimkide ilk zamanlar kabiz oluyordu hatta acile bilr götürmüşligumuz var bence doktorda birşey demiyorsa iyi birsey genellikle anne sütü alanlarda daha ishale yakın oluyorİshal değilde sarı pütürlü gibi seninde günlerin sayılı ikinci bebeğin sağlıkla gelsin inşallah iki bebek birden bakımı biraz zorlanırsin ama sonra beraber büyüyünce rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?