Hosgeldin canm inşallah ummadığın anda sağlıkla kolaylıkla bebiş haberini alırsınKızlar iyi günler uzun bir aradan sonra tekrar geldim ben nasılsınız bebekleriniz nasıl :) tedaviyi tamamen bıraktım bu süreçte yeniden başlamayı düşünüyorum biraz sizden cesaret toplamaya geldim açıkçası
Hoşgeldın cnm, güzel haberlerını beklıyoruz. İnş en hayırlı zamanda bebişin senınle olurKızlar iyi günler uzun bir aradan sonra tekrar geldim ben nasılsınız bebekleriniz nasıl :) tedaviyi tamamen bıraktım bu süreçte yeniden başlamayı düşünüyorum biraz sizden cesaret toplamaya geldim açıkçası
Sağol canım Amin.Profil ismini tanımadım yaNiqu canııımmm hayırlı olsun. Geçrten başkasının hamileliği 1 ay gibi geçiyor daha dün haber almışız gibi. Çok şükür sağlıkla kucağına almışsın. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Gözünüz aydın çok sevindim
Aaa değiştirdim evet ben IADKSağol canım Amin.Profil ismini tanımadım ya
Buna sevindim yoksa dedim kesin yorğunluktan unuttumAaa değiştirdim evet ben IADK
Saol canım benim tşk ederimbeyons canı. Sana da hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Yaşadıklarına çok üzüldüm çok şükür ki ikinizde iyisiniz.
Canımmm ıyıyım valla iş bebek ev banyo yapmaya bıle vakıt bulamadan kosturma ıcınde yuvarlanıyorum
İyiyim canısı bebiş bakıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
Oyyy seni ve sizleri görmek ne güzel, biz 8,5 aylık olduk, zamanın bu kadar hızlı geçtiğine inanamıyorummmm, 3 saatte bir bebeğime bakıp hala şaşırıyorum bu benim mi diye, emeklemeye çalışıyoruz biz, bugün ilk kez Norveç somon yedi.. sen de ne var ne yok kuzummmm?
Kuzum beşiğine alıştırirsan tabiki iyi olur çünkü dahada hareketlenecek yanında zor olurAyy kızlar sızı bulmusken bısey sorcamsımdı ben dogdu dogalı poyrazla beraber uyuyorum ama artık seri şekilde dönmeye başladı cok hızlı gıdıyor döne döne besıgıne yatırmam gereklı artık korkuyorum uyurken bı gozum sureklı onda akıllı saattekı derın uykum 37 dakıka ama gecen gun besıge yatırdım yıne aklım hep onda kaldı uzerını cok acıyor ayy üşüdümüü ayy napıyor acabaa ya battanıyesını yuzune kapadıysa ya rahat degılse vs vs besıgı kapattıgım ıcın goremıyorumda karanlıkta,napıyım sızce bana bı yol soyleyın
Canım ileride çok zorlanırsın yatağına alıştır ben battaniye hiçbir şey üstüne örtmüyorum yatakta yastık başka hiçbir şey olmuyor ondan içim rahat zaten üstünü örtmüyor benim oğlan hemen ayaklarıyla açıyor havalar sıcakken gerek görmedim kışta tulum giyindiriyorum zamanla alışıcan öyle aklında kalmazAyy kızlar sızı bulmusken bısey sorcamsımdı ben dogdu dogalı poyrazla beraber uyuyorum ama artık seri şekilde dönmeye başladı cok hızlı gıdıyor döne döne besıgıne yatırmam gereklı artık korkuyorum uyurken bı gozum sureklı onda akıllı saattekı derın uykum 37 dakıka ama gecen gun besıge yatırdım yıne aklım hep onda kaldı uzerını cok acıyor ayy üşüdümüü ayy napıyor acabaa ya battanıyesını yuzune kapadıysa ya rahat degılse vs vs besıgı kapattıgım ıcın goremıyorumda karanlıkta,napıyım sızce bana bı yol soyleyın
6 aylık oldu teyzesiKuzum beşiğine alıştırirsan tabiki iyi olur çünkü dahada hareketlenecek yanında zor olur
Loş gece lambası olabilir tam karanlık olmasn bnce daha görmen için
Ne kadarlık oldu kuzucuk
Canım tamam bugun denıycemCanım ileride çok zorlanırsın yatağına alıştır ben battaniye hiçbir şey üstüne örtmüyorum yatakta yastık başka hiçbir şey olmuyor ondan içim rahat zaten üstünü örtmüyor benim oğlan hemen ayaklarıyla açıyor havalar sıcakken gerek görmedim kışta tulum giyindiriyorum zamanla alışıcan öyle aklında kalmaz
Amin canım Amin6 aylık oldu teyzesibuyuyorlar mınık ponçikler
Canım tamam bugun denıycemgözün aydın olsun dogumun olmus cok sevındım Allahım sana guc kuvvet versın ben bı taneyle bas edemıyorum saglıkla mutlulukla buyut ınsallah
Kizlarr tecrübeli analarr bebekleriniz dışarıda yada başka evde uyuyorlarmi
Dışarıda bebek arabasnda bazen uyuyor ama başka evde uyumaya nasl alıştırdınEvet 3 tane evladım var en küçüğüm 1yaş 7 aylık
Canım ben kayınvalidemlere gidiyorum orda sevdiği battaniyesi veya ayıcıklarını ellerine veriyorum uyku saati gelince kendisi uyur.Birde benim 3 de emzik kullandı oğlumda eline ayıcığını alır nere gidersem gideyim uyurDışarıda bebek arabasnda bazen uyuyor ama başka evde uyumaya nasl alıştırdın
Ay Ne güzel egede emzik kullanıyor ama bebek arabasnda uyuyor ama başka evde uyumuyor yada ben alistiramadm:)Canım ben kayınvalidemlere gidiyorum orda sevdiği battaniyesi veya ayıcıklarını ellerine veriyorum uyku saati gelince kendisi uyur.Birde benim 3 de emzik kullandı oğlumda eline ayıcığını alır nere gidersem gideyim uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?