Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kıızlar nihayet sezeryan günüm belli oldu 25 Ağustosbu gün nst sancım çıktı doktor diyor umarım 1 hafta daha durur ondan iyice dinlen kendini yorma dedi hayırlısı Allah'tan
Ay geldimi doğum zamanı ya
Allah sağlıkla hayırlarla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canm

Kıızlar nihayet sezeryan günüm belli oldu 25 Ağustosbu gün nst sancım çıktı doktor diyor umarım 1 hafta daha durur ondan iyice dinlen kendini yorma dedi hayırlısı Allah'tan
Saglıkla gününde gelsin mucizen kuzum ayy başak olacak burcu hazırlıklı ol pimpiriklerine

Mrb kızlar uzun süredir yazamadım buraya umarım hepiniz iyisiniz dir bende doğumu mu yaptım benim çok sıkıntıli bir doğumum oldu plesanta previa teşhisi konulmuştu sezeryanda kan kaybım fazla oldu hayatı tehlikem oldu nerdeyse rahmimi kaybediyordum ama çok şükür atlattik 37gun oldu doğum yapalı anca yeni yeni toparlanmaya başladım yinede şükürler olsun evladım yanımda rabbim banada sizlerede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Cnm neyseki atlatmışsın, toparlanırsın, şukurki evladın ve sen iyisin nasıl peki bebişin emzırıyormusun varmı bi sıkıntı, sormk istedgın seyler varsa sorablırsın cnm

Cnm neyseki atlatmışsın, toparlanırsın, şukurki evladın ve sen iyisin nasıl peki bebişin emzırıyormusun varmı bi sıkıntı, sormk istedgın seyler varsa sorablırsın cnm
Saol canım benim çok şükür annemle kizkardesim yanımda hep destek oluyorlar ilk başta mama ile başladık benim durumundan dolayi sonra sütüm gelince emzirmeye başladım mamayı azalttım arada veriyorum bizimki acil ameliyatla 37 haftada geldi kilosuda düşük 2800 doğdu şimdi biraz toparladık meme de yetiyormu tam emin değilim hergun 4-5 bez kaka yapıyor bu iyi bişey mi onu da bilemedim

Gözün aydın canım.Şükür şimdi iyisiniz önemli olan o.Kakaya kaldıkta benim oğlanda günde bilmem kaç defa kaka yapıyordu doktor iyi bir şey dedi 3200 doğdu ama hastaneden 2600 çıktık ishal diğilse sorun yok canım zamanla azalıcak

İshal değilde sarı pütürlü gibi seninde günlerin sayılı ikinci bebeğin sağlıkla gelsin inşallah iki bebek birden bakımı biraz zorlanırsin ama sonra beraber büyüyünce rahat edersin

İshal değilde sarı pütürlü gibi seninde günlerin sayılı ikinci bebeğin sağlıkla gelsin inşallah iki bebek birden bakımı biraz zorlanırsin ama sonra beraber büyüyünce rahat edersin
Zamanla düzelir kakası canım bende ilk başta korkuyordum şimdi bile bazen günde 3 defa yapıyor doktor diyor az az yapıyor ondan.
Sağol canım Amin tabi zorlanırım umut ediyorum zamanla kolaylaşır stres yapmamaya çalışıyorum

Cnm kaka olayları sureklı degısıyor dönem dönem hep farklı, onu kafaya takma, meme ve mama ilerlemiştık bızde, mama takvıyesi şart olmuştu, kızımda 2800 dogdu, 2600le cıktık ama sonra ilerledi tabii, tontiş olduyanı bunlar hep olagan seyler cnm, gunler hızla geçıyor

İnsan tecrübesiz olunca herşeyi takiyor işte bizde şuan da mama meme beraber ilerliyoruz bakalım çok küçük daha biran önce biraz ele avuca sigsa diye bekliyoruz

Canm bizimkide ilk zamanlar kabiz oluyordu hatta acile bilr götürmüşligumuz var bence doktorda birşey demiyorsa iyi birsey genellikle anne sütü alanlarda daha ishale yakın oluyor
Ve gerçekten dönem dönem değişiyor ilk zamanlar bende o kadar panik yapıyordumki zamanla bebeğinin ne istediğini neden ağladığını ogreniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…