Yine Küsüştük

al çocukları yada bırak haftasonu gezmeye git eşşek gibi konuşur

Konuma da yazmıştınız... Neden evlilik, çocuk gibi zor bağlar oluşmadan kurtulmuyorsunuz?
Hazır farkındalığınız var neden kendinize bunu yapıyorsunuz? özür dilerim ama gerçekten merak ettim.

Konuma da yazmıştınız... Neden evlilik, çocuk gibi zor bağlar oluşmadan kurtulmuyorsunuz?
Hazır farkındalığınız var neden kendinize bunu yapıyorsunuz? özür dilerim ama gerçekten merak ettim.

Evlilik te hayal gibi zaten...evlenmez o

İlgi çekici giyinin, kokular sürün. Kavanoz kapağını açtırın. Siz adım atmayın bence hep anneler fedakar olmak zorunda değil eşinizin sizin değerinizi bilmesi ve konuşmalarına dikkat etmesi gerek.

Bence tas yerinde agirdir.Karsindaki sen gibi dusunuyorsa elbette gurur taninmaz ama ne yazik ki nasilsaa o yolunu bulur barisir benle diye popo havada geziliyor.Sac supurge etmeye gerek yok evlat icin ayakta kalmak gerek bence ezilmis sineye cekmis anneye ileride ee cekmeseydin demiyor mu o cocuklar?El ele yurumeli cift dedigin

Maalesef yüzde yüz gibi hassas bir denge ile olmasa da, benzer durum ve koşullarda eşler aynı oranda adım atmalı birbirine. Yani şöyle, siz bir adım atarsanız ( bu bir hediye alma olabilir, hasta iken ilgilenmek olabilir, onun hayatını kolaylaştıracak bir hareket olur) o da denk bir adım atmalı. O bir adım atarsa, verici olursa, siz de bir adım atmalısınız. Fazlasını değil, verici olduğunu kadar verici olmalısınız.sürekli evdeki huzuru siz korumaya çalışınca, o bir şey yapmamaya hatta tepeye çıkmaya başlamış olabilir. Ha her şey bu kadar hesaplı mı olmalı. Tabi ki olmamalı ama denge böyle sağlanıyor gibi geliyor bana. Ben böyle düşünüyorum, inanıyorum buna. Hani eline kalem kağıt alarak verilen emekler kalem kalem yazılamaz tabi ama size fazla geldiğini hissettiğiniz anda ilgi ve emeğinzi azaltmanızı tavsiye ederim.

Bak böyle biseyi benimde hissettiğim zamanlar oldu ve en son cümlelerini istedim kendim de ve aklıma bişey geldi ben bunla barisayim gittim samimi en içten halimle barıştım ama sonrasında canını okudum plan yaptım barıştım kendimi geri çektim ben ilgisiz davrandım konustuklarina pek ilgilenmedim hı hı der gibi ciddiye almamak gibi bak neler oluyo

Ben yazdım yazdım da çözdüm mü sanki kendi derdimi hayır tabi ki yeni yeni kafam netleşiyor. Okuyorum, dinliyorum bilen birilerini. Kimi zaman popüler isimler oluyor bunlar , kimi zaman kelli felli uzmanlar.. Adil Yıldırım diye biri var yotuebeda. Şimdilerde de tvde çıkıyor diye biliyorum. Adamın dediği bir şey var bu tarz sorunlarda. Erkek kötü bir şey yaparsa lütfen çizginizi çekin, taviz vermeyin. Alttan almayın. Birbirine yaklaşık şeyler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…