Kaset test sipariş ettim onunla takip ederim bu ay bir daha dediğin gibi asla almam bunlardan hüsran yaşadık resmen eşimleBu testler sıkıntılı canım tahmin etmiştim maalesef aynısını defalarca yaşamıştım ben deo yüzden en garanti gününde kan vermek ya da kaset test yapmak
Cnm çatladı dıyorsun ya 10. Gün laboquik kaset test yap, bak erken yapma çıkmaz kafanı karıştırma 10. Gün çıkıyor ilkEvet kuzum bugün ovu yaptım çatlama gördüm bakalım hayırlısı beklicem artık laboquik kasett test aldım
Ben son aylarda kaset test dahi yapmamıştım kan vermiştim artık zaten iki aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek yaptık şükürler olsun hepsinde doktorun dediği günü bekleyip kan vermiştim öyle daha az stres oluyor insan. Bu testler çıldırtabiliyorKaset test sipariş ettim onunla takip ederim bu ay bir daha dediğin gibi asla almam bunlardan hüsran yaşadık resmen eşimle
Dayanabilirsem öyle yapıcam kuzumCnm çatladı dıyorsun ya 10. Gün laboquik kaset test yap, bak erken yapma çıkmaz kafanı karıştırma 10. Gün çıkıyor ilk
Bende genelde kan veriyorum kuzum ama testte görüp öyle vermek daha iyi oluyor tabi pozitif testte kan negatif gelince hüsran oluyor orası ayrıBen son aylarda kaset test dahi yapmamıştım kan vermiştim artık zaten iki aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek yaptık şükürler olsun hepsinde doktorun dediği günü bekleyip kan vermiştim öyle daha az stres oluyor insan. Bu testler çıldırtabiliyor
Ben hiç kan bıle vermedim en sonDayanabilirsem öyle yapıcam kuzum
Hayırlısı olsun kuzum, du bakalım adetin gelmediği sürece bekleyeceğiz. Bu yıl bitmeden hamile kalacaksın inşallahSonuç 0.1 kuzum
benim içimde de öyle bir his var inşallah nasip eder AllahHayırlısı olsun kuzum, du bakalım adetin gelmediği sürece bekleyeceğiz. Bu yıl bitmeden hamile kalacaksın inşallah
Bugün gittim doktora kuzum hala içerde ufak tefek parçalar var kürtaj dedi ben istemiyorum kendisi düşmez mimelegim can meloşum nasılsın
Ay çok yeni minnoş susamKizcelergaliba ben hamileyim
Yaa cok heyecanlıyımAy çok yeni minnoş susam
Yaaa tebrik ediyorum kuzumKizcelergaliba ben hamileyim
Aa super erken yakalamışsınKizcelergaliba ben hamileyim
Maşallah canım gozun aydın olsunKizcelergaliba ben hamileyim
Kuzummmmmmmm tebrik ederim
Yaaa tebrik ediyorum kuzum
Aa super erken yakalamışsıntebrık ederım cnm, kaç gun var adetıne
Ya kızlar teşekkür ederimMaşallah canım gozun aydın olsunhosgelmıs mınık mercımek
Amin inşallah canım yaz burdan da sonucunuYa kızlar teşekkür ederimadetim 3 gün gecikti yarın tekrar kan vercem hayırlısıyla sağlıkla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?