Evlilikte gurur olmaz . Eve gitmek istemiyorum diyorsunuz ya çocuklar? Bencil annelerden bıktım artık
O zaman 14 yaşında kız çocuğu gibi gurur naz yapmayın ben yıllarca didisen küsen annene baba arasında büyüdüm nasıl bir cehennem olduğunu bilemezsiniz o yüzden atın gururu bir yana eşinize akşam bir supriz yapın tatlı dille hislerinizi anlatın çünkü kuserek anlaşmak ( !) cocuklarınızın yöntemi siz anne babaların değil .. o cehenneme atarak çocuklarınızı evlatlarım herseyim derken samimi olmazsınız .. evladınız herseyse gurur yapmayınız mutlu olan mutluluk veren anne olmakla yukumlusunuztabiki çocukları benim her şeyim onlar için gidiyorum ama mutluluk veren seni önemseyen ilgi sevgi vs durumları için gitmek istemiyor insan
Ailesinin yanına gönderin.Herkese merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum ama kendimi çok güçsüz ve mutsuz hissediyorum. Aynı evin içinde kapılar sürekli kapalı birbirimizin yüzünü dahi görmeden köşe kapmaca oynuyoruz resmen. Konu ise çok sudan bir sebep çocuklara kızarken bağrışıyolar diye banada kızmaya başladı hepinizi hizaya sokacağım gibilerinden ben de çocuğun yanında benle öyle konuşamazsın vs. ertesi gün gelip konuşur barışır gibi düşündüm 1 hafta olacak nerdeyse o da inada bindirdi hala küsüz. Onun ailesi yan apartmanda yalnız değil ben ise kendimi çok yalnız mutsuz güçsüz hissediyorum ama bir taraftan da kuyruğu dik tutmak adına hiç belli etmiyorum. Ben çalışıyorum devlet memuruyum işteyken bile aklımdan çıkmıyor eve gidip yine yalnız kalıcam ilgi sevgi göremicem değersiz hissettirileceğim için eş tarafından eve gitmek istemiyorum. Onun gelip benimle konuşmasını bekledim o inat ben inat. Barışken onla ne dediyse yaptım hiç tartışmaya sebep bile vermiyordum sakindik huzur veriyordum ona bu kadar kendimden ödün vermişken nasıl bu hala geldik anlamadım. Onu kendime çekmek aşık etmek istiyorum nasıl kızlar bi akıl verin. Bu küslük durumunu hiç umursamadan yaşamaya devam mı dik durduğumumu göstermeliyim. Ayağına gidipte konuşmaya çalışan taraf ben olmak istemiyorum.
Oyle bir olur ki...Adamin popo havada burnundan kil aldirmaz kivama gelince gurur ne onemli ogrenir insan.Evlilikte gurur olmaz . Eve gitmek istemiyorum diyorsunuz ya çocuklar? Bencil annelerden bıktım artık
Siz normal davranin madem yaptiginin yanlis oldugunu biliosunuz o zaman hgeldin ac misin?diye sorun kacmak uzatir.Herkese merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum ama kendimi çok güçsüz ve mutsuz hissediyorum. Aynı evin içinde kapılar sürekli kapalı birbirimizin yüzünü dahi görmeden köşe kapmaca oynuyoruz resmen. Konu ise çok sudan bir sebep çocuklara kızarken bağrışıyolar diye banada kızmaya başladı hepinizi hizaya sokacağım gibilerinden ben de çocuğun yanında benle öyle konuşamazsın vs. ertesi gün gelip konuşur barışır gibi düşündüm 1 hafta olacak nerdeyse o da inada bindirdi hala küsüz. Onun ailesi yan apartmanda yalnız değil ben ise kendimi çok yalnız mutsuz güçsüz hissediyorum ama bir taraftan da kuyruğu dik tutmak adına hiç belli etmiyorum. Ben çalışıyorum devlet memuruyum işteyken bile aklımdan çıkmıyor eve gidip yine yalnız kalıcam ilgi sevgi göremicem değersiz hissettirileceğim için eş tarafından eve gitmek istemiyorum. Onun gelip benimle konuşmasını bekledim o inat ben inat. Barışken onla ne dediyse yaptım hiç tartışmaya sebep bile vermiyordum sakindik huzur veriyordum ona bu kadar kendimden ödün vermişken nasıl bu hala geldik anlamadım. Onu kendime çekmek aşık etmek istiyorum nasıl kızlar bi akıl verin. Bu küslük durumunu hiç umursamadan yaşamaya devam mı dik durduğumumu göstermeliyim. Ayağına gidipte konuşmaya çalışan taraf ben olmak istemiyorum.
Hizaya sokacağım? Patronla konusurken domatese donen erkekler evdeki eslerine hizaya sokmaktan bahsetmiyor mu....hizaya sokarımlı kurtlar vadisi replikleriyle konusmuyor mu, sorsan memati baş.
Sizde hayatınızın merkezine kocanızı koymayın, koymayın kı 24 saat bunu ve olayı dusunmeyın. Merkezde siz olun, cocuklarınız olsun.
Bunlar oyle oluyor genelde. Sosyal hayatta ne kadar savunamıyor kendılerını korkuyorlar evde o kadar aslanlar.Ne kadar güzel yazmışsın...
Benim de başımda narsist bi sevgili var..
Bana sürekli ceza kesen konumda, hata yaptın mı yandın biranda düşmana dönenmerhametsiz biri..
Ama patronuyla konusurken duydum gıkını cıkartamıyordu
İyi o zaman ileride çocuklarımıza ben sizin için ne cefalar çektim saçımı süpürge ettim masalları anlatmazsiniz o kadar gururlu annelersek.. o ev cehennem oluyor o yavrulara bizim iki saçma tribimize çocukluk çağından çıkamamış kususmelerimize anca duygu sömürüsü yaparız işte yaşlanınca ben yavruma neler ettim de sevemiyor beni bir türlü diyeOyle bir olur ki...Adamin popo havada burnundan kil aldirmaz kivama gelince gurur ne onemli ogrenir insan.
Bunlar oyle oluyor genelde. Sosyal hayatta ne kadar savunamıyor kendılerını korkuyorlar evde o kadar aslanlar.
Kuzeyle guneyın ne tarafta oldugunu bilmezler, hizaya sokmaktan bahsederler.
Bu arada sen cok tatlı bir kadınsın yorumlarını goruyorum senın.
Bence o narsıste en guzel zamanlarını harcama. Oyle bi terket kı, narsıstlıge tövbe edip normallesın.
Sanki nımette yokluğuyla ceza verecek.
En nihayetinde bir oksijen degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?